torsdag den 4. september 2008

Højdespringer i hykleri

PRELUTSKY
Obama gik før han kravlede

Burt Prelutsky

Barack Obama insisterede på, at han ville blive den præsidentkandidat der ville bringe os sammen og få os til at glemme raceforskellene i dette præsidentkapløb. Pudsigt som det har udviklet sig. Jeg tror han har glemt at nævne sin store plan for sine nærmeste og kæreste.

Lad os først se lidt på hans hustru Michelle. Hvis hun er, som man siger, hans bedre halvdel, ja, så vil jeg nødigt se den anden halvdel. Hvad sker der egentlig med Demokraterne? Det er slemt nok, at de bliver ved med at stille 'uhyggelige' kandidater op til præsidentvalget, men prøv at se på deres opfattelser af førstedamer. Hillary Clinton, Teresa Heinz-Kerry og så Michelle Obama, ja alle tre minder mig om heksene i "Macbeth", dog uden deres evner udi kogekunsten. Ligeså skrækkelig de to første damer er da når det drejer sig om bitterhed og frækhed da kan de slet ikke måle sig med fru Obama, selvom den ene af dem så absolut vil gøre et forsøg.

Først skulle vi høre på at Michelle indrømmer at hun aldrig har været stolt over at være amerikaner indtil hendes ægtemand blev tvunget til at smide håndklædet i ringen. Så her fornylig hørte jeg, denne velgører udi handlekraft, holde en tale, hvor hun beklagede at hun og Barack måtte tilbagebetale deres studielån. Syv år på Ivy League universiteter og så kan denne kvinde stadig ikke stave til ordet taknemmelig. Et skyldbebyrdet hvidt samfund gjorde det muligt for hende at komme på Princeton og Harvard, hvilket uundgåeligt har medført, at hun har et job, der giver adskillige hundrede tusinder dollars om året i gage, og så tillader denne hetære sig at beklage sig over at hun skal tilbagebetale et lån.



Det andet eksempel på uduelighed med tæt forbindelse til Obama er præsten Jeremiah Wright. I over 20 år sad familien Obama i halunkens kirke og inviterede ham hjem og alligevel har de aldrig hørt ham udtale et enkelt ord de var uenig i. Da vi andre så blev opmærksomme på nogle af disse ord, afviste Obama det som taget ud af en sammenhæng. Jeg spørger mig selv igen og igen, hvilken særlig sammenhæng kunne retfærdiggøres ved at sige, 'at Amerika fortjener sin forbandede skæbne, at 11.09. var helt vores egen skyld og at vor regering har 'opfundet' AIDS som en metode til at udrydde de sorte. ' Er det nødvendigt at sige, jeg simpelthen ikke kan komme på et fornuftigt svar. Obama har ikke engang prøvet.

I en tale, som tåber, erklærede på samme niveau som Gettysburg Adress (Abraham Lincoln), var det han mandede sig op til blot at beklage sin præst ved at sige, at fordi Wright er fra en anden generation, ja, så er det noget vi allesammen burde vise forståelse for. Som jeg husker det, da sammenlignede han sin sorte præsts racisme med sin hvide bedstemors. Visse kynikere foreslog at denne karl, der vil bringe os alle tættere sammen, åbenbart ikke er for fin til at smide sin bedstemor ud med badevandet.

Derpå, knap seks uger senere da Wright omtrent med de samme ord gentog de samme "ude af sammenhængen" ord til NAACP og Washington press Club, da vendte hans formynder pludselig på en tallerken. Med andre ord, det var en ting at Obamas åndelige vejleder udspyede sit had mod Amerika, mod hvide og hvide kristne i særlig grad i mere en 20 år, samtidig med at Obama suttede det i sig som sovs, men noget helt andet blev det, da disse ondskabsfulde lydklip begyndte at give sig udslag i Obama's tilslutning hos vælgerne i negativ forstand. Så var Obama omgående lutter ører.... og hovsa, der røg endnu en nu ubrugelig ud med badevandet.

Øjensynlig for de sande troende i vor midte, så betyder det en fløjtende fis. For dem er Obama svaret på en bøn. For millioner af sorte vælgere er han den nye Messias.For millioner af hvide vælgere tilbyder han en nem måde at vise hvor forstående og indsigtsfulde, hvor moralsk uanstødelige, hvor højmodige de er.

Sagens kerne er, at måske for den første og eneste gang i sit liv er Geraldine Ferraro, der selv lod sig skylle ud med badevandet, helt rigtigt på den når hun sagde at Obama er i den situation han befinder sig, fordi han er sort. Mener du for eksempel, at en hvid mand, der har overværet gudstjenester i en rascistisk kirke fem gange længere end han har været i Senatet, som var venner med en ikke angrende bombekastende terrorist og som har giftet sig med en kvinde der helt åbenlyst foragter sit land, at han vil have en kinamands chance for at blive sit partis bannerfører?

Enhver der er overbevist om, at Barack Obama hører til i Det hvide Hus, undtagen som del af en turistgruppe, er de samme fjolser der faktisk tror at Jimmy Carter stadig er en frelser og at Hilary Clinton simpelthen bare er den klogeste kvinde i Amerika. Med andre ord en venstreorienteret.

http://www.exilestreet.com/Columns/Prelutsky/20080602PrelutskyCrawled.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails