fredag den 13. marts 2009

Strandsex er ingen undskyldning for jihad

Strandsex er ingen undskyldning for Jihad

At opføre sig dårligt i arabiske lande bør fordømmes, fordi det er forkert, ikke fordi det gør radikal Islam rasende.


Mary Jackson

"De ræber sig, de kaster op, de kopulerer, de smider affald og pløjer sig vej igennem på markedspladser, klædt ud som prostituerede og drønnerter, er provokerende overfor politiet uden at skamme sig eller vise respekt. Briter i udlandet er nogle af de værste: masser af penge på lommen, sexfikserede, og over det hele."

Sådan beskriver Minette Marrin fra Times briter i udlandet og med noget berettigelse. Marrin giver sit besyv med i sagen om den 36 årige løsslupne Michelle Palmer, og Vince Acors, 34, der døddrukne havde sex på stranden i Dubai og fornærmede en politibetjent der forsøgte at give dem en advarsel. "Parret" - eller snarere "det kopulerende par" for de havde netop mødt hinanden - blev idømt tre måneders fængsel for utilbørlig offentlig optræden og oveni en bøde på 200£. Som en præventiv foranstaltning udgav Dubai's populære Madinat Jumeirah Hotel fornylig en "etiqutte guide," der advarede gæsterne mod at "udøve indiskret opførsel" i offentlighed for at vise hinanden deres kærlighed ("alt andet end et kindkys"). Guiden advarer ligeledes mod at "være beruset, i særlig grad udenfor hotellets dertil indrettede områder, bliver straffet strengt."

Retningslinjerne er ikke ufornuftige for et hotel i Dubai: "Når man er i Rom, opfører man sig som romerne" er en meget fornuftig talemåde. Straffen til Palmer og Acors er heller ikke overdreven streng. Bøden er småpenge for en velstående udlænding og i Dubai tjener udlændinge fra Vesten rigtig gode penge. Selve fængselsdommen er ikke overdrevent streng set i lyset af at det er rent muslimsk land. Ifølge den strenge Sharia lov vile der kunne idømmes piskeslag og stening for sex udenfor ægteskabet - privat såvel som i offentlighed. Jeg har ingen medfølelse med dem det har de fleste læsere og andre der har kommenteret dette i andre artikler i britisk presse heller ikke. I modsætning til det indtryk Palmer og Acors giver udtryk for er de flest briter imod en sådan offentlig ekshibitionisme i fuldskab uanset om det er i Dubai, Spanien, Grækenland, eller endog hvis det kolde og fugtige klima tillod det - England.

Minette Marrin har god grund til at fordømme parrets opførsel, deres arrogance ved at behandle Dubai som deres legeplads, og også den eftergivende Vestlige kultur der tilsyneladende accepterer en sådan opførsel. Hun går imidertid videre endnu:

  • Er det så overrraskende, at så mange muslimer rundt omkring på kloden foragter os for vor dekadence når vi udtrykker medfølelse med britiske mænd og kvinder der opfører sig sådan?
  • Det er den slags indstilling der giver friheden et dårligt navn. Det kan ikke undre, at så mange muslimer ser ned på den kultur de måske bor i og prøver at isolere deres sønner og døtre fra denne utænkelige libertinisme.
  • Den hensynsløse kulturelle imperialisme hos briter i udlandet - deres selviske, ufølsomme, løsagtige opførsel - kan være en del af grunden til den kulturelle fjendtlighed og separatisme der er mere og mere udbredt blandt muslimske minoriteter herhjemme idag.

Ross Clark, skrev i the Times ved en anden lejlighed meget mere direkte om det som Marrin kun påpeger:

Der er ingen bedre rekrutteringsbase for al-Queda, end synet af folk fra Vesten der forsøger at pege fingre af lovene i islamiske lande. Sex på stranden, ifølge Clark, er som en Molotov cocktail. Varmblodig sex provokerer til koldblodigt mord. Voldelig jihad er et naturligt svar på Vestens dekadence. Marrin er ikke så direkte: Vestlig dekadence får "muslimer over hele kloden til at foragte os" og "se ned på den kultur de måske bor som gæster i" og fører til "kulturel fjendskab og separatisme." Vi ved allesammen at når muslimer er fjendtlige, da er "ekstremismen" lige om hjørnet.

Briter behøver ikke at gå så vidt som at have sex på offentlige steder for at provokere muslimer til "fjendskab" og den medfølgende "ekstremisme." Den dømte terrorist Omar Khyam, så langt væk fra sin mere kærlige navnebror, blev provokeret af "ludere der dansede rundt" på en natklub. Muslimsk "ekstremisme" er yderst sprængfarlig: New English Review's Hugh Fitgerald har lavet en liste med 'Omtrent hundrede ting der får Muslimsk Ekstremisme til at Eksplodere.' Den inkluderer Salman Rushdie's roman De Sataniske Vers, Pim Fortuyn's bemærkninger om muslimers holdning til hollandsk frisind, og Pave Benedikts's benægtelse af at fortsætte med at undskylde sine bemærkninger om islamisk vold. Der kan også nævnes at Salman Rushdie blev slået til ridder, de danske karikaturtegninger og Gibson Squares mulige udgivelse af Medinas Juvel, der bogstaveligt talt "antændte ekstremisme" ved en ildspåsættelse. Tid og plads er begrænset til hele længden af ting der "tænder den muslimske ekstremisme."

Som Minette Marrin tror den konservative forfatter Dinesh D'Souza at Vestlig eftergivenhed, i særlig grad hos "den kulturelle venstrefløj" er årsagen til muslimernes fjendtlighed og derved følgende muslimske vold. Robert Spencer der skriver ved FrontPage Magazine, gør kort proces med denne holdning:

  • Umoraliteten i Vesten har været et emne i antivestlige skriverier i Islam lang tid før Britney Spears indtog scenen. Jihad teoretikeren Sayyid Qutb var dybt forarget over at der blev danset ved en kirkekomsammen i Greeley, Colorado, i 1948... Det skal huskes at fra et islamisk synspunkt er kristne, af arv og natur, umoralske af den enkle årsag - ifølge muslimerne - at de ophøjer Jesus til en guddommelig status.

Som Spencer forklarer er jihad et permanent element i Islam; det er beordret af Islam. Ortodokse jøder i Israel ville være lige så meget imod sex på stranden som nogen muslim, men det ville ikke beskytte dem mod jihad angreb fra palæstinenserne.

Og hvad med den højt priste islamiske moral, der så let bliver krænket af vores? Mænd og kun for mænd har tilladelse til efter Islamisk lov at udøve promiskuitet i form af polygami og ved at holde konkubiner. For shiitiske muslimer tillades der prostitution som en slags midlertidigt ægteskab. Den lovliggør også voldtægt - af piger der holdes som slaver og andre ikke-muslimske kvinder. Endnu værre tillader Islam børne "ægteskaber," der bedre kan beskrives som voldtægt af børn: Da Ayatollah Khomeini overtog magten i Iran i 1979 spildte han ikke tiden idet han sænkede alderen for "ægteskab" for piger til ni år. Ved at gøre dette fulgte han blot Muhammeds eksempel, der "giftede" sig med Aisha, da hun var seks år gammel og "fuldbyrdede ægteskabet" da hun var ni år. Dubai er relativt liberalt, men Vesterlændinge der arbejder der kan fortælle om horder af besøgende Saudier der kommer på weekendbesøg for at drikke og hore - det sidste er ikke forbudt efter islam hvis det er med en ikke-muslimsk kvinde- og derpå tilbage og inficere deres hustruer med AIDS og andre sygdomme. Hustruerne har ikke samme ret; streng Sharia lov betyder at de kan blive pisket og stenet til døde hvis de bliver voldtaget.

Islam tillader ikke sex på stranden, men det gør kristendommen heller ikke og det gør de traditionelle love i Vesten og den moralske standard heller ikke. Islam kan ikke lære os noget som helst om moral, og vi bør heller ikke lytte på når muslimer hævder at det kan de.

Palmer og Acors fik hvad de fortjente. De kendte loven i Dubai og de burde have respekteret den. Ville visse britiske muslimer respektere vore love istedet for at forsøge at indføre Sharia?

Men vi har ingen behov for at skamme os overfor muslimerne. Løsagtig opførsel bør fordømmes fordi det er forkert, ikke fordi den antænder jihad og ikke på grund af muslimers formodede moralske ophøjethed. Den evige flamme i jihad skal nok brænde uden brændstof fra os - og Vestens moral er stadig, selv i denne eftergivende tidsalder, langt bedre end Muhammeds.

http://pajamasmedia.com/blog/sex-on-the-beach-no-excuse-for-jihad/

Mary Jackson is a British editor for the New English Review,
an Anglo-American online magazine of politics and culture, dedicated to
celebrating the good in Western civilization and warning against that
which would threaten it. Click here for the latest full-length articles, and here for the Iconoclast, the regularly updated Community Blog.

4 kommentarer:

Rolf Krake sagde ...

Fantastisk god blog, enhver ros er kun velfortjent for en flot samfunds indsats der gavner os alle.

Olsen sagde ...

Kære Rolf Krake!

Din kommentar faldt på et meget tørt sted. Hjertelig tak. Jeg er så heldig at jeg 'stjæler' gode artikler som jeg finder stor interesse i, derved bilder jeg mig ind at andre måske vil synes det samme. Derfor er det måske en lidt letkøbt blog i forhold til andre som selv udtrykker deres væsentlige tanker.

Rolf Krake sagde ...

Kære Olsen

Du er hjertelig velkommen.
Artiklerne som du har udvalgt, der er nok at tage af, er materiale man normalt ikke finder på Dansk, og jeg deler helt deres aktualitet og interesse.
Jeg oversætter selv engang imellem danske artikler, ad interesse, til engelsk som bliver blogget, vores allesammens skæbne hænger sammen.

Anonym sagde ...

Ja en god artikkel, i Rom ect. ja, ellers er man dum og på teenager stadiet.
Her i nord syntes jeg, at det er vulgært, så ikke noget at sige til at muslimer ser os som syndefaldet.

Per N

Related Posts with Thumbnails