tirsdag den 6. maj 2008

Holocaust planlagt af jøder

Hamas: Jøderne planlagde Holocaust for at dræbe de handicappede iblandt dem
Ezra HaLevi

(IsraelNN.com) Den af Hamas ledede TV-station i Gaza viste en krysteragtig ny version af Holocaust benægtelse på Mindedagen for Holocaust - en version, der hævdede at Jøderne selv udførte folkedrabet for at få fjernet "de mentalt underudviklede og handicappede" fra deres egne rækker.

Udsendelsen, der er udarbejdet som en del af den Islamiske terrorgruppes uddannelsesprogammer, fremholdt det budskab at Holocaust virkelig var planlagt af Zionister med det formål at eliminere handicappede jøder og samtidig få det til at se ud som "jøderne blev forfulgt" med det formål at opnå "sympati begunstigelser internationalt."

I programmet forklarede Amin Dabur chef for det Palæstinensiske Center for Strategiske Undersøgelser, at "det Israelske Holocaust - det hele var en plan, en del af et perfekt show som (Zionist lederen og den kommende Israelske premierminister) Ben Gurion havde iscenesat. De "unge friske og arbejdsduelige" blev sendt til Israel, hvorimod de handicappede blev sendt derhen "hvor der ville være en Holocaust." Klik her for at se videoen der blev sendt på Al-Aqsa TV den 18. april, 2008 Fra YouTube.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/126028

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails