søndag den 12. juli 2009

Blogger - pas på!

Din blog er i fare! Pas på den!

Brad O'Leary

Under dække af "Cybersikkerhed" vil Kongressen være Internettets største trusse!

Pas på din blog, for når de venstreorienterede i Kongressen får det som de ønsker vil præsident Obama have eneste uindskrænkede autoritet til at lukke for internettet eller kritiske dele af nettet, hvis han føler hans præsidentskab bliver betvivlet. Værre endnu, under dække af cybersikkerhed vil Obama faktisk få overdraget magten til at knægte ytringsfriheden på nettet.

Den 1. april i år, introducerede senatorerne Rockefeller, Snowe, Bayhg og Nelson lov S.773 og S.778, som et hele kaldet Cybersikkerhedsloven, hvilket ville give præsident Obama diktatorisk magt over internettet, i en krisetid for nationen eller i en nødsituation

Alle de der støtter lovene stemte for den Fælles Kampagne Reform Lov fra 2002, der forbød organisationer og individer at indrykke reklamer rettet mod kandidaterne 60 dage før et større valg. Nu ser det ud til at disse samme personer har sammenstrikket et anslag mod internettet.

Ifølge de foreløbelige undersøgelser kan præsidenten under Cybersikkerhedsloven af 2009, "erklære en cybersikkerheds undtagelsessituation og give ordre til at begrænse eller helt lukke ned for internettrafikken til og fra berørte forbundsregerings eller USA kritiske infrastruktur informationssystemer eller netværk." Han kan også beordre det samme med begrundelsen, at det er i national sikkerhedsinteresse."

Hvad der så udgør "cybersikkerheds undtagelsessituation" eller "kritiske infrastruktur informationssystemer eller netværk" er helt overladt til præsidenten at definere. Vi ved at Administrationen ifølge Rahm Emanuel aldrig ønsker "at en alvorlig krise går i hårdknude." Vi ved også at Administrationen støtter reguleringen af ytringsfriheden på Internettet.

Præsident Obamas valg til at lede det magtfulde Kontor for Information og Reguleringsanliggender er ingen andre end Cass Sunstein, en radikal professor fra Harvard og støtte af Fairness Doktrinen for Internettet. Ifølg Sunstein, "Et system med ubegrænset individuelle valg, men hensyn til kommunikationerne er ikke nødvendigvis i borgerens og selvstyrets interesse."

Obamas tidligere kampagne fundraiser og udnævnte FCC formand Julius Genachowski er fortaler for "Net neutralitet," det første skridt til indførelse af en Fairness Doktrin på Internettet.

"Net neutralitet" fortalere som Genachowski vil have regeringen til at bestemme, hvilket indhold Internet operatørerne og netværksejerne skal udgive. Utroligt nok siger de, at det er for at holde Internettet frit og åbent for alle, når det i realiteten er deres mål at lægge forbundsregulatorernes tunge hånd på værket.

At indsnævre enhver begivenhed, hvor ideologien konkurrerer mod de førende venstreorienterede medier har altid været et mål for venstrefløjen og Obama. Obama har netop været meget direkte om sine hensigter ved at støtte en politik såsom "net-tneutralitet" og ævle løse om at indføre en Fairness Doktrin på taleradio. Venstreorienterede medlemmer af Kongressen sender nu Amerika ude på en forfatningsstridig sidevej væk fra Uncle Sam, og direkte hen mod Big Brother.

Cybersikkerhedsloven indeholder også en forordning hvor "Handelsdepartementet skal tjene som opsamlingskontor for trusler mod cybersikkerheden og den sårbare information mod Forbundsregeringen og den private sektors følsomme infrastrukturelle informationsssystemer og netværk." Ved at sætte alle love om privatlivet på stand by herunder kravet om retskendelser, skal Handelssekretæren "have adgang til alle relevante data vedrørende sådanne netværk uden hensyn til nogen lovforordning, regulering, regel eller politik der kan begrænse en sådan adgang." Senator Rockefeller gjorde det klar med sin udtalelse hvad "relevante data" denne lov kunne indeholde da han fastslog "Vi skal beskytte vore kritiske infrastrukturer uanset omkostningerne - fra vort vand til vor elektricitet, til bankvæsenet, trafiklysene og de elektroniske sundhedsoplysninger - ja listen kan fortsætte."

Mens vi har været dybt bekymrede for cyber angreb fra Rusland og Kina, ja hvem ville da have troet at den alvorligste trussel kommer fra medlemmer af vor egen Kongres.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=95615

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails