torsdag den 12. marts 2009

Fn og børns rettigheder

FN Konvention om 'Børns Rettigheder' en trussel mod familien

FN's Børnerettighedskonvention (CRC) er en traktat der er yderst farlig for forældres rettigheder og for familiestrukturen, såvel som vor nationale suverænitet. CRC blev underskrevet af Præsident Bill Clinton i 1995, men modstandere i Senatet forhindrede at traktaten blev godkendt. Lovgiverne syntes at den var i modstrid med forældres rettighed til at opdrage deres børn. Det nye Demokratiske flertal i Kongressen og den nye administration i Det Hvide Hus sandsynliggør en godkendelse af CRC. Barack Obama har allerede udtrykt sin støtte til CRC og har sagt, "Det er ikke flot at vi er i samme selskab som Somalia," det eneste andet FN land der ikke underskrev CRC.

Hvis vor regering underskriver CRC, da vil FN underminere forældremyndigheden gennem regeringens kontrol med vore børn.

Vor Forfatning og Højesteret beskytter forældres fundamentale ret til at opdrage deres børn som de finder passende. Trods alt handler forældre i deres børns bedste interesse og ved bedre, hvordan deres børn skal opdrages end bureaukrater der måske befinder sig langt, langt borte. To Højesterets sager er i direkte modstrid med CRC. Reno versus Flores, fremhæver at 'barnets bedste tarv' ikke er den lovlige målestok der styrer forældre 'eller pædagoger' i udøvelsen af deres forældremyndighed." Så fulgte Troxel versus Granville, Dommer David Souter fastslog at forældre ikke kan tilsidesættes "blot fordi en dommer mener sig mere oplyst end barnets forældre." Forfatningen fastslår at når traktater engang er godkendt da bliver de til "en højeste lov i landet." Eksisterende love er tilsidesat til fordel for Traktaten og i tilfældet med CRC da vil næsten alle amerikanske love der vedrører børn og forældres rettigheder og selve Forfatningen blive set bort fra. FN vil da have det sidste ord om, hvad der barnets tarv.

FN's egen Universelle Menneskerettigheds Deklaration fastslår: "Forældre har en førsteret til at vælge hvilken uddannelse deres børn skal have."

Imidlertid anses det at tage barnet ud af en offentlig skole til fordel for hjemmeundervisning, uden barnets godkendelse, som en krænkelse af CRC. Undervisning udfra kristen undervisningsplan vil også være en krænkelse. Traktaten vil også etablere en global undervisningsplan for skolerne, der vil få hjemmeundervisnnig og private skoler til at dø ud.

Nye "rettigheder" ydet til børn under CRC inkluderer: Ytringsfrihed, ret til fri tænkning, ret til samvær, ret til privatsfære, samvittighedsfrihed, religionsfrihed, ret til hvile og adspredelse og meget andet. Fri abort og svangerskabsforebyggende rettigheder skal ydes, selv mod forældrenes ønske. Et hvert barn under 18 år skal beskyttes mod "nedværdigende straf" og "fysisk vold," strækkende sig fra slag til dødsstraf for mindreårige - selv for mord og voldtægt.


National børnehelbredsforsikring og andre velfærdsprogrammer skal indføres i USA for at tilpasse sig CRC. CRC skal endda oprette en struktur for barnet således, at det kan søge om regeringens vurdering i enhver forældrebeslutning - en Pandora's æske af retstvister.

Børn skal have ret til at få adgang til materiale af enhver slags, selv materiale som forældre synes er upassende. At beskytte dit barn mod pornografi ville være en krænkelse af deres "ytringsfrihed" og ret til en "privatsfære." At tage dit barn til kirke mod deres vilje ville krænke deres "ret til at tænke frit, deres samvittighed og deres religionsfrihed," det gælder også at forbyde dit barn at tilslutte sig en kult eller en bande.

Måske endnu værre end det der er i traktaten, er det der ikke er i traktaten. Da Australien argumenterede for, at slag ikke burde ensidigt forbydes svarede Komiteen: "Konventionen bør fortolkes holistisk, idet der tages hensyn, ikke kun til specifikke paragraffer, men også til de overordnede principper der ligger bagved." Med andre ord: CRC kan fortolkes således som Komiteen ønsker det.

Phyllis Schafly, Grundlæggeren af Eagle Forum fortæller til FamilySecurityMatters.org: "I modsætning til vor Forfatning, der kun nævner rettigheder der kan påtvinges mod regeringen, erklærer denne FN traktat rettigheder til børn mod forældrene, mod familien, mod private institutioner og samfundet som et hele. Ønsker vi virkelig at give ethvert barn den lovlige ret til at sige, hvad som helst til forældrene ved spisebordet? At se TV ("adgang til medierne") i stedet for at lave lektier? At undlade at udføre huslige pligter fordi de forekommer at være i konflikt med FN retten til "ro og adspredelse"? At tilslutte sig en kult i stedet for at overvære møder i forældrenes kirke? At nægte at tale engelsk i vore offentlige skoler? Det tror jeg ikke! FN's Børnerettigheds Traktat bør forkastes som værende i modstrid med amerikansk Forfatningslov og sund fornuft.

Godkendelse af CRC vil destabilisere ægteskabet og svække familierne, hvilket ville udgøre en langt mere skadelig påvirkning af børn. Undersøgelser viser, at uden den traditionelle familiestruktur vil samfundet blive, i overvejende grad, mere afhængig af regeringen. Vedtagelse af denne Traktat vil borteliminere forældrerettighederne, ødelægge familiestrukturen og overlade kontrollen af vor grundlæggende politik til en FN Komite.



De indlagte links i artiklen er fundet frem af synopsis-olsen, var ikke med i orginalmanus.
Visit Chris Carter online at crushingchris.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails