mandag den 7. april 2008

Kulde i Nord og kulde i Syd

Iskold Nordpol og Iskold Sydpol

Alan Caruba

Jeg blev mistænksom da Indenrigsministeriet meddelte at de overvejede at føje isbjørnen til listen over "truede dyrearter", især fordi betegnelsen intet har at gøre med det nuværende voksende antal, men er en computerbaseret beregning som viste at på 50 år da ville de måske komme i farezonen. Da isbjørne har været her i hundreder af tusinder år, så er formodningen om, at de måske pludselig skulle forsvinde på 50 år meget problematisk.

Kendsgerningen er at isbjørne lever i havet omkring Alaska, hvor geologer mener der er enorme reserver af uopdagede olie og naturgasressourcer. Som du måske kan huske, så er Alaska også et sted der allerede har kendte enorme oliereserver i ANWR området. Området er gigantisk stort. Kun de 1.5 millioner acres (ca. 4.150 kvadratkilometer) eller 8 % af ANWR's nordlige kyst er under overvejelse for olieudviklingen. De tilbageværende 17,5 millioner acres (ca. 69000 kvadratkilometer) eller 92% vil blive permanet lukket for nogen som helst form for udvikling. Hvis olie bliver fundet da vil mindre end 2000 acres af de over 1,5 million acres af kystområdet blive anvendt. Det er mindre end en halv procent af ANWR som vil blive berørt af olieudvindingsaktiviteter.

Min mistænksomhed blev således bekræftet da jeg den 26. marts så en nyhedsmeddelelse fra National Oceanic and Atmospheric Administration som sagde, at NOAA's Fisheriers Services havde accepteret en anmodning fra "en miljøgruppe fra Californien, der søgt om beskyttele under 'Loven om truede dyrearter' for en sæl, som kaldes

'ribbon seal' som lever i Beringshavet ved Alaska."

Hvis denne anmodning går igennem, så vil den skæggede sæl, den plettede sæl og kravesælen ligeledes komme under overvejelse for beskyttelse. Det som disse sæler har behov for er beskyttelse mod isbjørnene fordi de betragtes som et tre retters måltid for de næsten 50000 bjørne i det område.

Det er nu, hvis det ikke har været det før, fuldstændig skamløst klart, at 'Loven om truede dyrearter' bruges som et værktøj for Grønne med hvilket de kan afholde amerikanerne fra at få adgang til den olie som ville kunne , i nogen grad, gøre os uafhæng af olien fra Mellemøsten. For de fleste ville det være meget positivt, men ikke for fjenderne af hvilken som helst form for energi - især energi som USA er afhængig af for at opretholde og genbopbygge en skrantende økonomi.

Disse rapporter er ikke tilfældige. De er et veloverlagt angreb på denne nations sikkerhed og økonomi. Et eller andet sted i Bus administrationen er rygtet spredt om, at det er helt i orden at overveje tiltage som vil skade USA og landets langsigtede behov for energi.

Fra det kolde Nord til den kolde Syd, har medierne gjort et stort nummer ud af kælvingen i Antarktisk af den såkaldte Wilkins Is Sokkel. Det benyttes som endnu et eksempel på, at den globale opvarmning er i fuld kraft og at vi alle dør, medmindre vi holder op med at lade os transportere og skruer ned for alle hjælpemidler og fabrikker i Amerika, og begynder med at bo i telte og tilbereder vores måltider over åben ild.

En kendsgerning som meget belejligt ignoreres af medierne, er at langt størstedelen af Antarktisk har været i en kuldeperiode som har varet i årtier. Siden 1979 har afkølingen fundet sted. Faktisk har størstedelen af Antarktisk og Sydhavet opbygget mere is og ikke mistet det. Så hvis Wilkins IS Sokkelen skulle betyde noget tab, så er det blot et eksempel på undtagelsen fra tendensen dernede.

Joseph D'Aleo, direktør for International Climate and Environmental Change Assesment Project, påpeger at "I virkeligheden er Wilkins Isblokken og alle de tidligere isblokke som er brudt løs forholdsvis små og befandt sig nærmest den Antarktiske halvø, som strækker sig ud fra Antarktika ind i havstrømmene og stormene i SydAtlanten." Det befinder sig i et meget aktivt tektonisk område med såvel vulkansk aktivitet på såvel overflade som undergrund. Hvis Wilkins bryder løs, så vil den sandsynligvis gøre som de andre ismassiver gør. Det vil fryse sammen igen.

Medierne, besatte og tryllebudet af løgnene om den globale opvarmning fortsætter med ukorrekt at rapportere om begivenheder som Wilkins Isblokken, fordi de er fuldstændig ligeglade med sandheden. Medierne, ligesom deres Grønne følgesvende har en målsætning og, hvis det betyder at der skal fortælles kæmpeløgne som udelader væsentlige dele af hele historien, så er det helt i orden med dem.


http://www.familysecuritymatters.org/index.php?id=1387063

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails