mandag den 27. april 2009

Islam og Vestlig civilisations endeligt.

Islam og civilisationens endeligt.

Burt Prelutsky

To nyhedsemner fangede min opmærksomhed i forrige måned og skønt de skete 5000 km fra hinanden har de dog helt bestemt forbindelse. I New York skar Muzzammil Hassa, - der begyndte et kabeltv netværk efter 9/11 for at vise Amerika, at amerikanske muslimer er moderate og fredelskende, - hovedet af sin hustru Aasiya, fordi hun ville skilles. I moderate muslimske cirkler giver det årsagen til et såkaldt æresdrab. Jeg tror andre grunde kan inkludere det at vove at røre ved TV-fjernkontrollen og at overkrydre mandens hummus.

På næsten samme tidspunkt blev en hollandsk politiker, Geert Wilders, inviteret af et medlem af Overhuset til England for at vise sin 17 minutter lange film. Dokumentarfilmen "Fitna" forbinder teksudsnit fra Koranen med billeder af islamisk terrorisme rundt omkring på kloden. Der skete noget pudsigt på hans vej til Parlamentet. Det ser ud til at Englands indenrigsminister Jacqui Smith nemlig sløjfede invitationen til Wilders. Ggrundlaget var, at hollænderen ville tilskynde til civile uroligheder, hvis han fik lov at komme til landet. Wilders blev mødt i Heathrow lufthavn og sendte retur, som en anden pakke, til Holland.

Skønt hans egen regering har fremført en officiel beklagelse da har England ikke rokket sig. Her føler man at Wilders og hans lille film ville svare til det når nogen råber "Brand" i et overfyldt teater. Spørgsmålet der altid plager mig er hvad skal en anstændig person formodes at gøre, hvis han kan lugte røg og se flammer i et teater? Bare tage sin egen frakke og snige sig ud?

De engelske politikere forsvarer deres feje handlemåde med kulturelle følsomme omstændigheder - hvilket selvfølgelig er en højtragende eufemisme for censur. Men på den anden side så kan man altid regne med bureaukraterne når det drejer sig om at være kujon.

Når jeg betragter den måde muslimerne har tyranniseret det ene land efter det andet til at bøje sig for deres krav, da kan man ikke lade være med at tænke på, at Hitler's største fejltagelse var, at han blev født 70 år for tidligt.

Hvis du hører en mærkelig svirrende lyd, ja så er det Winston Churchille der snurrer rundt i graven.

Når det drejer sig om hr. Hassan er der nogle der undrer sig over hvorfor han kun er anklaget for manddrab, mens andre er dybt forundrede over den kendsgerning at hans grufulde forbrydelse ikke har fået mere opmærksomhed i medierne. Nuvel, jeg vil ikke hævde at kende svarene men jeg er villig til at komme med et kvalificeret gæt. Omend ingen, udover en forsvarsadvokat, ville turde hævde at det ikke var en klokkeklar sag om overlagt mord, så mistænker jeg, at Hassan er blevet anklaget for den mindre alvorlige forbrydelse, som det så ofte er tilfældet, på grund af - hykleri. Det er som om, til trods for al vor snak om det modsatte, da ved vi alle at mennesker der begår selvmord ved at klistre bomber på sig selv, som behandler kvinder som affald og dræber dem i æresdrab virkelig ikke er civiliserede - og derfor kan de ikke dømmes udfra civiliserede normer.

Når det drejer sig om den kendsgerning at medierne ikke har givet denne grusomme historie mere opmæksomhed end man med rimelighed kunne forvente er det åbenbare svar, at MSM er ligeså kujonagtige som den engelske regering når det drejer sig om at fornærme islamister.

Tro mine ord, hvis hr. Hassan havde være jøde eller kristen da ville han have fået mere opmærksomhed end Obamas milliarddollar omfordeling af velfærden og vi ville inden længe at kunne stave til Muzzammil.

Burt Prelutsky

Andre artikler af Burt Prelutsky (mange) ved klik i sidebjælken

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails