tirsdag den 23. september 2008

Mænd (og kvinder) i blåt!

Patrice Lewis






Bondeknolde stemmer også

Jeg modtog en e-mail forleden med titlen "Sarah Palin set fra en som bor i Alaska." Forfatteren til dette 'værk' (en kvinde ved navn Jackie) var angiveligt "forfærdet" over McCain's valg.

E-mailen (oprindeligt tiltænkt hendes studiekammerater ved Bryn Mawr College) begyndte med at fremhæve, "Den mest nøjagtige beskrivelse af (Palin) er en bondeknold (redneck)." Et par afsnit senere skriver hun, "Før hendes ene år som guvernør var hun borgmester i Wasilla, en lille bondeknoldby udenfor Anchorage. Gennemsnits uddannelsesniveauet hos forældre til gymnasielever i Wasilla er 10. klasse. Uheldigvis er jeg nødt til at komme til Wasilla hver uge for købmandsvarer og andre livsnødvendigheder så jeg har hele tiden kontakt med de mennesker som stemte på Palin som borgmester."

OK, jeg er fuldstændig klar over at det blot er en gang humbug skrevet af en der er helt desperat efter at få Obama valgt, men det grundlæggende i holdningerne er vist meget tydelige.

Venstreorienterede er skamfulde og pinlig berørte over arbejdere i blåt tøj.

Kløften og uoverensstemmelsen mellem de veluddannede snobber og alle os andre er blevet så dyb at der er eksempler på, at Ivy League eleverne ikke kan samtale almindeligt med deres blikkenslager. William Deresiewicz skriver, "...skønt disse læreanstalter er optaget af at indføre venstreorienterede synspunkter med det paradoksale formål at de ønsker at gavne arbejderklassen er de dog ikke i stand til at føre en almindelig samtale med nogen fra denne klasse." Han tilføjer yderligere, "....en højere uddannelse indkalkulerer en følelse af at være mere værd...Der er ikke noget galt i at være stolt over sit intellekt eller sin viden. Der er noget galt med den hægen om, og den selvtilfredshed som disse elitelære anstalter lukker øjnene for."

De fleste veluddannede er ikke så indsigtsfulde som Deresiewicz. Ved dette valg er det blevet tydeliggjort, hvad de venstreorienterede åndsaristokrater mener om det arbejdende folk.

Til at begynde med så lad os undersøge, hvad udtrykket "redneck" betyder. Lige netop - røde nakker. Nakkepartier der er røde på grund af en stikkende sol. Nakker brændt røde af at plante og høste afgrøder, lægge tag på bygninger og slå græsplæner. Solbrændte 'bondeknolde' med svedvædet blåt arbejdstøj som vidnesbyrd om ærligt arbejde.

Hvor er jeg dog dødeligt træt af den nedladende overhøjheds attitude og direkte hovne holdning overfor de der arbejder med deres hænder og kroppe. Åh ja, de venstreorienterede pakker deres foragt ind i smukke sætninger om social retfærdighed og lighed, men virkeligheden er at de ned af deres lange snuder ser ned på disse 'bondeknolde'. Dem med blåt arbejdstøj er dem underlegne. De er genstand for mishag. Uuddannede idioter. De uvaskede og uvidende. Med denne attitude afslører venstrefløjen deres helt kolossale dumhed.

Dem med blåt arbejdstøj er selve rygraden, musklerne og senerne i dette land. Deres uddannelse er på enhver måde lige så detaljeret, livslang og vigtig som en doktorgrad fra Bryn Mawr og ofte langt mere nyttig. De er selve dette lands ben og fødder, og (langt mere end venstrefløjen vil indrømme) også hjernen der får dette land til at virke. Det er dem der reparerer din bil, renser dit kloakafløb, gør rent på dit hotelværelse og fjerner dit affald. Det er dem der arbejder i kulminerne og forsyner os med energi. De bygger vore hjem. De sår og høster og forsyner os med mad. De forsvarer dig i det fremmede mod terroristerne. Disse mennesker arbejder og de arbejder hårdt.

Oveni dette, så stemmer de.

Indbyggerne i flyover country (landdistrikterne) er de som forsyner os med de nødvendige livsfornødenheder og tjensteydelser, alt det de elitære klager over når det ikke er til rådighed. Dette land ville kollapse hvis dem med blåt arbejdstøj ikke holdt det kørende og det gør de uden at kny. Alligevel fortsætter snobberne med at behandle dem som mindreværdige og deres stemmer er ikke værd at regne med.

I dette øjeblik er jeg ved at blive afsindig over den skamløse storsnudethed der er blevet afsløret med nomineringen af Palin som McCain's vicepræsidentkandidat fordi Palin netop støttes af disse 'underklasser.' Det har understreget den åbenbare foragt som venstrefløjen betragter 'tyendet' med. Den begejstring der vises for Palin fordi hun er en "af vore" kan simpelthen ikke fattes af de som ikke er det.

Husker du Obamas nedrige kommentar om de "bitre" amerikanere der klynger sig til deres våben og deres religion? Det arbejdende folk 'klynger' sig ikke til deres våben og religion fordi de er bitre. De er kloge nok til at vide at det førstnævnte tilbyder dem beskyttelse og det sidstnævnte tilbyder dem frelse.

Sådan.

Andrea Mitchell, chef for udenrigsstoffet på NBC News sagde: "(Palin) appellerer ikke til de samme kvinder der virkelig stemte på og støttede Hillary Clinton af ideologiske grunde, men de mener de kan afvise nogle af disse arbejderklassekvinder, som ikke er veluddannede ... dem i blåt arbejdstøj der ville stemme på Hillary Clinton og måske ville være mere konservative når det drejer sig sociale forhold."

Hvorfor skulle en stemme fra en 'uuddannet' person være mindre betydningsfuld end en stemme fra en veluddannet? Hvorfor er en doktorgrad i hårdt fysisk arbejde mindre betydningsfuld når det skal afgøres hvem der skal være præsident end en doktorgrad fra Ivy League (de førende læreanstalter i USA).

Demokraterne vil komme til at opdage til deres fortrydelse at der er langt flere "uuddannede" mennesker med præcise holdninger end de tror. De 'uvaskede' masser i dette land vil rejse sig og huske venstrefløjen på at de ikke bryder sig om at blive blive behandlet uden respekt. De mennesker der holder dette land i gang hver eneste dag vil ikke finde sig i at der sættes tal på deres karakter, deres intelligens og deres evne til at give udtryk for deres mening ved stemmeboksene...især ikke fra en flok vicekonger der ikke kan klare noget mere indviklet end at indløse en P-billet.

Tænk på, hvem du vil støtte dig til når lokummet brænder? En ekspert i 18. tals kvindelitteratur eller en der kan reparere, konstruere eller udregne en løsning på et problem?

Så tre 'Længe Leve' til de der løfter tunge ting i Amerika og en stor inderlig "mange tak" for at I holder dette land i gang.

Nu har vi brug for jeres hjælp til at undgå at dette land glider længere ud i problemer og ender med hovedet under armen.

http://worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=75114

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails