torsdag den 7. januar 2010

FN's rolle i H1N1 hysteriet

Europa vil undersøge FN for 'pandemi' svindel

Jim O’Neill


FN rapporten siger pandemien kan resultere i anarki - "kunne ihjelslå millioner" - medmindre den vestlige verden betaler for antivirus stoffer og vacciner! The Guardian, September 20, 2009
WASHINGTON – Præsident Barack Obama har erklæret udbruddet af svineinfluenzaen en national nødsituation, og har givet sin chef for sundheden magten til at lade hospitalerne flytte nødlokalerne udenfor disse for en bedre og hurtigere behandling og beskyttelse af ikke inficerede patienter. – Associated Press, Oktober 25, 2009
I tilgift til den "globale opvarmnings hysteri" kan du nu tilføje endnu en gigantisk international kriminel operation.

– H1N1 "pandemien" i 2009.
Begge skaktræk blev udarbejdet for at flå Vestens nationer for milliarder, muligvis trillioner af dollars. I tilfældet med H1N1 svindlen har Vestens regeringer allerede hostet op med milliarder af dollars til vacciner for at forhindre en fask "pandemi." Det betyder altså, at vi, skatteyderne, er blevet ribbet og flået endnu engang.

Hvis der ikke allerede er indledt retssager, så bør det hellere ske meget hurtigt.

De europæiske nationer har åbenbart ikke betalt i samme omfang som U.S. Kongressen, og har besluttet at se lidt nærmere på forholdene. I følge en rapport under ledelse af F. William Engdahl, Europaparlamentet, har dette enstemmigt foreslået at indlede en undersøgelse i denne måned for at finde frem til "indflydelsen fra farmaceutiske selskaber i kampagnen mod svineinfluenza." Formålet med forespørgslen er at undersøge forbindelsen mellem "Den Gyldne Triangel" af FN's WHO (Verdensundheds organisationen), visse medicinvirksomheder og akademiske videnskabsforskere. Det scenario lyder ret så velkendt, da det er at sammenligne med "den globale opvarmnings" hemmelige aftale mellem FN's IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change), "de grønne" virksomheder og akademiske videnskabsfolk.

Begge svindelsager havde til formål "at omfordele velstanden" globalt, mens den ville gøre Den Globale Elite meget, meget rig. Derfor skal de udslette mellemklassen, ødelægge kapitalismen, der skal indsættes et FN ledet globalt regime , og de vil blive overordentlig velhavende, alt sammen på samme tid. Det er en Win/win situation hele vejen rundt - for i det mindste de Progressive.

Resolutionen, der netop er blevet vedtaget af EU-Parlamentet, indbefatter anklagen om, "For at fremme deres patenterede medicin og vacciner...har medicinselskaberne øvet indflydelse på videnskabsforskerne og officielle embedsmænd og bureauer ...for at gøre regeringerne på verdensbasis oprørte, og få dem til at spilde begrænsede sundhedsressoucer til fordel til ineffektive strategier for vaccine, og unødvendigt udsætte millioner af sunde mennesker for risikoen ved et ukendt antal bivirkninger af utilstrækkeligt afprøvede vacciner."

Formålet med undersøgelsen blev introduceret af dr. Wolfgang Wodarg, Formand for EU-Parlamentets Sundhedskomite. Han fastslog at millioner af ellers sunde mennesker unødvendigt blev "udsat for risikoen ved en dårligt afprøvet vaccine," af ingen anden grund end den påståede trussel ved svineinfluenza, der er "i det store og hele mindre harmløs" end tidligere influenzaepedimier.

Dr. Wodarg talte om svineinfluenzaen eller H1N1, eller "2009 H1N1," eller hvad de nu forsøger at kalde den for lade den slippe igennem nu om stunder. Kan du huske, ikke sandt, - national nødberedskab?

Man bør huske - trods alt, så var det dig der hjalp med til at betale milliarderne der er brugt på vaccinen. Kæmpe medicinalvirksomhederne takker dig, og det gør deres aktieejere også. Når vi nu nævner dette, tror du så nogle af disse aktieejere måske skulle kunne være Globale Elitære? Jeg spørger bare.

Dr. Wodarg forslog, at "Europarådet og det medlemslande burde kræve en øjeblikkelig undersøgelse, og om konsekvenserne på nationalt niveau, såvel som international niveau." Konsekvenserne - ahemm, godt forslag.

Hvorfor gør USA ikke det samme? Er der for mange bestikkelser, for mange "donationer" til alt for mange politikere, alt for mange handler med Big Pharma virksomhederne for at få sundhedsreformen vedtaget? Det er en del af mit gæt.

Vores så højt priste "folkets vagthund," 'De Lamme Førende Medier' forbliver i bemærkelsesværdig grad tavse om emnet. Skønt jeg må indrømme at CBS næsten kiggede lidt på den 'dårlige opførsel' når det drejer sig om CDC (Center for Sygdomskontrol) vedrørende svineinfluenza. Mon ikke, det endnu engang er op til "os folket" at udrede tingene. Er der nogen der kender nogen virkelig effektive advokater?
Laus Deo.

Contributing Editor Jim O'Neill served in the U.S. Navy from 1970-1974 in both UDT-21 (Underwater Demolition Team) and SEAL Team Two. A member of MENSA, he worked as a commercial diver in the waters
off Scotland, India, and the United States. In 1998 while attending the University of South Florida as a journalism student, O’Neill won “First Place” in the “Carol Burnett/University of Hawaii AEJMC Research in
Journalism Ethics Award.” The annual contest was set up by Carol Burnett with the money she won from successfully suing the National Enquirer for libel. He also writes for Canada Free Press.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg har længe gjort mig præcis de samme overvejelser. Det gælder om at have noget, som masserne kan lires op med - sandhed og videnskab har derimod trange kår. Tillader man sig at tale parnasset midt imod, står de sædvanlige gode mennesker i gang med karaktermord, da sandheden jo nu engang er sandheden (2+2=4).

Det er katolsk fundamentalisme, nazisme og kommunisme om igen, blot denne gang iført regnbuefarvede klæder og løftede pegefingre.

Anonym sagde ...

Der smuttede lige noget:

...da sandheden jo nu engang er sandheden (2+2=4), hvilket er vanskeligt at lave om på, hvorfor det er mere effektivt at miskreditere modstandere og deres motiver, end at skulle argumentere sagligt.

At se, hvordan medierne behandler Kurt Westergaard er jo en skandale. Manden overfaldes i eget hjem, og anklages efterfølgende for at være ligeglad med sit barnebarn, i stedet for at møde en mur af solidaritet. Og hele balladen med Lars Hedegaards løsrevne citater fik også blodhundene fra det politisk korrekte overdrev på banen med rendyrket ad hominem.

Det er katolsk.... (etc)

Related Posts with Thumbnails