fredag den 3. april 2009

Moskeer i europa - noget for noget

Moskeer i Europa – Hvor er modydelsen?


Præsident Obama talte om 'gensidighed', noget for noget, en fælles respekt mellem den muslimske verden og Amerika. Der er ikke megen gensidig respekt i Europa, hvor visse regeringer allerede har hejst det hvide flag fordi underfundige islamister angriber deres grundholdning og institutioner. Diana West (townhall.com) er bekymret over, at franske skoler ikke længere må undervise i forfatteres værker der, af muslimer, dømmes som værende krænkende overfor dem (Voltaire, Diderot, Darwin), og selvfølgelig hele historien om Holocaust.

Hun bemærker, at den britiske regering "krysteragtigt gav fem Sharia domstole ret til afhøringer og derved ville deres afgørelser gøres juridisk bindende." De første domme fastslog mandens overhøjhed - at piger kun arver det halve af drenge - og de afviste adskillige påstande om vold i hjemmene. Sharia tillader nemlig at hustruer får tæsk.

Den franske by Tours var hovedstaden for den franske konge Charles Martel der i det 7. århundrede gik imod den muslimske invasion der havde fundet sted i Spanien. På grund af dette blev Europa ikke muslimsk. De eneste europæere der tilsyneladende fortrød, at muslimerne tabte var Hitler, der sagde netop dette til sine allierede i den arabiske verden.

Nu modtager Tours penge af den franske regering (ligesom fra Algeriet og Saudiarabien) til bygningen af en af de største moskeer i Frankrig. Mens dette opfattes som værende generøst (og politisk korrekt) i Frankrig da lukker Algeriet kristne kirker fordi de måske ville forsøge at få algiere til at konvertere - og i Saudiarabien er kristendommen ulovlig. I næsten alle muslimske lande er er det vanskeligt at praktisere jødedommen.
Den franske indenrigsminister har lavet en liste med 1500 steder for gudsdyrkelse heraf 400 moskeer. "Moskeer" betyder i denne forbindelse ethvert sted med gudsdyrkelse. Fængsler er endnu en lokalitet for aktiv islamistiske konverterings bestræbelser. I følge Walid Phares der har talt med franske anti-terrorkorps blev en terrorcelle fra Centralasien, der fik militær træning, afsløret i Frankrig. Den franske indenrigsminister Michele Alliot-Marie, sagde at 90 islamiske aktivister blev arresteret i Frankrig i 2007. Hun bemærker at franske (og amerikanske fængsler) er rugemaskiner til rekruttering af islamister og konvertitter, ligesom ghettoerne i de franske forstæder.

Ministeriet har sammensat en "håndbog om islamisme" der kan benyttes i fængslerne således at myndigheder kan opdage og afsløre væksten i jihadideologien. De ser på passagerer lister i lufthavnene og bestemmelsesteder som Pakistan eller Yemen - og holder øje med de der rejser gennem Schweitz for at undgå at blive sporet. Sikkerheden går fremfor den politiske korrekthed i Frankrig lige nu - undtagen når det gælder bygningen af moskeer.

England er langt mindre årvågen. Trods det britiske efterretningsvæsen og politiets udmærkede arbejde da forhindrer domstolene, og de elitæres jamren, dem fra effektivt at give ordentlig beskyttelse. I London er en enorm moske ved at blive bygget, hvilket har oprørt mange Londonere, men tilsyneladende ikke regeringen. I det 19. århundrede var de mere på mærkerne, da de nægtede at acceptere katolicismen indtil Paven, dengang, endelig anerkendte protestantismen som en lovlig religion i katolske lande. Islam skal behandles på samme måde. Moskva mener åbenbart dette for på trods af et voksende antal muslimer vil der ikke blive bygget flere mosskeer før saudierne viser det samme hensyn.

Det England bekymrede sig om i de forrige århundreder var, at katolske kirker og deres præster ville sprede oprørstanker - og det var der en vis sandhed i. Dronning Elizabeth I vidste at hun var på Pavens drabsliste (Pave Gregory XIII, 1572-1585) og, hvis det lykkedes at dræbe hende da ville England opleve samme inkvisition som i Spanien. I dag er mange europæere klar over, at moskeerne er 'væksthuse' for militant islamisme og for aktive konverterings kampagner, og at de udgør en fare.

Dystert som alt dette forekommer da ligner Jihad drømmene, om at overtage verden og tvinge os alle under en eller anden form for mytisk Kalifat, mere og mere et fantasirige. Der vil blive ved med at være selvmordsbombere og moskeer der rekrutterer rodløse unge mænd for at sende dem afsted til "muslimsk uddannelse" i Yemen eller Pakistan og til militær træning i Sudan eller Somalia. Dette er imidlertid det sidste "hurraråb" for en ideologi der hastigt nærmer sig historiens affaldsdynge. De har intet andet at tilbyde end død, ødelæggelse og fantasier om et hyperseksualiseret liv efter døden, og flere og flere muslimer ved dette og afviser det. Det har ikke substans nok til at skabe en civilisation. Charles Martel behøver ikke vende sig i sin grav.

Indlagte links af Synopsis. Andre artikler af Laina Farhat-Holzman ved klik.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Laina Farhat-Holzman is an historian, lecturer, and author who also writes for the Santa Cruz Sentinel. You may contact her at Lfarhat102@aol.com or http://www.globalthink.net/.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails