mandag den 18. januar 2010

Den Liberale-Muslimske Alliance

Den Liberale-Muslimske Akse. Del 1.


Ellis Washington
Det eneste ondskaben skal bruge for at triumfere er, at gode mænd intet gør.

~ Sir Edmund Burke

Under 2. Verdenskrig var der i al væsentlighed kun to sider - De Allierede magter, herunder Amerika, England, Frankrig og Rusland og så Aksemagterne, Tyskland, Italien og Japan. I 1930'erne var der en tydelig demarkationslinje. Hver fornuftig person i verden vidste, hvilken side der var ond, og hvilken der var god. Verdenen, efter de seks års blodige krig mod Nazityskland under Adolf Hitler, blev vundet ikke gennem diplomati, forhandlinger, kompromisser og internationale traktater, men kun ved at fastholde moralprincipper og forsvare dem med den heroiske tapperhed hos De Allieredes soldater mod en ond og uforsonlig fjende.

Lige siden afslutningen på 2. Verdenskrig mener jeg vi har haft en endu mere ondsindet, uforbederlig fjende som Vestens civilisation bør bekæmpe, men ikke ligesom Hitlers synlige Brunskjorter og SS tropper, der gik i strækmarch foran Reichstag, så har denne de moderne tiders fjende, den Liberale-Muslimske Akse, sine stærkeste våben ved forførelsen, løgnene og Machiavelliske taktikker. De skjuler sig i Kongressens haller og korridorer, i Det Hvide Hus, i Retssalene, bag hundredevis af organisationer. De muslimske Aksemagter skjuler sig bag Allah, Muhammad, Koranen, kvinders burka, blandt civilbefolkningen; indenfor i moskeerne, i hulerne og på øde steder i Pakistans, Afghanistans og Yemens bjerge og i Saudiarabien, ligesom de befinder sig i Magtens Haller i England, Frankrig og Amerika.

Konventionel visdom oplyser os om, at det bedste trick Djævelen har fundet på var, at få alle til at tro han ikke eksisterer. På samme måde er det største trick hos den Liberal-Muslimske Akse at manøvrere og smede en omfangsrig religiøs, politisk og økonomisk magt uden at gøre folk opmærksom på hvem de egentlig er. Hvad mener jeg med dette? På den ene side forekommer socialismen og islam at være to modsatrettede kræfter. Socialismen er en politisk filosofi der blev udviklet i Oplysningstidens Europa i 18. tallet. Nogle af de ,mest berømte eksponenter var: Voltaire, Hobbes, Kant, Napoleon, de amerikanske medskrivere af Bill of Rights, og de franske filosoffer.

Islam blev født i Arabiens ørkener i den første del af det 7. århundrede. Islam er en revolutionær, totalitaristisk politisk ideologi, i forklædning som religion.

Den har ingen respekt for Judaismen eller Kristendommen, men tilbeder Måneguddommen, Allah, hvis iøjnefaldende halvmåne benyttes som symbol i flag og i religiøse ikoner blandt alle muslimske nationer. Den centrale lære er, at alle andre religioner, undtagen islam, er falske og at alle andre folkeslag som er ikke-muslimer således kan udslettes. "Bekæmp og dræb de vantro, hvor I end finder dem," lyder Sura 9:5. Det er en befaling ikke et forslag.

Socialismen og islam er i al væsentlighed spejlbilleder af hinanden, hvor enderesultatet er tilbedelse af magten og kontrol frem for alt andet. Socialismen er en politisk filosofi der i løbet af 300 år har ændret sig til en hedensk kult-lignende dødsreligion, under udøvelse af absolut politisk hegemoni og samfundsmæssig dominans. Som en religion kan socialismen tilskynde og virke på samme måde som andre bona fide religioner (Judaismen, Kristendommen) aldrig ville kunne, samtidig med at den skaber mulighed for diktatorisk politisk magt over i praksis hele verden.

Den konservative intellektuelle Ann Coulter, siger i sin nyeste bestseller bog "Gudløs" følgende vedrørende socialismen som en religion: "Venstreorienterede elsker at prale med at de ikke er 'religiøse', hvilket er det man kan forvente at høre fra den statssanktionerede religion," hun skriver yderligere:

Selvfølgelig er socialismen en religion. Den har sin egen kosmologi,
sine egne mirakler, sin egen overtro på det overnaturlige, sine egne
kirker, sine egne ypperstepræster, sine egne helgener, sit eget totale
verdenssyn, og sin egen forklaring på universets eksistens. Med andre
ord indeholder socialismen alle de kendetegn man plejer at kæde sammen med 'religion.'

Efter samme mønster kan det se ud som om at islam er et spejlbillede af socialismen: Helt klart religiøs, dog fungerer den i det skjulte som et revolutionært politisk parti. Islam er et miskmask af Moske og Stat. Nonie Darwish, en tidligere muslim og konvertit til Kristendommen har afsløret islams falske religiøse dække og udstiller en politisk ideologi der er ligeså revolutionær og totalitær som Marxismen, socialismen og kommunismen. Darwish sagde:
Denne (Islam) er ikke religion. Den har intet med religion at gøre. Religion er et forhold til Gud ...med islam er det et forhold til Staten. Islam er et eetparti totalitært system. Det er en eetparti Stat, der ikke vil give dig lov til at ytre dig. Den vil dræbe alle der udfordrer den eller stiller spørgsmål.
I den såkaldte "underbuksebomber" sag har vi en syntese af disse to tilsyneladende ens ideologier - liberalisme og islam. Juledag gik Umar Farouk Abdulmutallab, en radikaliseret muslim optrænet i en terroristlejr i Yemen med succes ombord på et fly i Lagos, Nigeria og mellemlandede i Amsterdam, og derpå videre til Detroit, Michigan, uden et pas. Hvis det ikke var på grund af hans manglende evne til at detonere de skjulte eksplosiver, skjult i hans underbukser, ville vi skulle sørge over at 300 uskyldige liv var gået tabt.

Men heri ligger den sande diabolske forbindelse i den Liberale-Muslimske Akse - begge ondsindede ideologier udøver gudlignende magt over mennesker ved at lade som om at de er noget de ikke er. I en rationel verden der beherskes af lov, moral, Veritas (sandhed) og Naturens Love, da ville mennesker aldrig have tilladt en muslim at gå ombord på et fly uden først at have gennemgået en intensiv test.

Siden 1860'erne og ankomsten af den videnskabelige kult af Darwinistisk udviklingslære (så væsentlig for Aksen) er de jødisk-kristne traditioner man kan genfinde i Natur Lovens filosofi blevet omhyggeligt fjernet fra den herskende lov. Under dække af perverse holdninger til retfærdighed, lighed, lighedsprincippet (hvilket stort set er det samme) har præsident Obama og hans minister for indenrigsssikkerhed Janet Napolitano, sammen med deres ligesindede over hele verden tvunget lovholdende borgere at gennemgå stadig mere skrappe og krænkende procedurer før de går ombord på fly. Hver gang en muslim forsøger på, eller begår et terrorangreb på et fly vil den liberal-muslimske Akse derfor påtvinge os flere love.

Kun modige patrioter kan endeligt besejre denne diabolske Liberal-Muslimske Akse. Lad os begynde det nye år med denne strategi som vor forhåbning. Lad alle helhjertede amerikanere arbejde på at gøre Det Demokratiske Parti til Whig Partiet i det 21. århundrede og lad os begynde at gøre terroristerne rædselsslagne, før de vover at løfte hånd mod vort vidunderlige land.

Ellis Washington

Ellis Washington, authorized biographer for the conservative intellectual Dr. Michael Savage (see www.MichaelSavage.com),
is former editor of the Michigan Law Review and law clerk at The Rutherford Institute. He is a graduate of John Marshall Law School and a lecturer and freelance writer on constitutional law, legal history, political philosophy and critical race theory. He has written over a dozen law review articles and several books, including "The Inseparability of Law and Morality: The Constitution, Natural Law and the Rule of Law" (2002). See his law review article "Reply to Judge Richard Posner." Washington's latest book is "The Nuremberg Trials: Last Tragedy of the Holocaust."

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails