fredag den 20. juni 2008

Er kvinder ofre i Vesten?

Feministernes humbug offerrolle
Dennis Prager
Hvis du vil forstå den negative indflydelse feminismen har på kvinder (og mænd), og derudover, den ødelæggende virkning på liberale undervisere, demokratisk politik og liberale nyheder i medierne om Afro-amerikanere, da følger her Katie Couric fra sidste uge på "CBS Evening News":

... "En nyt undersøgelse om teenagere og seksuel forulempelse giver alle forældre grund til at standse op.

"De fleste teenage piger fortæller, at de er blevet seksuelt forulempet .... I et studium offentliggjort i tidsskriftet Child Development har 90% af teenagepigerne sagt, at de er blevet forulempet mindst een gang."

Millioner af amerikanske forældre og deres døtre fik at vide, i et af de mest sete nyhedsprohrammer om aftenen, at ni ud af hver 10. amerikanske pige i alderen 12 - 18 bliver forulempet seksuelt.

Da man kan få den mistanke, at feminist- og den venstreorienterede - jeg-er-offer-ideologi - er i spil her, meget mere end en reel plage, besluttede jeg at undersøge rapporten der benyttedes af fru Couric.

Jeg fik fat i det førende dameblads website, Ms. Magazine, og fandt denne opsummering af rapporten:

"Et studium frigivet i denne måned rapporterer at 90% af piger mellem 12 - 18 siger de har oplevet seksuel forulempelse. Studiet afslørede at piger, der havde en god forståelse af, hvad feminisme er gennem medierne, deres forældre, eller lærere var mere tilbøjelige til at slå ned på seksuel forulempelse."

"Campbell Leaper, psykologiprofessor ved University of California, Santa Cruz, og en af forfatterne til rapporten sagde i en pressemeddelelse, 'Sexisme gennemtrænger og vedbliver med at præge opvoksende piger. De fleste piger har oplevet tre typer for sexisme - seksuel forulempelse, sexistiske kommentarer om deres akademiske evner, og sexistiske kommentarer om deres atletiske evner.'"

"Science Daily rapporterer at undersøgelsen viste, at Latino og Asiatiske amerikanske piger var mindre tilbøjelige til at rapportere om forulempelse, end de andre piger der deltog undersøgelsen.... De mest almindelige rapporterede former for seksuel forulempelse, var uønskede romantiske tilnærmelser, nedladende kønsbestemte kommentarer, drillerier om udseendet, og uønsket fysisk kontakt."

Dette bekræftede mine mistanker.

For det første, "Undersøgelsen viser, at piger der har en god forståelse af, hvad feminisme er ... var mere tilbøjelige til at genkende seksuel forulempelse."

Der er ingen tvivl om, at det er sandt. Piger der har været underlagt feministisk indoktrinering er utvivlsomt mere tilbøjelige til at tolke harmløs opførsel som forulempelse. Næsten hele den venstreorienterede Weltanschauung hævder, at alle andre grupper i Amerika end mandlige, heteroseksuelle, kristne, af den hvide race, er undertrykte. Kvinder undertrykkes af deres mænd. Sorte og latinoer undertrykkes af hvide. Bøsser undertrykkes af hetero. Ikke-kristne undertrykkes af kristne.

Kendsgerningen er naturligvis, at amerikanske kvinder har flere muligheder og mere lighed end alle andre kvinder i denne verden og også set i historiens lys. Ydermere, hvis begge køn er "undertrykte" i dag, er det langt mere sandsynligt, at det er mændene. Hvis kvinder blev slået ihjel, for ikke at sige myrdet i samme målestok som mænd; hvis blot 40% af de som opnår en højere uddannelse var kvinder; hvis piger holdt op på læreanstalterne i samme målestok som drengene gør, da ville der være et nationalt råb i fortvivlelse. Det er faktisk mændene, som er under angreb og lider. Men for feministerne, akademikerne og CBS News da er det kvinderne som stadig er undertrykte. Det er det der undervises på læreanstalterne af de feministorienterede lærere.

For det andet, "seksuel forulempelse" er så altomfattende at det nærmer sig det meningsløse: "sexistiske kommentarer om deres akademiske evner, sexistiske kommentarer om deres atletiske evner...uønsket romantiske tilnærmelser, ondskabsfulde kønsrettede kommentarer, drillerier om udseendet, og uønsket fysisk kontakt."

Hvis en piges brystholder bliver hevet i på en læreanstalt; hvis en pige får at vide at "nu skal du lære at kaste en bold som en dreng"; hvis en dreng forsøger at komme i kontakt med en pige, og det mislykkes - alt dette er åbenbart tilfælde af sexisme og forulempelse.

Dette medfører, at piger og kvinder ser sig selv som ofre, og ofte lige så tit en slags kastration af drengene. (Alligevel leder kvinder efter en mand de kan gifte sig med, og undrer sig over, hvor i al verden er alle de maskuline mænd henne?).

For det tredje, "Latino og asiatiske amerikanske piger rapporterer om færre seksuelle forulempelser end de andre piger, der deltog i undersøgelsen." Man kan fundere over, om det er grunden til det stigende antal amerikanske mænd leder efter en Latino eller asiatisk kvinde for at indgå ægteskab. Kvinder, der ikke har været under indflydelse af feminister værdsætter tilsyneladende mænd i højere grad.

I en endnu større målestok foretager skolerne og nyhedsmedierne det samme med afro-amerikanere - fortæller dem igen og igen at de er undertrykte. Virkningerne har været mere end ødelæggende. Tænk blot på de overdrevne entusiastiske modtagelser NAACP gav præsten Jeremiah Wright (Obama's præst gennem 20 år) og som medlemmerne af den sorte kirke Trinity United Church of Christ gav til Fader Michael Pleger da han talte om Amerika som værende "den største synd mod Gud" fordi det er så racistisk. Antallet af sorte der opfatter deres liv som undertrykt af hvide kan kun føre til afstandtagen fra det store amerikanske samfund, for ikke at nævne vreden og uviljen mod det.

Dette er to af de mest vedholdende gaver det moderne venstre har efterladt. Endnu engang hørte du det på "CBS Evening News."

http://worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=66064

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails