søndag den 16. november 2008

Pressen afslører ubevidst racisme?

Pressen afslører 'ubevidst' racisme'

James Lewis


Associated Press har opdaget og afsløret racisme, og det er hos dig ---- ja, netop, dig, der måske har dine tvivl om Obama.

Hvordan kunne AP dog 'læse' din grimme racistiske tankegang? Jo, ved at se på det som kaldes associationsord, en metode der blev indført for hundrede år siden af psykologen Carl Jung. Det viser sig at næsten halvdelen af vælgerne er sorte associeret med ord som "voldelig" og "dovne." AP har i samarbejde med psykologer ved Stanford Univeristetet fundet frem til at "40% af alle hvide amerikanere har et delvist negativt syn på sorte, og det inkluderer mange Demokrater og uafhængige."

Det kunne jeg såmænd godt have fortalt dem. Hvor mange begiver sig til et overvejende sort beboerområde om natten, uden at være bange? Herunder også de sorte selv?

Lad os formode at AP's undersøgelsresultater er rigtige nok, blot for at komme videre i argumentationen. Da burde det næste spørgsmål være: Afspejler de negative holdninger overfor sorte virkeligheden eller fordomme? Som Alan Keys så ofte siger, er det blot en velovervejet afgørelse at være kritisk overfor mange sorte, (især de som blindt følger Al Sharpton og Jeremiah Wright) eller er det ren og skær ufornuftigt racehad?

Kan du komme i tanke om en eneste grund til at ordet "sort" måske kunne associeres med "vold" i Amerika? Det kan P Diddy i det mindste. Han blev fornylig citeret for at sige om Sarah Palin:

"Alaska, Mother Fucker?...Der er jo ingen crackbrugere i Alaska. Der er jo ingen sorte i Alaske. Der er jo ikke engang kriminalitet."

Nu er hr. P Diddy jo en såkaldt gangster rapper. Vold her og der og allevegne? Gangsta rap er bandernes musik, der er blevet populært og fejret af de hvide og sorte medier, og det uanset, hvor mange sorte og hvide der er ofre i processen.

Selv Louis Farrakhan stiller sig kritisk til de sortes kriminalitet og sociale patologi. De eneste sorte ledere der ikke er kritisk over dårligt selskab er præsten Jeremiah Wright, Al Sharpton og Jesse Jackson -- og på den mest kyniske måde får de indflydelse over de sortes lidelser ved at skyde skylden på de hvide.

Nå, men er 40% af de hvide så helt forkert på den, hvis de stiller sig noget kritisk an mod de sorte, når P Diddy associerer sorte med kriminalitet? "Der er jo ikke engang kriminalitet" i Alska, sagde den ædle gentleman.

Lad os nu afprøve denne anden "sofistikerede" psykologiske test på andre ord.


Parat til ordassociationer? Hvad er det første ord du tænker på når du hører f.eks.

1. Clarence Thomas
2. Condoleezza Rice
3. Thomas Sowell
4. Rosa Parks
5. Bill Cosby
6. New Orleans Jazz
7. Duke Ellington
8. J.C. Watts
9. Col. Alan West
10. Colin Powell

Jeg vil afsløre nogle af mine associationer. Clarence Thomas: Inderlig medfølelse, mod beundring. Condi Rice: Gå på mod, resultatorienteret, tilgivelse, skønhed. Rosa Parks: En heltinde. New orlelans Jazz. Glæde. Oberst Alan West: Gå på mod, en helt, rygrad, høj moral. Disse er lutter sorte moralsk uangribelige helte.

Lagde du mærke til, hvad der skete her. De er de sorte, der som gruppe betragtet er blevet fremstillet som ofre af hvide såvel som sorte medier, som har hyldet gangster rappere fremfor heltene. Det har fundet sted i stigende grad siden Den Politiske Korrethedskultur kom på banen fremført af Sort og Hvid venstrefløj.

Det der er sket siden Borgerrettighedsrevolutionen er en dødbringende lederskabsfiasko i mange af de sortes samfund -- ikke dem alle, og tak for det. Men de modige der har tilladt sig at gå op imod den sociale patologi i storbyernes sorte kvarterer bliver ofte angrebet og anklaget for det. Selv Barack Obama blev angrebet af Jesse Jackson da han udtalte kritik af de sorte høje andel i den sociale patologi.

Der er en anden grund til at Barack Obama ikke bør vælges. Obama har måske evnen til at skabe en moden og ansvarlig positiv ledelse af de sortes samfund, en ledelse der kan hjælp med at føre hans folk ud af deres selvpåførte slaveri - af stoffer, vold, af hyldelsten af musik der beskriver kvinder som "ludere" og "tæver," og mænd med "n-ordet." De sorte og hvides medier og musikindustrien har afstedkommet en ganske forfærdelig bjørnetjenste overfor de sorte lige siden Den Politiske Korrektheds politik blev indført. Førhen var musikindustrien et pragtfuldt symbol på de sorte kreative evner og talenter. Bare tænk på "gospel", "jazz," "soul musikken," "Motown," "rhytm & blues."

Det er derfor jeg nærer den største beundring for Clarence Thomas, Condi Rice, Thomas Sowell og andre sorte borgerlige helte. Det er sådanne mennesker der skulle hædres mest; Ikke P Diddy, ikke Louis Farrakhan, ikke Jesse Jackson. Det er nogle skiderikker der har overgivet sig til og profiteret af den sociale patologi, ikke kæmpet imod den. Og det ved de udmærket godt.

Når hvide er kritiske overfor sorte kaldes de racister. Når sorte er kritiske overfor hvide siges det, at de er oprigtigt vrede. Men det er ligegyldigt, hvad du kalder det: Spørgsmålet er, hvilken gavn medfører det? Sort vrede mod hvide er det værktøj som benyttes i Jeremiah Wrights' verden, disse demagoger der udnytter og lever fedt af de sortes skuffelser.

Det er derfor jeg mener at tiden endnu ikke er kommet for en som Barack Obama som valgt præsident? Hvorfor? Fordi Obama samtidig vil medbringe 2700 venstreorientrede udnævnelser, mennesker som har fået et godt udkomme, er blevet fede og magtfulde gennem mediernes gøren dem til ofre og nedgørelsen af de sorte. Det er ikke mennesker der nogensinde vil løse problemerne. Det de har forstand på er, at gøre problemerne værre.

Når Amerika får sin første sorte præsident da skal det være en der kan komme med positive ledere, ikke demagoger, ikke udnyttere, ikke være moderne slaveejere -- fordi man trælbinder folk ved at sælge og hylde stoffer, ved at gøre noget stort ud af usikker og uansvarlig sex, ved voldelig kriminaltiet, ved at se ned på uddannelse ved "at opføre sig som hvide" --- opsummeret ved ikke at tillade at de sorte tager eget ansvar for deres handlinger. Disse destruktive mennesker bør straffes for den skade de udøver.

Ingen ansvarlig politiker - sort som hvid - vil have nogen forbindelse (associate) med dem.


http://www.americanthinker.com/2008/09/the_press_discovers_unconsciou.html

James Lewis blogs at dangeroustimes.wordpress.com

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails