onsdag den 2. april 2008

Hvorfor vi skal slås

Hvorfor vi skal slås


Tom McLaughlin


Vi er de gode. De er de slemme. Det er egentlig ret simpelt, men amerikanerne ved det ikke, og det er derfor vi er i fare for at tabe krigen. Mange får nemlig at vide, at vi er de slemme og vore fjender er retfærdiggjort. Fornylig var det Barack Obamas præst Jerimiah Wright, som prædikede at "Det hvide Amerika, fik hvad det fortjente den 11. september." Før ham var den professor ved Colorado Universitetet Ward Churchill som benævnte de 3000 ofre som "Lille Eichmans" efter Nazimorderen. Før ham igen, professor ved New Mexico Universitet Richard Berthold som underviste i at, "Enhver som formår at bombe Pentagon får min stemme."


Nogle spotter min synopsis med gode/slemme, og insisterer på, at så enkelt er det altså ikke. Ifølge dem, er der ikke nogen god/dårlig, noget rigtigt/forkert. Alt er gråt. Alt er relativt, og de mener at enhver som opfatter denne krig på den måde jeg gør, i det mindste er uintelligent, og i værste fald en krigsmager.

Atter andre insisterer på, at selvom det ser ud som om at radikale muslimer vil slå os ihjel, så følger de blot deres kultur, og vi kan ikke fordømme dem, fordi alle kulturer er lige gode. Vores er ikke bedre end deres. Når vi bekæmper dem, gør vi blot islamfascisterne endnu vredere, og frembringer endnu flere terrorister.

Så er der fredselskerne med stickers i bagruden som proklamerer "Krig er ikke Svaret", uanset hvad spørgsmålet - også selvom spørgsmålet er, "Hvordan kan vi stoppe de som erklærer "Død over Amerika" i at dræbe os.

Venstreorienterede kombinerer med begejstring det ovennævnte, konstant forstærket af medierne som kun rapporterer når krigen går dårligt for os. Det er ikke noget under at Amerika er delt. Helt klart, ser det ud til vi er ved at tabe propagandakrigen, som er blevet det vigtigste teater i vores kamp mod radikal Islam. Og den er vi endnu ikke begyndt at bekæmpe.

Soldater tror, at propaganda ikke er ligeså vigtig som at vinde slag i felten, men vore argumenter for at kæmpe er vigtige for de civile som støtter krigen. Soldaterne ofrer sig ved at kunne blive dræbt fordi de tror at vores land er vigitigere end dem selv. Deres hjem, familie, land og levevis er værd at dø for. De ved udmærket at fjendens soldater tænker på samme måde, men vores soldater må være beredt pål at dræbe dem, fordi de påtvinger deres levevis på os. Amerikanske soldater og befolkningen hjemme skal tro på, at vores levevis er bedre end fjendens. Vi skal tro så stærkt på det, at vi er rede til at dræbe og dø for det, men alt for mange amerikanere har ikke denne indstilling - ikke fordi det ikke er rigtigt, men fordi de ikke er klar over, hvad er er på spil.

Vor fjende er ved at vinde den ideologiske krig, fordi de ikke har nogen opposition. At føre propaganda er ikke det samme som at fortælle løgne som vor fjende gør, det betyder at vi oplyser om vor sag. Det er at undervise Amerika i det som vore fjender ønsker af os. Det er at klarlægge de valg som verden nødvendigivis må tage, også folk i Iran, Syrien og ethvert andet land som støtter terrorisme. Ønsker du at leve under Sharia lov eller ikke? Ønsker du at skolerne skal undervise dine børn i at blive selvmordbombere? Overvej det. Vælg så side. Der er ingen mellemvej.


Vi førte en effektiv propaganda kamp under 2. Verdenskrig, da general George C. Marshall bad Hollywood instruktøren Frank Capra at lave propagande film. Capra tøvede fordi han kun havde skabt komedier og dramaer. Kunne han skabe en dokumentarfilm? Burde han? Capra så Leni Riefenstah's "Triumph des Willens" og mente den var fremragende som Nazi propagandafilm og spekulerede på, "Hvordan kan jeg på nogen måde slå det?" Men det gjorde han.


Han benyttede vor fjendes propaganada til at vise amerikanske soldater og civile, hvad vi kæmpede imod.

I dag skal vi, på samme måde, gøre nøjagtig somCapra gjorde og bruge den islamfascistiske propaganda mod dem. The Middle East Reearch Institute (MEMRI) indsamler islamfascistiske film fra de palæstinensiske myndigheder, fra Iran og terrorgrupperne som støttes af dem, f.eks. Hamas og Hezbollah og som bruges til at hjernevaske børn til at blive selvmordsbombere. Vi må gennemsyre hele verden med disse film for at skabe lys over hvad islamfascismen indbefatter: en dødskultur med storhedsvanvid. Muligvis vil det gøre muslimer mere moderate, så de kan samle mere mod til offentligt at fordømme de radikale elementer som perverterer deres religion.


Vore fjender propaganderer så dygtigt at, selvom de affyrer raketter ind i Israel hver eneste dag, så betrager verden dem som ofrene. Hamas terroristerne er klar over, at Israel kommer til at slå civile ihjel for at fjerne raktaffyringssteder og dette medfører mere vand til deres propagandamølle. Og når Israel truer med at stande elektricitetsforsyningen, vandforsyningen og brændselsforsyningen til netop de mennesker som forsøger at slå dem ihjel, da er det Israel som fordømmes. Kan propaganda blive mere effektiv? Jeg kan ikke forestille mig det.

Videoen Obsession (link:http://www.obsessionthemovie.com/trailer.php, meget lig Fitna) er et, på privat initiativ, skræmmende produceret eksempel, hvordan det kan gøres, hvis vor regering nogensinde bliver helhjertet i propagandakrigen. Det er bare med at komme i gang jo før des bedre eller de 'gode drenge' vil komme sidst i mål.

http://www.familysecuritymatters.org/challenges.php?id=1387057

# #

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails