lørdag den 28. marts 2009

Tænd lyset!

Tænd så det lys!

Joseph Farah

I aften vil lys blive slukket overalt i verden - fra Eiffeltårnet til de store pyramider til de dekadente pladser i Las Vegas og på Broadway.

Så lad dem dog gøre det. 

Denne anmodning er på foranledning af "Earth Hour" - organiseret af World Wildlife Fund for at overtale verdens ledere, som om de havde behov for det, til at tage dine sidste penge fra dig og bruge dem på af afkøle planeten. 

Jeg har en langt bedre ide.

Du skal sikre dig at hvert eneste lys i dit hjem er tændt på de anbefalede tidspunkt som en protest mod dette vanvid.

Lad mig begynde her:

Den menneskeskabte globale opvarming er et bedrag - der påtvinges mennersker over hele jorden som en del af en magtkamp fra de elitære der er besluttede på at stjæle hvad der er tilabge af din personlige frihed.

Det er ihvertfald ikke videnskab. Det er rå og barsk politik.

Den tjekkiske præsident Vaclav Klaus præsenterer sandheden om global opvarmning i sin bog "Den Grønne Planet - i lænker."

Ingen portion af menneskeskabt aktivitet, og helt sikker ikke det at tænde lys, vil forårsage selv den mindste opvarmning af planeten.

Yderligere viser sand videnskab, at planeten nu ikke længer bliver varmere af en eller anden grund. Temperaturen på Jorden er faktisk gået en smule ned, og det har den gjort nu i fire år.

Opvarmning og afkøling af planten er naturlige cykler der har fundet sted fra tidernes begyndelse. Spørg enhver videnskabsmand. Faktisk forekommer sådanne cykuls på andre planeter hvor der ikke er noget liv og ingen industri. Hvordan forklarer Al Gore nu det?

Men endnu værre end løgnen er den ondskabsfulde strategi der ligger bag. Du bliver indoktrineret til at tro på dette bedrag så du langt nemmere kan manipuleres - så du ikke vil protestere så højt når din velstand bliver konfiskeret, så du ikke vil have noget imod at få at vide (eller dine børn får at vide en dag) at befolkningstallet skal begrænsens for at redde planeten, når du får at vide at det betyder at du ikke må få børn.

Mange køber det - til trods for beviser på det modsatte.

"Global opvarmning" bliver der undervist i som en religion i vore skoler. Det er præcis det det er - det er et tilbageskridt til hedenskabets tilbedelse af Jorden.

"Global opvarmning" undervises der i som en livsvej på vore universtiteter og højere uddannelsesinstitutioner.

"Global opvarmning" prædikes som en kendsgerning i vore nyhedsmedier.

"Gloal opvarmning" bliver under falsk dække fremført som en ægte trussel af vor underholdningsindustri - herunder de bedste shows på TV.

"Global opvarmning" er virkelig, det nye navn for den globale kontrol med befolkninger. Det er det nye navn for en verdensomspændende fascisme. Det er den nye undskyldning for kommunismen eller hvad du nu vælger at kalde det kommende tyranni.

Lad dig ikke narre.

Vær ikke deltager.

Tro ikke på det.

Lad dig ikke bedrage.

Gør modstand.

Du kan begynde i aften ved at tænde lyset når dine mindre oplyste naboer sidder i mørket.

Gør din holdning klar.

Lad lyset skinne i aften.

Ondskaben elsker mørket, så det er er ingen overraskelse at noge onde mennesker gør sig til talsmænd for det endnu engang. Lad dig ikke forføre.

Vær ikke som de umælende får der føres til slagtning.

Gør modstand.

Tænd!

Tror du virkelig på denne dagsorden?

Hvis du gør, hvad er så grunden?

Tror du virkelig at CO2 fører til en varmere planet? Der er ingen bevis på det. Yderligere er mennesket kun ansvarlig for en lille andel i produktionen af CO2 i vor atmosfære. CO2 er ikke en forurener, som du får at vide . Det er en naturlig forekommende gas der er livsnødvendig for opretholdelsen af livet på planeten.

Brug hovedet.

Tænd lyset. 

Joseph Farah Joseph Farah




1 kommentar:

Anonym sagde ...

Lyset blev ikke slukket af forfatterens nævnte årsager.

Related Posts with Thumbnails