torsdag den 28. februar 2008

3 ud af 4 moskeer i USA prædiker Anti-Vestlig ekstremisme


3 ud af 4 moskeer i USA prædiker Anti-Vestlig ekstremisme.

En hemmelig undersøgelse af mere end 100 moskeer og islamiske skoler i Amerika har afsløret, en udbredt radikalisme. En alarmerende melding om, at 3 ud af 4 Islamske centre er udklækningssteder for Anti-Vestlig ekstremisme kan WND afsløre (se link forneden).

Projektet Kortlægning af Sharia i Amerika, støttet af det i Washington baserede Center For Sikkerhedspolitik, har oplært tidligere efterretnings- og antiterroragenter fra FBI, CIA og US. Military, som var uddannet i Arabisk og Urdu, til at lede hemmelige undersøgelser ved ca. 2300 moskeer og islmiske centre og skoler over hele landet.

“Indtil nu er 100 blevet kortlagt, 75 burde være på en observationsliste. ”udtaler en af projektets kendere.

Mange af de Islamiske Centre arbejder under ledelse af regeringen i Saudi-Arabien og førende grupper fra det radikale Muslimske Broderskab med hovedkvarter i Ægypten.

Frank Gaffney, en tidligere Pentagon embedsmand som står I spidsen for Center for Sikkerhedspolitik, siger resultaterne af undersøgelsen endnu ikke er blevet offentliggjort. Han bekræfter imidlertid at ”den overvejende majoritet” ansporer til oprør og Jihad gennem prædikener holdt af Saudi skolede imamer og med anti-Vestlig litteratur, videoer og opslagsværker.

Projektet, under ledelse af David Yerushalmi, en advokat og ekspert i Sharia lov er færdig med at indsamle data fra den første gruppe af 102 moskeer og skoler. Resultaterne viser først og fremmest at næsten 80% af gruppen kan fremvise en, markant grad af Sharia føjelighed og Jihad baseret retorik som indeholder:

  • Ultra-ortodoks tilbedelse i hvilken kvinder er adskilt fra mænd under bøn. Kvinder skal benytte en separat indgang, normalt en bagindgang og skal være iført hijab.
  • Prædikener som lærer at kvinder er underordnet manden og kan slås for deres ulydighed; at ikke muslimer især jøder er vantro og fjender af muslimer; at Jihad eller støtte til Jihad ikke blot er en muslimsk pligt men den ædleste sti at betræde; at selvmordsbombere og andre såkaldte ”martyrer” skal have den højeste anprisning; at det Islamiske Kalifat en dag skal indeslutte USA.
  • Opfordring til at støtte Jihad økonomisk.
  • Boglader som sælger bøger, CD’ere og DVD’s som forherliger Jihad og martyrium.

Selvom ikke alle moskeer i Amerika er radikaliserede, har mange tjent som sikre hjemsteder og mødesteder for islamiske terrorgrupper. Eksperter siger, at der er mindst 40 tilfælde hvor ekstremister og terrorister angiveligt har kunnet forbindes til moskeer, bare i det sidste årti.

Nogle af 9/11 flykaprerne, havde modtaget hjælp og råd fra en af de største moskeer i Washington D.C. området. Dar Al Hijah Islamisk Center er en af de moskeer som, af de hemmelige efterretningsagenter, kan påhæftes betegnelsen – udklækningssteder for terroraktiviteter og anden ekstremisme.


Centret er grundlagt og ledes også nu af ledere fra Det Muslimske Broderskab. Imamerne prædiker, hvad der kaldes ”Jihad-qital”, som betyder voldelig Jihad og ansporer til vold og had mod USA.


Dar al Hijrah’s målsætning, siger undersøgerne, ”er at gøre USA til en islamisk stat under Sharia lov.”


En anden moske I D.C. området, ADAMS-Center, blev grundlagt og finansieret af medlemmer af Det Muslimske Broderskab, og er en af hovedleverandørerne af anti-semitiske og anti-kristne dogmer fra Wahhabismen.


Selv med sådanne radikale moskeer i aktion i dets egen baghave, har regeringen i USA ikke foranstaltet sin egen systematiske undersøgelse af moskeerne i USA.


I modsætning hertil har EU sikkerhedsrepræsentanter, i et stort projekt, analyseret medlemslandenes moskeer, hvordan oplæringen finder sted og hvorfra imamerne får deres midler.


Nogle USA lovgivere ønsker at USA skal iværksætte sin egen undersøgelse.

“Vi har alt for mange moskeer i landet” siger medlem af Repræsentanternes Hus, Pete King, Rep. fra New York. ”Der er alt for mange som sympatiserer med radikal Islam. Vi burde være meget mere opmærksomme og holde øje med dem ”


http://worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=57141

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails