tirsdag den 7. april 2009

Kilden til fanatisk islamisme og terror

Kilden til fanatisk islamisme og terror

Nabeel Al Awadhi, en kuwaitisk muslim der kalder sig selv  en "alem" (videnskabsmand, islam-ekspert), teolog, forfatter, præst og en from muslim der angiver den rette vej for muslimer til Paradiset.
 
  
Nabeel Al Awadhi
 
Han skrev i avisen Al Watan, den 8.02.09, "Vi arabiske muslimer burde tænke på at producere atombomber. Vi kan finansiere dette med vore petrodollars og benytte de ægyptiske eksperter for at drømmen kan blive virkelighed. Vor profet Muhammed, må fred være med ham, beordrede os til "at forberede os på alle måder til at bekæmpe de vantro" (her menes kristne, jøder, hinduer, buddhister mv.). "Disse mennesker forstår kun magtens sprog. Vi vil fortælle verden: "Aslem Taslam" (enten underkaster du dig Islam eller du må dø.)

 
Nabeel Al Awadhi anbringer eksplosiver i hjernen hos en af sine fans
 
Som Ali, en læser fra Kuwait sagde da han havde læst ovennævnte, "Jamen min kære Gud, hvem skal så betjene vor olieindustri, vore elektricitetsværker og vandindvindingsanlæg? De bliver alle, i overvejende grad, betjent af ikke muslimer, i det mindste i de arabiske olielande."

På Hawaii i moskeen sagde Al Awadhi ved en fredagprædiken, 09.02.09. "Det er ikke sandt at amerikanerne befriede Kuwait i 1991. Det var Allah. Han benyttede blot amerikanske tropper til at befri vort land. Derfor skal vi takke Allah og ikke amerikanerne." 
 
På kuwaitisk TV sagde han til sit publikum den 02.02.09, "Jeg kender mange tilfælde af muslimer som har fået kræft. De drak ZamZam vand (helligt vand fra Mekka) og blev fuldstændigt helbredt. Du skal blot tro på det, tro på islam og på hans profet."

 
 “Manden undersøger "Islamiske lægebøger" og ignorerer de moderne videnskabelige bøger ved siden af."
 
Meget tit, fortæller Al Awadhi følgende "islamiske mirakel;" efter et hus i Cairo brændte ned til grunden fandt brandmændene en kopi af Koranen. Den var praktisk talt uberørt af ilden. Den overlevede branden. "Ved du hvorfor? Fordi det er Allah's bog. Det er den eneste sande hellige bog på Jorden."

Al Awadhi prædiker også at muslimerne ikke har behov for at læse nogen anden bog end Koranen. Den har alt med: "Instruktioner om hvordan man lever efter Sharia, Allahs lov, og alle slags videnskabelige teorier, som Vesten benytter til at opfinde alle former for teknologi" ( i avisen Al Watan den 17.11.08).

 
Lejlighedsvis gentager Al Awadhi den følgende myte. En tapper from muslim mødtes med Napoleon Bonaparte, (efter denne havde invaderet Ægypten i det 18. århundrede) og sagde til ham, "Du er ikke nogen retfærdig hersker." Ifølge Al Awadhi blev Bonaparte vred og beordrede at manden blev fængslet i en lille celle, og bad sine soldater om at anbringe en sulten løve også i celle. Det gjorde de. Den følgende dag åbnede soldaterne døren til cellen og blev meget overraskede. Manden var stadig i live; han sad i den ene side af cellen og løven i den anden.
 
Soldaterne spurgte manden, Hvad skete der? Hvorfor har løven ikke fortæret dig?" Manden så på dem med et triumferende smil og sagde, "Jeg bad hele tiden da i slap løven ind i cellen. Allah forhindrede løven i at komme mig nær." Derpå spurgte de ham, "Var du ikke bange?" Faktisk var jeg kun bange for at løven ville besmudse mig under min rituelle afvaskning. Ellers ikke," sagde manden 
 
Al Awahi afslutter historien med at sige, "Efter at have hørt om dette konverterede mange franske soldater på den tid til islam. Allahu Akbar!"

Al Awadhi afslutter de fleste af sine pædikener med at bede Allah om at inficere alle ikke-muslimer med AIDS og slå dem med altødelæggende naturkatastrofer. Han trøster også sine muslimske trosfæller med at sige, "Vor profet Muhammed vil sidde ved siden af Allah på Dommens dag og overbevise ham om at alle gode muslimer skal i Paradiset."
 
Forresten så arbejder Al Awahi for Ministry of Islamic Affairs i Kuwait og får en månedsløn på 9000 petrodollars.  
 
Al Awadhi er i godt selskab. Han hylder og gentager til kvalmegrænsen, hvad hans radikale medpræster udspreder blandt muslimerne. 

Sheikh Muhammad Al Tabtaba’i, rektor ved Sharia College i Kuwait forkyndte i avisen Al Qabas den 04.08.03, "Arbejdsnedlæggelser er forbudt i Islam. Muslimer skal være taknemmelige for at deres arbejdsgivere giver dem arbejde, og hvis de ikke kan lide arbejdet og lønnen skal de sige op." Han sagde også, "Vi forkaster Vestens opfattelse af frihed. Den er uislamisk. Det eneste der er islamisk er at adlyde Allah."
 
Sheikh Yousef Al Badri, ved Al Azhar University, var hurtig til at støtte Al Tabtba'i. Han udstedte en fatwa (Al Sharq Al Awsat avisen den 04.05.08) i hvilken han fordømte demonstrationerne mod præsident Hosni Mubaraks styre. "Mubaraks' regering har bragt velstand og fred til Ægypten. At demonstrere mod Mubarak er det samme som ulydighed overfor Allah."
 
Sheikh Saleh Al-Lehadan, lederen af  Saudi Fatwa Council, udstedte en fatwa (på Saudi TV, den 15.01.09) i hvilken han forbyder demonstrationerne. "Demonstrationer er en vantro gerning. Gode muslimer beder i stedet for at demonstrere."
 
Kamil Al Najjar kritiserer i Al Hiwar Al Mutamedden (Moderne Dialog) alle de radikale fatwa sheiker. "Vi muslimer takker Allah for alt, for det gode og for det dårlige. Men vi takker aldrig de vantro der har opfundet bilen og flyet vi benytter for eksempel. Tværtimod så fordømmer vi dem. Ved starten på flyvninger begynder de saudiske, kuwaitiske og ægyptiske flyselskaber turen med et vers fra Koranen, der lyder. 'Tak Allah der lader alt dette ske under hans beskyttelse....."
 
Al Awadhi og hans følgesvende er den slags sheiker der dominerer fatwamarkedet i den muslimske verden. De har fri adgang til alle trykte og audio/visuelle medier. Deres historier og hallucinationer bliver begærligt spist af ikke belæste og halvbelæste muslimer på Den Arabiske Halvø, og dem er der mange af der.
 
  
Manden til højre spørger, "Hvad er den sidste bog du har læst?"
Manden til venstre svarer: "Bog? jeg kender ordet, men kan du ikke hjælpe med og fortælle mig hvad det er?"
 
Medmindre muslimske forbrugere af Al Awadhi's hallucinationer, og samme af hans støbning, bliver afsløret af moderne almindelig sund fornuft og information vil krigen mod terror være nytteløs. Kun ordentligt velinformerede muslimer ville kunne gøre "Islam eksperter" som Al Awahdi uden betydning og således fjerne denne rod til fanatisme.
 
Al Awadhi og hans tilhængere er de perfekte følgesvende hos de fanatiske muslimer. Ydermere er fanatismen forstadiet til uden skånsel af lemlæste og myrde. Unge mænd og kvinder der lytter til Al Awadhi og han kumpaner er perfekte kandidater til at blive selvmordsbombere. Deri ligger hele roden til terrorismen.

 
FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Sami Alrabaa, an ex-Muslim, is a professor of Sociology  and an Arab-Muslim culture specialist. Before moving to Germany he taught at Kuwait University, King Saud University, and Michigan State University.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails