tirsdag den 13. januar 2009

Uhyrer med air-con




Uhyrer med airkondition


Jeg har set terrorister i øjnene, og jeg har bemærket den professionalisme, hvormed vore tropper behandler disse uhyrer.

Jeg er netop kommet tilbage fra en tur til Guantanamo Bay med min interessegruppe, Move America Forward, landets største græsrod- protropperne organisation. Vi havde titusinder af lækkerier med for at takke vore soldater for deres professionalisme. Vi mente det var yderst passende i lyset af, at den kommende præsident Barack Obama ønsker at lukke Gitmo (trods den fare det vil udgøre for amerikanske borgere). Vi ønskede ligeledes at se, med egne, øjne ,om de højtråbende og venstrefløjssagførerne, der nedgør vore soldaters behandling af terroristerne taler sandt. Det gør de ikke.

Her er det jeg kom til sikker viden om. Terroristerne på Gitmo får mere religiøs hensyntagen end vore tropper, de får flere madplaner, de bor i air-conditionerede moderne bygninger og de har mere tid til fritidsaktiviteter, end amerikanske skolebørn.

Det lyder godt nok som ægte tortur, ikke sandt?

Du kender uden tvivl det billede af fangerne som de førende medier ønsker at vise dig? De er i bure, hvor amerikanske soldater har malet pile der peger mod Mekka, så de radikale muslimer kan bede fem gange om dagen. De sover ikke i disse områder. Næ, nej. De har airconditioning.

Min gruppe og Kylie Williams, Florida, er netop kommet tilbage til staterne for jul. Vi efterlod tusinder af vore mænd og kvinder der er langt væk hjemmefra. De holder ikke alene de farligste terrorister i fangenskab, de holder også kommunisterne i Cuba stangen.

Hver soldat, lutvåbenmand, mariner, kystvagt og sømand var så glade for at se amerikanere der var kommet for at vise dem deres respekt - noget de er tvunget til at give terroristerne, medmindre de ikke vil se en stormflod af negativ medieomtale og en hær af venstrefløjssagførere.

"Vi får det dårligt når folk fortæller løgne om vores arbejde," sagde en soldat. "Vi er stolte over at repræsentere Amerika, og vi gør intet for at bringe skam over vor øverstkommanderende for det amerikanske folk."

Hører du det Barack Obama? I al respekt, hr. Obama, du burde afbryde din ferie på Hawaii og tage til Gitmo og takke disse tropper egenhændigt. Dit politiske parti har intet andet gjort, end at nedgøre vore mænd og kvinder i uniform, og du skal se med egne øjne, hvor godt amerikanske tropper behandler disse terrorister.

Hr. Obama: Du skylder vore tropper det og du skylder det amerikanske folk det, som vil være i fare, hvis du bringer disse uhyrer til USA.

Lad mig fortælle Dem om den tortur vi udsætter disse stakkels terrorister for. For det første lad mig minde Dem om nogle af de individer der befinder sig i det airkonditionerede fængsel. Hjernen bag 9/11, Kahlid Shaik Mohammed befinder sig her.

Så er der Abd al-Rahmin al-Nashir. Han er angiveligt den der planlagde angrebet på USS Cole den 12. oktober 2000, det mislykkede angreb på USS The Sullivans den 3. januar 2000 og angrebet på den franske supertanker SS Limburg den 6. oktober 2002. Ikke lige præcis nogen du ville invitere på julemiddag.

Krybet har dog nogle sympatisører, såsom Human Rights Watch, der "forventer at brugen af beviser, der angiveligt er fremkommet gennem mishandling, er en væsentlig kilde til bekymring i hans tilfælde." Fuldstændigt ligegyldigt, at en domstol i Yemen allerede har dødsdømt ham for hans morderiske opførsel. Det er alligevel amerikanernes fejl!

Hvordan torterer vi dem? Åh ja, de har værelser med air-condition. Jeg har ikke et sådant. De får lov at vælge deres måltider udfra seks forskellige madplaner. De virkelig slemme drenge som al-Nashir og Mohammed får lov at se film, mens de sidder i overpolstrede sofaer. Popcorn er en ekstra gave, hvis de opfører sig pænt.

Vi er alle klar over, at vi ikke må, fornærme, krænke terroristerne. Derfor må kvinder, før de besøger lejrene, dække arme, ben og halsen - på trods af den cubanske hede og luftfugtighed. Kvinders hud er nedbrydende for disse svage sjæle. En episode med voldeligt oprør opstod fordi terroristerne så en Palmolive reklame, hvor en del af en kvindearm var synlig. De smadrede TV-et og hele værelset. Belønningen fra amerikanerne: De fik et nyt fladskærmstv.

Move America Forward delegationen var derfor passende klædt. Reaktionen hos terroristerne? Hadefulde blikke og gestus der indikerede - halsen skåret over. Jo, hr. Obama, dette er lige præcis den slags personer vi har brug for i Amerika.

Amerika er smukt, og vore tropper er yderst uselviske personer. Jeg foragter den kendsgerning, at ACLU og venstrefløjsdemokraterne har hånet og nedgjort vor behandling af disse terrorister. Det skader vore tropper, som intet forkert har gjort.

Jeg beder til, at det Nye År, og den nye øverstkommanderende vil holde os i samme sikkerhed som vore tropper har gjort siden 9/11.

http://worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=84516

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails