søndag den 20. april 2008

En barnemorder hyldes

Kransenedlæggelse ved en barnemorders grav

Rick Moran

Hvad havde du forventet? Det er trods alt Jimmy Carter der tales om:
Tidligere Præsident Jimmy Carter omfavnede en Hamas leder tirsdag, rapporterer deltagere i mødet. Det har gjort de Israelske myndigheder, om muligt, endnu mere rasende, end de allerede var over Carter's egenhændige Mellemøst fredsmission. Carter lagde også en krans ved Yasser Arafat's grav. Den Arafat som Bush administrationen og mange israelere beskylder for at være hovedårsagen til at fredssamtalerne for syv år siden gik i stå,og den derpå følgende vold.
En præsident nær omfavnelse af en, forelsket?
Ved en reception på Vestbredden i byen Ramallah, arrangeret af Carter's folk, omfavnede den tidligere præsident, Nasser Shaer, en ledende politiker hos Hamas rapporterer de som var tilstede. Omfavnelser blandt mænd er meget almindeligt i arabisk kultur. "Han omfavnede mig. Vi omfavnede hinanden, det var en varm venlig gestus." sagde Shaer til The Associated Press. "Carter spurgte, hvad han kunne gøre for at fred kan opnås mellem palæstinenserne og Israel....og jeg sagde til ham at fredsmuligheden er tilstede."
Jeg er sikker på, at Carter virkelig tror på at "fredsmuligheden er tilstede." Spørgsmålet er hvad det er for en fred Carter og hans venner i Hamas forestiller sig? Vi har kendskab til Hamas's definition på fred, som er ganske enkel nemlig: 'Ingen Israel.' I betragtning af Jimmy Carters tidligere gerninger fra det sidste årti eller mere så kan man ganske logisk spørge om han ville være villig til at komme Hamas i møde på halvvejen - det vil sige, blot udrydde halvdelen af jøderne i Israel. Jeg er overbevist om, at Jimmy synes det ville være en fornuftig, retfærdig løsning.
Nogen gange dagdrømmer jeg om, hvordan historikerne i fremtiden vil behandle mennesker som Carter og andre venstreorienterede, som med regelmæssige mellemrum omfavner alverdens morderiske forbrydere. Jeg forestiller mig, at de ryster på hovedet i dyb forundring over den åbenbare stupiditet, der kommer til skue nu for tiden og regner med, at det skyldes de venstreorienteredes voldsomme stofmisbrug. For at forestille sig, at de virkelig mener det når de hylder disse trolde det er simpelthen for skræmmende et billede man kan lade glide forbi sine øjne.
Thomas Lifson tilføjer: Carter har igen vist sig at være en mand enhver med respekt for sig selv bør undgå.

http://www.americanthinker.com/blog/2008/04/carter_lays_wreath_at_baby_kil.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails