torsdag den 14. januar 2010

Middelalder staves - i-s-la-misk sty-re!

Middelalder staves: I-s-la-m-i-s-k styre

Mychal Massie


Udgiverens note: Denne artikel, oprindeligt publiceret 19.07.2005, er blevet modificeret således at den afspejler dagens hændelser.

Lad mig først og fremmest holde fast i den almindelige anerkendte kendsgerning, at de tidligste islamtilhængere spillede en hovedrolle i udviklingen af datidens kultur. Matematik, medicin, astronomi, geografi og arabertallene kom frem i deres tid og et stykke derefter.

Men det var dengang, og nutiden er her og nu. Tilbage dengang var der ingen afghanere der holdtes som kulturelle fanger, ingen høje bygninger der kunne sprænges i luften og ingen passagerjetfly man kunne bortføre til samme formål; der var ingen ambassader i Kenya, ingen USS Cole, ingen undergrundsbaner i Storbritannien og Spanien, ingen natklubber på Bali og Tyskland, og Filippinerne var ikke et sted hvor man hentede proselytter og rekrutter. Storbritannien var ikke "den store Djævel," og USA havde endnu tilgode af poste milliarder af dollars ind i de islamiske lande for at give dem den teknologi der har gjort muslimske despotiske familier til de mest velhavende i verden - de sidder på toiletter lavet af guld, mens folket sulter på gaderne.

Islam, der spillede en vigtig rolle i udviklingen af den tidlige civilisation, er blevet overtaget og infiltreret af sindssyge, egomaniske galninge der kaldes mullaher, ayatollaher og sheiker - blandt hvem man kan argumentere for, med grundlag i den historiske beretning, at Muhammad var chefen - og som gennem halshugninger, voldtægter og erobring, en person med et fornuftigt sund sind kan tillade sig at kalde barbarisk.

Disse galninge er talsmænd for og postulerer alle bedrageriske grunde de kan finde på som baggrund for deres undertrykkende handlinger. Mit spørgsmål er hvordan ville verden være, hvis de fik lov at herske over den? Ville bombningerne og lemlæstelserne af børn være en del af deres verdenssyn? Ville kidnapninger og ceremonielle halshugninger, som eksemplificeret af Muhammad, være en del af deres håndhævelse af loven?

Kan vi regne med, set i lyset af deres nedslagtninger af uskyldige mænd, kvinder og børn i Irak, at dette er deres forestilling om at springe ind i det 21 århundrede med frihed og rettigheder til alle? Er det sådan de opfatter demokrati?

Eller skulle vi se på Afghanistan, hvor kvinder var studerende og havde professionelle uddannelser før Taliban muslimerne greb magten i 1994? Er den brutale undertrykkelse som kvinder har erfaret under en blid og varm religion (læs det som sarkasme) hvad kvinder i hele verden begærer? Hvor er deres Margaret Thatcer typer, Condoleeza Rice'er og Sandi Patty's, Marian Anderson'er. Leontyn Prices', Marie Curie'er eller Chien-Shiung Wus'?

Ville Barbara Streisand, Hilary Clinton, Barbara Boxer eller Susan Sarandon være klar til at være forenede i deres hyldester til et sådant lederskab?

Med baggrund i de mere end seks år med dette afghanske styre, tør vi så forestille os en religion hvis ledere dræbte mænd for sådanne 'synder' som at deres skæg var for kort, og at den skulle overtage hele regionen derover i den del af verden? Er der virkelig nogen der tror at det ville være nok for den? Med baggrund i de sidste syv århundrede, hvad ville vi så forestille os ville ske, hvis den overtog hele Europa?

Ed Turzanski fra LaSalle Universitetet og Forein Policy Research Institute påpeger, at "muslimerne før de mongolske invasioner ikke ville kunne genkende religionen i dag," et synspunkt jeg absolut ikke stiller spørgsmål ved - problemet er, at de disse muslimer fra dengang ikke er fremherskende i dagens verden, som også Turzanski påpeger.

Turzanski fortsætter: "Fordi Islam aldrig har oplevet en reformation, en periode med eftertænksomhed hvor mennesker har udfordret doktrinerne bag streng fundamentalisme, har man de strengeste regler som et folk kan forestille sig." "Wahhabisterne" har gennemsyret religionen ved at prædike for "vold."

Alligevel holder sympatisørerne ved. De værste blandt dem er selv muslimer. Som det ikke kan overraske da påstod muslimer i England efter 9/11 at "Bombningerne var en konspiration af Tony Blair, for at skaffe støtte til krigen" og at "Bombningerne var Tony Blair's fejl - de har dræbt hundredetusindvis af irakere - og det er nu som en boomerang." Citater fra IMAO bloggen.

I ethvert land der giver dem lov til at kommer ind, da forsøger radikale muslimer straks at underminere den lovlig valgte regering. De kan kun pege på undertrykkelse, mord, den afvigende form for Islam. Alligevel kan vi se politikere der forsvarer dem og nyhedsmedier der hylder dem.

Man må stille det spørgsmål når disse fundamentalistiske muslimske terrorister nu er imod demokratiet og et frit samfund - hvilke bedre planer har de da for deres religion? Som gruppe betragtet, med deres forestilling om, at de bør herske over verden - og med baggrund i de mest oplagte eksempler på deres regeringsførelses anstændighed, hvad kan man så forvente?

Skal vi formode at Malik Nadal Hasan og Umar Farouk Abdul Mutallab er eksempler på deres indenrigs- og udenrigspolitik? Eller skal vi hvile sikkert i den tro, at vor store Mahdi vil frelse os - straks han vender hjem fra Hawaii og kan afse tid til det i sin ferieplan?



Mychal Massie is chairman of the National Leadership Network of Black Conservatives-Project 21 – a conservative black think tank located in Washington, D.C. He was recognized as the 2008 Conservative Man of the Year by the Conservative Party of Suffolk County, N.Y. He is a nationally recognized political activist, pundit and columnist. He has appeared on Fox News Channel, CNN, MSNBC, C-SPAN, NBC, Comcast Cable
and talk radio programming nationwide. A former self-employed businessowner of more than 30 years, Massie can be followed at http://twitter.com/MychalMassie.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=120320

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails