torsdag den 8. maj 2008

Propaganda mod frihed i et frit land

Islamiske kyllinger udklækkes i Amerikas baghave
Youssef M. Ibramhim

I den virkelige krig mod terror dækker det støjende ordkævleri "når vi slås mod dem derovre, da behøver vi ikke at slås mod dem her" over en simpel sandhed: nemlig at "de" er her allerede. I virkeligheden er islamisterne travlt optaget af, at bygge en gren af jihad i Amerikas baghave.

En mulig tilhørerskare på en million arabisk talende kabel tv-abbonnenter hos Time Warner i New York kan hente 'næring' fra en arabisk kanal kendt som TAC. Blandt menuerne er følgende:

En daglig dosis af Islamisk lovmæssig retfærdighed af en sheik - som oftest den ægyptiske Amr Khaled, der er iført et jakkesæt i stedet for kjortel, og som er talsmand for "fredelig jihad." Han er meningsdanner for, hvordan det er den amerikanske arabers pligt, først og fremmest, og dernæst og altid at være medlemmer af den muslimske ummah. De fløjsbløde ord og hans friske jihad optræden skjuler det underlæggende budskab: adskillelse af de arabiske muslimer i Amerika fra deres amerikanske landsmænd.

TAC har ligeledes en natlig menu med nyheder fra Syrien, direkte fra Damaskus, om Syriens syn på verden. I denne stærkt kritisable analyse og misinformation er Amerika en slagter i Irak, Israels styre er zionistisk og bør udslettes og Syrien er en "gave" til "den arabiske sag."

Som underholdning er der en myriade af pseudohistoriske sæbeoperaer om det gamle muslimske imperium i Europa. I ramadan, den månedlange faste periode bliver denne propaganda for at hverve proselytter intensiveret, da fjernes billeder af mavedans og andre "vantro" glæder fra den stadige strøm af gamle Ægyptiske film.

På dens hjemmeside siger TAC, at den har eksisteret i 14 år og dækker Stor New York By Området, med Jersey City, Bergen County, New Jersey og Mt. Vernon, NY."

Det ubesvarede spørgsmål er, hvem giver økonomisk støtte til driften, og hvad er TAC's endelige mål? Det som er tydeligt er dog dets umiskendelige islamistiske revolutionære aftryk.

En lignende Trojansk hest, der engang trivedes i Amerika indtil den blev lukket af ordre fra præsidenten i 2001, var den berygtede Holy Land Foundation, fornylig anklaget, dog uden succes, af den amerikanske regering.

I den tabte retssag mod dens indstiftere, anklagede U.S. District Court i Dallas bestyrelsen for at indsamle 57 millioner dollars til formål der fremmede ydertliggående islamiske sager og for at bruge pengene direkte eller indirekte til terrororganisationer her i blandt Hamas. En ny retssag er under forberedelse. Almindeligt kendt er imidlertid gruppens bånd til Islamiske donorer i Saudiarabien, Qatar og De Forenede Arabiske Emirater, og dens tætte forbindelser med CAIR (Council on American-Islamic Relations) en del af det verdensomspændende Muslimske Broderskab i USA.

På lignende måde, en del af samme "projekt" var den berømte Khalil Gibran Skole i Brooklyn, NY, en historie, hvor en militant islamisk skoleleder, dækkede over et projekt for en madrassa helt og fuldstændigt finansieret af det offentlige under et dække af multikulturalisme og undervisning i arabisk. Det blev stoppet af en sammenslutning af bekymrede New Yorkere, men et meget mere omfattende projekt af Saudi Arabere for at finansiere islamiske Saudi akademier siden 1984 har været drevet i Virginia og også i Europa.

Det overordnede formål er at indpode arabiske-amerikanere eller europæiske immigranter af muslimsk oprindelse, at de ikke er en del at det verdslige multikulturelle samfund.

For de amerikanske muslimer der ikke forstår arabisk er der den nye Al-Jazeerah på engelsk, hvis noget glatte udsendelser understreger opfattelsen af et fejlfyldt, uretfærdigt, dekadent Amerika og Vesten.

Amerikansk lovhåndhævdelse er blevet rigtig god til at opspore voldelige elementer, der kan være et resultat af denne ideologiske hjernevask, men har ingen værktøjer, ej heller lovmæssigt, for at standse og forhindre denne indpodnings proces. Der findes heller ikke nogen blandt de "moderate" muslimer der træder i karakter eller skiller sig ud - særlig ikke blandt de succesrige professionelle muslimer - for at være en modvægt mod tendensen.

Yaroslav Trofimov fra Wall Street Journal, som skrev bøgerne Faith at War og Siege of Mekka, som gør et stort indtryk, rejste vidt omkring i den muslimske verden og bemærker: "Ofte er det dem med de mest blodtørstige ideer der klarer sig godt og det er de priviligerede der har erfaring med Vesten, ikke de undertrykte og uvidende masser." Husk på den priviligerede og højt uddannede stenrige Osama bin Laden og hans ligeså elitære nummer to Ayman al-Zawahri, en læge, psykiater, lærer og kirurg.

http://pajamasmedia.com/blog/islamist-chickens-roosting-in-americas-backyard/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails