torsdag den 23. juli 2009

Radikale muslimer hjalp Obama på Harvard?

Sendte radikale muslimer Obama til Harvard?

Det Hvide Hus nægter at frigive præsidentens papirer fra juraskolen
Jerome R. Corsi


Percy Sutton


Præsident Obamas manglende villighed til at lade den amerikanske offentlighed se hans papirer ved Harvard Law School forhindrer løsningen på en løbende kontrovers om, hvorvidt radikal islamisk indflydelse var med til fremme hans uddannelse og finansiere den.

Ved en medvirken i det i New York producerede "Inside City Hall" TV-show forklarede alderdomsforskeren, advokat fra Harlem Percy Sutton - hvis klienter inkluderede Malcolm X - at islamiske radikale ledere som Khalid Abdullah Tariq al-Mansour, "en af mest velstående mænd," bad ham skrive et anbefalingsbrev til Harvards Juraskole for den relativt ukendte Barack Obama.

I videoen siger Sutton at han blev introduceret for Obama af al-Mansour, en saudisk borger der "dengang skaffede penge" til Obama.
Sutton beskrev al-Mansour som værende fra Texas, og siger at Mansour var "hovedrådgiver til en af verdens rigeste mænd," mest sandsynligt mener han den saudiske prins Alwaleed bin Talal.
Vidoen med Sutton interviewet er lagt på Youtube og kan ses her.
Sutton siger at al-Mansour fortalte om Obama ved i et brev at sige, "Der er en ung mand der søger om at komme på Harvard. Jeg ved at du endnu har nogle få venner der, fordi du jo plejede at holde tale deroppe. Ville du være så venlig at skrive et anbefalingsbrev til støtte for ham."
Direkte i æteren bekræftede Sutton at han skrev brevet, og bad sine venner på Harvard, "Jeg mente at det kunne være et geni der er til rådighed, og jeg håber virkelig i vil behandle ham venligt."
Smith kunne ikke komme i kontakt med Sutton, hvis fremskredne alder har rejst spørgsmål om ikke hans hukommelse vedrørende anbefalingsbrevet for Obama har spillet ham et puds.
Smith kom i kontakt med al-Mansour, der bekræftede at Sutton "var en kær ven, hvis helbred ikke er godt," og han sagde han er sikker på at Sutton skrev et brev om en anden, "og at han må have forvekslet det."


Malcolm X og Percy Sutton, til venstre, med Malcolm X ved en demonstration i Harlem i 1963.
I går bad WDN gennem e-mail om at tale med Obama talsmanden Tommy Vietor og bede Det hvide Hus frigive Obamas Juraskole optegnelser for at løse problemet.
I præsidentkampagnen i 2008 var Tommy Vietor en hyppig talsmand for Obamas kampagne "Bekæmp smæderiet" hjemmeside, somer blevet fjernet fra Internettet.
WND har ikke modtaget noget svar fra Vietor eller fra Det Hvide Hus' pressechef, som fik en kopi af emailen.
Den undersøgende journalist Jach Cashill har fortalt WND at al-Mansour er med i bestyrelsen hos, blandt andre, Saudi African Bank og var ansvarlig for investeringer i Afrika gennem Kingdom Holdings, den saudiske prisn Al-Waleed bin Talal's investeringsselskab. Cashill bemærkede også at al-Mansoru er en hyppig forelæser på Harvard.
I august 2008, dokumenterede Amanda Carpenter adskillige af al-Mansours udfald mod kristne og jøder på YouTube.com her, her, her, og her.
Før han forkastede sit "slavenavn" var al-Mansour kendt som Don Warden, en afro/amerikansk radikal der grundlagde Afro-American Association i Bay Area og som var med til at skabe Black Panthers.
På bagsiden af al-Mansours bog fra 1982 "Den vestlige civilisations ødelæggelse som den ses gennem Islam, Kristendommen og Judaismen" angiver at al-Mansour modtog en doktorgrad fra Harvard, hvor han fremførte filosofi og logik, en en magistergrad i jura fra University of California i Berkeley.
I en billedoverskrift i bogen støtter al-Mansour hovedtesen i Den Sorte Befrielses Teologi, at den historiske Jesus ikke var kaukasier. "Når man betragter efterkommerne af de oprindelige hebræere, er det umuligt at tro af Jesus, Maria, Moses, Abraham, Salomon var hvide, men blå øjne og blondt hår," skriver han.
James H. Cone, en af hovedmodstanderne af Den Sorte Befrielses Teologi skrev i sit essay "Sort Teologi som Befrielsesteologi" at "I stedet for en hvid Jesus så insisterer vi på at Jesus Kristus er sort, baby!" I over 20 år var Obama medlem af præsten Jeremiah Wright's Trinity United Church of Christ i Chicago, der åbenlyst bekender sig til Sort Befrielses Teologien.
WND har e-mailed Politico's Smith og bedt om kommentarer on nærværende artikel men har ikke modtage noget svar ved denne udgivelses deadline.
http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=104684

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails