søndag den 22. februar 2009

Racehygiejne -og global opvarmning

Global opvarmning: Den nye racehygiejne 

Henry Lamb

Pioneren indenfor racehygiejne Francis Galton (halvfætter til Darwin - synopsis kommentar)definerede racehygiejne som "studiet om alle de handlinger som mennesker foretager der kan være med til at forbedre eller gøre godt på fremtidige generationers racemæssige kvaliteter."

Global opvarmning kan defineres som: "Studiet af alle de handlinger som mennesker foretager sig der kan være med til at forbedre eller gøre godt for den miljømæssige kvalitet hos fremtidige generationer."

Racehygiejne bevægelsen og den globale opvarmningsbevægelser ligner hinanden på mange områder. Begge ideologier blev introduceret af videnskabsmænd, fremført af politikere, gjort populære af medierne, modtaget og accepteret som en moralsk nødvendighed, hvilket altsammen har resulteret i alvorlige konsekvenser og måske bliver afvist som en gang skadeligt ordskvalder. Racehygiejnen har, og tak for det, gået ud af sit eget spor. Den globale opvarmning er imidlertid ved at nærme sig sit højdepunkt, lige før det medfører alvorlige konsekvenser, og er måske, stadig kun en generation borte fra at blive forkastet som den gang sludder og vrøvl det er.

Tidligt i forrige århundrede blev racehygiejnen kaldt en videnskab som var med til at retfærdiggøre den politik der skulle føres i offentligheden der skulle være med til at fremme selektiv avl blandt mennesker og forsøgte at påtvinge sterilisation hos de "lavere klasser" af mennesker der ikke lige passede præcist ind i racehygiejnens tilhængernes foretrukne vision. I dette århundrede, benyttes det der kaldes videnskab til at retfærdiggøre den førte politik i offentligheden der er med til at fremme nærmede anbefalede livsførelser og forsøg på at straffe de mennesker hvis valg ikke lige passer ind i de globaleopvarmnings fanatikeres nidkære visioner.

Videnskabsfolk, politikere, prædikanter og almindelige mennesker der tvivlede på doktrinen om racehygiejnen var kasteløse, og blev udsat for latterliggørelse og det der var værre. Videnskabsfolk, politikere, prædikanter og almindelige mennesker der tvivler på den globale opvarmningsteori betragtes også som fjolser, bliver latterliggjort og det der er værre.

Racehygiejne bevægelsen ført helt ud til sin logiske konklusion af Hitler, dræbte millioner af uskyldige mennesker. Den globale opvarmning, vil når den føres ud til sin logiske konklusion, dræbe langt flere mennesker end racehygiejneteorien og forårsage ubegribelig lidelse hos mennesker der desperat har behov for billig energi for at overleve og få velstand.

Den globale opvarmnings tilhængeres mål er at gøre en ende på brug af fossilt brændstof. Fortalerne for denne bevægelse påstår at fossilt brændstof dræber "Guds grønne Jord," som en populær TV- reklame deklamerer. De påstår at brug af alternativ energi vil frelse Planeten for de fremtidige generationer. 

Racehygiejne fortalerne påstod at selektiv avl ville forbedre samfundet ved at eliminere de svagere klasser der var skæbnebestemt til et liv i evig fattigdom. Hvor var de forkert på den. De globale opvarmningstilhængere er også forkert på den i deres påstande. Brugen af fossile brændstoffer frigiver CO2, som absolut ikke dræber Guds Grønne Jord - den forbedrer den. CO2 er for vegetationen, hvad ilt er for mennesket - helt nødvendigt. Det er en indiskutabel kendsgerning at vegatation gror og produktionen bliver forbedret i samme grad som atmosfærens indhold af CO2 øges. 

Forestillingen om, at forøget CO2 i atmosfæren skulle "dræbe Guds grønne Jord" er ligeså uhyrlig som forestillingen om at samfundet ville blive bedre hvis det kun bestod at blonde ariere med blå øjne.

Hvis Præsident Obama havde haft embedet for 100 år siden da ville han utvivlsomt have besat pladserne i sit kabinet med tilhængere af racehygiejne. Det må være den logiske konklusion fordi han har tilsyneladende købt ideen om den globale opvarmning og han besætter pladserne i sin administration med mennesker der deler hans vision. De mere end 31000 videnskabsfolk der har forkastet denne vision er kasteløse og bliver latterliggjort af de elitære politikere der er blevet indfanget i den globale opvarmningsbevægelse. Mere end 650 klimavidenskabsfolk , hvoraf mange har været med i FN's studier om global opvarmning, har offenligt forkastet de påstande som den globale opvarmningsbevægelse fremfører. 

Disse mennesker betragtes også som kasteløse og bliver latterliggjort af Obamas elite indenfor global opvarmning.

Tragedien er at konsekvenserne af de foreslåede politiker vedr. global opvarmning vil vise sig at være ligeså smertefulde som konsekvenserne af racehygiejnens politikker. Mange flere millioner vil blive nægtet adgang til energi der ville kunne give rimeligt billige livreddende afkølingsmuligheder, varme, transport og energi til industrien.

Disse konsekvenser er helt unødvendige. Fossilt brændstof er til at betale og tilgængelig i mindst 100 år endnu. Love der med tvang nægter brug af denne tilgængelige ressoruce er lige så samvittighedsløse som de love der gennemtvang sterilisation for 100 år siden.

Samfundet blev ikke bedre ved racehygiejnebevægelse; Planeten vil heller ikke få det bedre gennem den globale opvarmningsbevægelse. 

Udfra alle de studier der er produceret ved hjælp af milliarder af dollars i de to sidste årter er det eneste der er blevet helt klart, det at klimaforandringen er en naturlig funktion som mennesket endnu ikke helt har forstået. Videnskaben har blot skrabet lidt i overfladen. Det er højdepunktet af arrogance at tro at Kongressen kan vedtage love som naturen vil adlyde. Som det altid har været, da vil klimaet forandre sig ifølge diktater fra Universets arkitekt, ikke efter Barack Obama, Al Gore, Carol browner, Kongressen eller endog FN's Internationale Klimapanels diktater.

Klimaforandringsbevægelsen er virkelig at sammenligne med racehygiejnebevægelsen. Om en generation eller to vil mennesker se tilbage og undre sig over, hvad i alverden der gik galt med denne generation der blev indfanget i en sådan dårskab. 

Henry Lamb Henry Lamb. Fremover vil komme, med jævne mellemrum, en serie af artikler af Lamb, så hold øje, hvis du kunne lide denne. 

http://worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=84597

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lad endelig Lammet komme til orde. Glæder mig til de næste.

Olsen sagde ...

Uha! du lyder helt bibelsk, men det den kære Henry skriver er ganske forrygende rigtigt.
Vent blot der kommer et billede, hvor han smiler, så han er ikke blot en gnavpot.

Related Posts with Thumbnails