torsdag den 26. februar 2009

Myten om moralsk lighed

Myten om moralsk lighed

Burt Prelutsky

Der var engang, for ikke så lang tid siden, da de fleste af os var enige om, hvad der var godt og ondt. Men den tid, er jeg bange for, er ligeså meget fortid som cigarer til 50 øre og benzin til 2 kroner literen.

Vor tidligere opfattelse af moral er ikke blevet erstatte af umoral, i hvertfald ikke fuldstændigt, men af noget der sandsynligvis er farligere og lumskere, fordi det meget snedigt er forklædt som det at "have et åbent sind."

De i massemedierne og hos akademikerne der latterliggør mennesker der stadig tror på at der er nationer og kulturer der står over andre de betragter de amerikanere, der har den frækhed at være uenige med dem som superpatrioter og religiøse hyklere. De elitære er fortalere for moralsk lighed som et ideal. Dog, gang på gang, udstiller de deres egne dobbeltroller.

De samme folk der var så ophidsede over George W. Bush's tid i Air National Guard og hans tidligere problemer med alkohol er ikke det mindste bragt i uligevægt af Barack Obama's mangel på militærtræning og hans indrømmede brug af ulovlige stoffer. Åbenbart er moralsk lighed ikke eksisterende hvis den ene part er Republikaner og den anden er Demokrat.

Sandsynligvis er moralsk lighed slet ikke eksisterende i ovennævnte eksempel. Hvis du tvivler på det, så betragt hvordan MSM behandlede Newt Gingrich da han kom sammen med en anden kvinde, samtidig med at hans hustru havde cancer og så den måde de forsøgte at undgå at tage John Edwards og hans elskerinde under behandling. Hvis det ikke havde været på grund af National Enquirer og Drudge Reports da ville de have begravet historien ved siden af Jimmy Hoffa. Forresten går der rygter om at babyen har sin mors øjne og farens hårstil.

Steven Speilberg og hans kohorte af lærlinge fik den moralske ligheds roulette til at spinne med "München," et Hollywood makværk der lod skinne igennem, at der ikke var nogen virkelig forskel på de halsoverskærende palæstinensere der myrdede 11 israelske atleter ved Olympiaden i 1972 og så Israel's opsporing af morderne og den måde de fik deres straf.

Her fornylig havde vi så Barack Obama der insisterede på at Israels forsvarsbestræbelser mod de konstante raketangreb fra Hamas er ligeså forkastelige som angrebene. Hvad kan man egentlig forvente af en person der har holdt fast på at Iran ikke var noget at bekymre sig om, og at jøderne virkelig burde overveje at opgive det halve af Jerusalem og overdrage det til mennesker insisterer på at hver stykke ejendom de besidder, ja der er en hellig islamisk by?

De på venstrefløjen betragter sig som selve indbegrebet af moral, som værende intellektuelle, at have mere ret end andre fordi de hævder at de betragter tingenes tilstand mere nuanceret og gråt end de borgerlige der kun kan se sort og hvidt. Problemet er, at de fleste ting virkelig er sorte og hvide og den manglende evne til at erkende det afslører kun mangel på mod og viden.

Så samtidig med at dem på højrefløjen er overbevist om, at kapitalismen, for eksempel, er bedre end kommunismen og socialismen og de ikke har noget problem med at sige det, går de venstreorienterede rundt som papagøjer og gentager de samme ting. De vil have dig til at tro på at Guantanamo er det samme som Buchenwald, Bush er ligesom Hitler og at medlemmerne af militæret er at sammenligne med stormtropper som sagt af senator Dirck Durbin eller blot er uudddannede idioter, ifølge senator John Kerry.

Det er altså ikke højdepunktet af sofistikation at påstå, som venstrefløjen gør, at moderne dages judaisme og kristendom ikke er bedre en islamisk fundamentalisme. Når islamisterne sprænger skoler og skolebusser i luften sammen med pizzarestauranter, flyver jetfly ind i skyskrabere og hugger hovedet af uskyldige mennesker, så at mene at disse blodtørstige Neandertalere er moralsk lige med kristne og jøder er ikke alene absurd, det er ondskabfuld nedgørelse af religiøse mennesker der aldrig har gjort nogen noget ondt, eller er skyldige i noget værre end at tilbede en Gud hvis navn tilfældigvis ikke er Allah.

Ydermere når venstreorienterede påstår, at Israel ikke er bedre end sine fjender, som blot er misforståede så lyver de og læg dertil, - at de ved det. Trods alt er Israel et vestligt demokrati. Det går ikke ind for æresdrab. De går ikke ind for selvmordsbomber. De udøser ikke hædersbevisninger til personer der smadrer hovedet på små børn. De tillader endog israelske arabere at stemme og at opnå valgte embeder. Læg dertil at Israel er den eneste ægte allierede med Amerika i Mellemøsten, uanset hvor mange bestikkelsespenge vi betaler til den arabiske verden, og uanset hvor meget eftersnakken vore politikere går ind for til typer som Ægypten og Saudiarabien.

Hvergang jeg hører nogen påstå at han ikke er anti-semit, blot fordi han altid fordømmer Israels politik så ved jeg han lyver. Selv på sine værste dage er Israel langt bedre end Syrien, Libanon og det palæstinensiske selvstyre. Når en nation med fem millioner jøder er omringet af 150 millioner fjender der, dag ind og dag ud planlægger og beder til landets udslettelse da er det kun en overbevist jøde-hader der vil kræve at det er Israel der skal give efter.

Som konklusion da lad mig blot gentage at moralsk lighed kan være en masse, men moral er det ikke.

http://www.exilestreet.com/Columns/Prelutsky/20080825PrelutskyMyth.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails