fredag den 24. april 2009

De 'Sortes Taktikmøde i Kongressen' inficeret af Castro

De 'Sortes Taktikmøde i Kongressen' inficeret af Castro

Humberto Fontova

Castro' legendariske forfærdelige holdning til racespørgsmålet er på en eller ande måde blevet overset af Congressional Black Caucus . I sidste uge har det Stalinistiske regime der fængslede og torturerede den længst siddende sorte politiske fange i moderne historie Eusebio Penalver rullet den røde løber ud for 6 inficerede medlemmer af CBC. Alle disse US lovgivere mødtes med "præsident" Raoul Castro, og de tre af dem har så 'heldige' at mødes med selve Fidel.

Ikke siden Ann Margaret's reaktion på Conrad Birdie's kys er der ikke blevet berettet lige så meget som det der svarer til disse US lovgiveres holdning til disse møder.
"Han så mig direkte i øjnene!" sukkede medlem Laura Richardson (Demokrat-Calif.) "og spurgte så, hvordan kan vi hjælpe Præsident Obama? Fidel Castro ønsker virkelig at det må lykkes for Præsident Obama." (Ja, mon ikke!)

"Det var et øjeblik der er værd at holde fast på!" hyperventilerede medlem Barbara Lee. (Demokrat-Calif.) "Fidel Castro var meget engageret og meget energisk."

"Han er en af dem mest forbløffende personer jeg nogensinde har mødt!" kvækkede Emanuel Cleaver (Demokrat-Montana)

"Raoul Castro var meget engageret, helt nede på jorden og en venlig mand," ifølge Bobby Rush (Demokrat-Illinois) "en jeg gerne ville have som nabo. Det var næsten som man besøgte en gammel ven," (en Freudiansk fortalelse? Bobby Rush var trods alt, medlem af Black Panthers, og modtog en fængselsstraf)

I det tilfælde vi skulle glemme at disse Sorte Lovgivere lovpriste et regime der fængslede politiske modstandere i større grad end Stalin, og henrettede flere mennesker (ud af en befolkning på 6,4 millioner) i deres første tre år ved magten end Hitler henrettede (ud af en befolkning på 70 millioner) i Das Reichs første seks år.
"Negeren er doven og bruger sine penge på frivoliteter, hvorimod europæerne ser fremad, er organiserede og intelligente...Vi skal udrette nøjagtig det samme for de sorte som de sorte gjorde for den Cubanske revolution. Hvilket er det samme som: INGENTING!"

-Ernesto Che Guevara.
Che var alt for beskeden. "Ingenting" er ikke lige præcis det der gælder for Castroitternes behandling af Cubas sorte. Faktisk har disse uskyldsrene europæiske soldatersønner (Fidel og Raul) med magt styrtet en cubansk regering hvor sorte cubanere var Præsident for Senatet, minister for landbrug, hærchef, og regeringsleder (Fulgencio Batista), et barnebarn af slaver der blev født i et palmebladsdækket skur. Det er ikke noget som fortælles af den venstreorienterede eksklusive uddannelsesinstitution når det drejer sig om tiden før Castro's Cuba: Godfather II.

Dagens fængslede i det Stalin/Apartheid Cuba er 90% sorte mens kun 9% i det styrende Stalinist parti er sorte. Mens disse Sorte Lovgivere fjollede rundt i Cuba var en sort cubaner og antikommunist ved navn Antunez, der led i 17 år i Castro's fængselskældre (især for at have citeret Martin Luther King og FN's Menneskerettighedsdeklaration offentligt) sultestrejkende mod Castroismen. Jeg vil citere hvad hans søster har skrevet fra en undergrundslitteratur der blev smuglet ud af Cuba sidste år, mens han stadig var i fængsel:

"Den cubanske regring forsøger at narre verden med sin sirenesang, hvor den angiveligt hævder der er racelighed i vort land. Det hele er en komedie, da jeg og min familie kan bevidne det modsatte gennem lidelser påført os af den systematiske racisme fra Castro's regime. Min broder lider under racehadet hver eneste dag. Gennembankningerne er altid ledsdaget af racistiske udtalelser. De pudser hunde på ham. De nægter ham lægehjælp. De gav ham ikke lov til at overvære sin mors begravelse."
"Racementaliteten er så indgroet i Cubas undertrykkelses handlemåder at når en gruppe af blandede racer standses på gaden, ja da er det kun de sorte der bliver bedt om identifikationspapirer. Det eneste jeg kan takke den Cubanske Revolution for," og her citerer hun sin broder, "er for genindførelsen af slaveriets åg, som mine forfædre levede under."
Vi behøver vist ikke at nævne at Antunez og hans familie blev "ignoreret" under CBC besøget på Cuba ligesom den sorte cubanske læge som Amnesty International fremhæver som en samvittighedsfange, som Præsident Bush ærede (in absentia) med Kongressens Frihedsmedalje sidste år, og som for tiden lider under en dom på 25 års fængsel i Castro's torturkamre, Doktor Elias Biscet.

"Jeg er overbevist om at Raul Castro ønsker normale forbindelser med USA," sagde medlem Barbara Lee efter hun endelig fik vejret igen sidste uge. Lee forsikrer os om at hendes stalinistiske værter "ønsker dialog. De ønsker virkelig samtaler. De ønsker virkelig normale forbindelser."

Sådan, og det gjorde Sydafrikas præsident Pik Botha ogå i 1986. Nu vil jeg citere medlem Lee's udtalelser vedrørende "normale forbindelser" mellem USA og det dengang raceadskilte Sydafrika.
"USA har fastholdt frihedsidealerne i mere end 200 år og vi bør ikke tolerere deres krænkelse af noget andet land!" tordnede CBC's grundlægger Charles Rangel i 1986. "I en enhver handelsforbindelse med (Sydafrika) bliver vi besudlet af forbindelsen. Vi går ind for en politik med omfattende sanktioner. At vi trækker vor kapital tilbage, et fuldstændig forbud mod import og eksport," bønfaldt CBC medgrunlæggeren Ron Dellums, "...med andre ord, går jeg ind for en politik der demonstrerer vor gennemført afsky ved apartheid!"
Når man tager CBC' seneste udtalelser i betragtning, da er der ingen afsky ved Stalinismen (helt eller delvist) således kan det udledes af deres program.

Der er til gengæld store forskelle på det stalinistiske Cuba og det nu hedengangne raceadskilte Sydafrika. Raceseperatisterne fængslede for eksempel højst 5000 politiske fanger mod Castro' 300000. Raceseparatisterne forsøgte aldrig at atombombe USA, de torterede og myrdede aldrig USA borgere, de stjal aldrig 2 milliarder dollars fra US aktieindehavere med sovjettisk hjælp, de trænede aldrig og finansierede aldrig verdens mest morderiske terrorgrupper.

Faktisk så forsøgte Sydafrika at gå op imod den sovjettiske imperialisme i det sydlige Afrika. Congressional Black Caucus (og venstreorienterede som et hele) vil aldrig tilgive dem for det.

Interessant nok så mødtes Castro's gæster fra CBC faktisk med familierne til nogle fængslede. Men disse fanger befandt sig i US fængsler, efter de var blevet dømt af frie og uafhængige retsinstanser - helt ulig Castro's fanger, der til denne dag er dømt på den berømte Che Guevara dictum: "juridiske vidnesbyrd er en arkaisk borgerlig detalje. Vi forfølger og henrettet ud fra en revolutionær overbevisning!"

Lidt baggrund: Den 14. september 1998 afslørede FBI en Castro spionring i Miami og arresterede ti. Fire andre lykkedes det at smutte tilbage til Cuba. Disse blev kendt som "Hvepse netværket," eller "De Fem fra Cuba" i Castro sprogbrug.

Ifølge FBI oplysningerne var disse Castroagenter indblandet i, blandt andre aktiviteter:

*Indsamlede efterretninger rettet mod Boca Chica Air Navle Station i Key West, McDill Air Force Base i Tampa og hovedkvarteret for US Southern Command i Homestead, Florida.

*Sammenfattede navne, hjemadresser og medicinske data om topofficererne i US Southern Command sammen med de hundredevis af officerer der er udstationeret ved Boca Chica.

*Infiltrede hovedkvarteret i US Southern Command.

*Sendte brevbomber til Cuba-Amerikanere.

*Udspionerede McDill Air Forca Base, US våbnede styrkers verdensomspændende hovedkvarter for bekæmpelsen af "mindre intense" konflikter.

*Lokaliserede indgangspositioner til Florida med henblik på at indsmugle eksplosiver.

Disse Castroagenter infiltredede også den cubanske eksil gruppe Brothers to the Rescue, der fløj ubevæbenede fly for at redde nødstedte cubanere i stræderne ved Florida. Fra disse spioner, modtog Castro, flyveplanen for en af deres flyvinger og sendte MIG-kampfly for at ned skyde deres fly og myrde fire af dem.

Tre af disse var US borgere, den sidste havde lovlig ophldstilladelse i USA.

"Jeg vil bede Præsident Obama, udenrigsminister Hillary Clinton og førstedamen Michelle Obama om at genoverveje de juridiske processer mod de fem cubanske mænd (de ovennævnte Castrospioner)," lovede medlem Laura Richardson hendes 'strålende' værter og familier til disse spioner under besøget i Havana sidste uge.

Det er åbenbart alt for meget at bede Richardson om at spørge hendes stalinistiske værter om "den juridiske proces" der er ansvarlig for den højeste politiske fængslingsrate i århundredet måske ikke også skulle "genovervejes."

Humberto Fontova is the author of 4 books including Fidel;Hollywoods' Favorite Tyrant and Exposing the Real Che Guevara and the Useful Idiots Who idolize Him.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails