fredag den 22. januar 2010

Den Liberal-Muslimske Akse del 2

Den liberal-muslimske Akse Del 2.

Ellis Washington

Min forrige artikel, se her, fremprovokerede så voldsomme sleskende udtalelser fra 'Alinsky venstrefløjen,' at jeg mener det er viseligt at skrive en opfølgning om emnet.

Ayers i Ægypten

Den i Florida bosiddende radiovært Pamela Geller skrev om Præsident Obamas Chicago mentorer, der igangsatte hans politiske karriere, Bill Ayers og hustruen Bernardine Dohrn, og som her fornylig bragte deres jøde-hads vrede til Mellemøsten.

Protesterne var under formidling af Jodie Evans, medstifter af Code Pink, en yderligtgående venstrefløjs aktivist organisation fra 2002 med det formål at protestere mod Amerikas krig i Irak. Code Pink mødtes fornylig med terrorgruppen Hamas og med ledere fra Taliban. Evans var også fundraiser og finansiel indsamler for Obamas præsidentkampagne.

Ayers og Dohrn, radikale i 1960'erne, (se evt. denne artikel på synopsis) har blikket og øret rettet mod den evangeliske venstrefløj. Et antal af førende liberale kirker har forslået boykots, og at investeringer skal undgåes hos ethvert selskab der har forretninger med Israel, herunder også United Church of Christ, som er virkeområdet for præsten Jeremiah Wright og for præsident Obama.

De protesterende i Gaza er blot islamistiske propagandister der udspyr deres Tayqiya (løgne med det formål af fremme islams sag). Således svarer Obama-Wright-Ayers Aksen til den liberale-muslimske Akse.

'Palæstinensiske kristne' mod jøderne

Old South Church i Boston (United Church of Christ) har været vært for konferencer med en anti-zionistisk organisation der kalder sig "Sabeels kristne venner."Ved en skelsættende beslutning den 17. september 2009 stemte nogle af Storbritanniens handelsfagforeninger for at deltage i en massiv boykot bevægelse, sanktioner og inddragelse af investeringer , nej ikke mod Iran, Syrien eller Saudiarabien, men mod lille Israel - og krævede en forhandlingsløsning vedr. bosættelser med baggrund i at palæsinenserne skal vises "retfærdighed."






Kort over Mellemøsten der viser muslimske lande med grønt og lille Israel med rødt..
Tiltaget blev vedtaget ved Den Årlige Kongres for Handelsfagforeningerne i Liverpool 2009, med fagforeninger der repræsenterer 6,5 millioner arbejdere i Storbritannien, sammen med nogle fra Sydafrika og Irland, der alle stemte for benyttelsen af en omfattende boykot skampagne som redskab til at bringe Israel på linje med international lov og presse landet til at tilslutte sig FN resolutionerne der har til formål at støtte en uafhængig Palæstinensisk stat ved at gøre skade på den stat der faktisk beskytter og brødføder dem, nemlig Israel.

Her kan man altså finde liberale kristne tilhængere i Amerika og over hele Europa der er allierede med palæstinensiske kristne i en boykot mod en lille bitte nation, Israel - en skrøbelig, omringet nation, der er i krig, en krig der kunne ligne Hitlers Holocaust del 2. Disse globale anti-semitiske boykots mod jøderne er virkelig en væsentlig del af den omfattende Liberal-Muslimske Akse.


Den Liberal-Muslimske Akse sidder på det hele.


Den Liberal-Muslimske Akse er langt mere kompleks end navnet antyder. Akse magterne består ikke blot af liberale Demokrater, men indbefatter RINO Republikanere, feminister, socialister, fagforeningstilhængere, anarkister, akademikere og så mange andre der søger at opfylde det Machiavelliske motto Hensigten helliger midlet. Husk på, at såvel liberalismen som islam, moral og sandhed er relative begreber, der kunne antyde at sandheden er subjektiv. Disse religiøse-politiske ideologier definerer, hvad der er sandhed, og deres "sandhed" er altid klar til at rette sig ind for at retfærdiggøre og benytte det middel der er nødvendig for at nå frem til deres ultimative slutmål - det absolutte politiske, økonomiske og religiøse hegemoni over verden.

Som en konsekvens står Den Liberal-Muslimske Akse udenfor en politisk, social og religiøs ansvarliggørelse, fordi slutmålet altid retfærdiggør midlet som dette nu defineres af deres ledere; dette uforsonlige uhyre bliver omtalt som "Leviathan" (1651) af den engelske politiske filosof John Hobbes. Under islam, er endemålet som udtrykt i ideen om, at land der engang var i muslimers besiddelse, og måske er tabt til en erobrer, dog stadig Helligt Land for islam det vil sige; Dar al-Harb - "Krigens Land." Det er især tvingende nødvendigt at sådant mistet land skal genoprettes under et retfærdige styre ved Islam. Historisk set, er disse landområder ikke kun begrænset til Israel og Mellemøsten, men også store dele af det sydlige Europa, Spanien og Nordafrika. Da det er Allahs vilje at hele verden skal underkastes Islams styre, er muslimerne ivrige efter at udbrede deres religion, enten ved fredelige midler - eller ved sværdet.

På samme måde, da liberale (ligesom muslimerne) hader den amerikanske særstilling, er deres verdenssyn med til være en hjælp til at indføre det islamiske hegemoni som det så ofte er blevet vist i Demokraternes nærmest kriminelle holdning til at bekæmpe muslimsk terrorisme - en forfejlet politik som hos Neville Chamberlain der med sin forsoning på smertelig vis, ligesom præsident Obamas konstante bukken, falde på halen og knæ, og hele tiden give undskyldninger til despoter, socialister og terrorister rundt om på jorden, i sine forfejlede bestræbelser for at opnå universel hæder.

Had til den absolutte Sandhed (Gud)

Liberalismen (progressivismen) og Islam har begge et nærmest giftigt had mod enhver religion eller filosofi, idet de hævder de besidder den absolutte sandhed. Det er derfor, historisk set, at Den Liberale-Muslimske Akse altid har angrebet judaismen og Kristendommen og har benyttet al sin magt til at være imod objektiv sandhed. For eksempel har redaktøren for National Rewiev, Jonah Goldberg, i sin banebrydende bog fra 2007, "Den Liberale Fascisme" udstillet "det kultagtige grundlag hos liberalismen" ved at skrive: "Det er min absolutte overbevisning at amerikansk liberalisme er en totalitær politisk religion."

Senere, da han skriver om verdens første fascistiske præsident Woodrow Wilson (1913-21), forfaderen og talsmanden for progressivismen, vurderer Goldberg:

"Militariseringen af samfundet og politikken blev blot anset som de bedste midler hen mod endemålet. Kald det hvad du vil - progressivismen, fascismen, kommunismen eller totalitarismen - så den første ægte indsats af denne slags blev ikke påbegyndt i Rusland eller Italien eller Tyskland, men i USA, og Woodrow Wilson var det 20. århundredes første fascistiske diktator."

Hvorved adskiller Goldbergs holdning til den liberale fascisme sig fra den hegemoniske fascisme? Der er ingen væsentlige forskelle her. Med andre ord, jo mere man antager en rationel, analytisk tilgang til disse revolutionære politiske-religiøse kults, des mere bliver en eksistensiel Liberal-Muslimsk Akse synlig i deres arbejde på at destabilisere det amerikanske samfund. Imidlertid er denne djævelske duos helt store mål "verdensstyret," det vil sige verdensdominans gennem FN-organet, og dens utallige internationale organisationer, der deler de samme djævelske synspunkter:

  • had til jøderne og nationen Israel;

  • had til Amerikas jødisk-kristne traditioner som en Naturlov, kapitalismen, friheden, republikken; og
  • forestillingen om at nogle få mennesker på Planeten bare er bedre.
Kun en viljestærk trommehvirvel af sandhed og kundskab kan udstille og besejre denne Liberal-Muslimske Akse.

Ellis Washington

Ellis Washington, authorized biographer for the conservative intellectual Dr. Michael Savage (see www.MichaelSavage.com), is former editor of the Michigan Law Review and law clerk at The Rutherford Institute. He is a graduate of John Marshall Law School and a lecturer and freelance writer on constitutional law, legal history, political philosophy and critical race theory. He has written over a dozen law review articles and several books, including "The Inseparability of Law and Morality: The Constitution, Natural Law and the Rule of Law" (2002). See his law review article "Reply to Judge Richard Posner." Washington's latest book is "The Nuremberg Trials: Last Tragedy of the Holocaust."

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails