onsdag den 17. februar 2010

Bandeord forandrer alle

'F... Ordet

Victoria Jackson

Rahm Emanuel. (Jeg ryster langsomt på hovedet). Vidste du godt det ikke er hans rigtige navn? “Emmanuel” betyder "Gud Med Os" og det er ikke hans rigtige navn. Det er Auerback. Slå det selv op.…Rahm betyder "højt" eller "højtragende" Mark Levin kalder ham "en vammel ballerina. Jeg synes han ligner Djævelen. Det siger jeg ligeud.Han taler også som Djævelen. Jeg er sikker på du har hørt at han kaldte Demokraterne for "fucking retards." Alle blev vrede over brugen af ordet retarderet, men ingen blev vrede over "F" ordet. Min far sagde at mennesker kun gør grin med forplantningsorganerne og udtømmelsessystemerne i den menneskelige krop, og at ingen burde gøre det, for menneskekroppen er et mesterværk skabt af Gud.

Hvad er der dog galt med alle disse mennesker der smider om sig med "F" ordet, som var det en basketball?

picture-14

Jeg havde aldrig hørt ordet før jeg var 23 år og kom ind i underholdningsbrancen. Her siger man det hele tiden. Det er vulgært og dumt. Det er hvad børnene på legepladsen siger for at bevise de er bare så seje, skønt de i virkeligheden er meget usikre. Min bror sagde det stammer fra det tyske ord "Fricktin" - at pløje.

Da min datter var 8 år spurgte hun mig om hun måtte sige S-K-I-D-E. Jeg sagde, "så sandelig ikke. Selvom vi måske ikke var kristne, så er det altså ikke noget damer siger. Udover det, hvornår har man egentlig brug for at sige det? Når nogen gør det, så formodes det at man lader som om man ikke kan lugte eller høre det. Det er høfligt"

"Århh...mor, alle siger det selv mine lærere."

"Det kan godt være, men vi siger det ikke. Vi siger prut.

"Åh nej, alle ville gøre grin med mig hvis jeg sagde det."

"Hvorfor skal du dog være afholdt af alle? Hvorfor ikke være en der tør sætte en ny tendens? Du skal sige det er smart. Jeg vil vædde på at alle vil efterligne dig. Men vent, hvornår har de egentlig brug for at sige det?"

"Jasmine bruger det hele tiden."

"Åh, den Jasmine der stjal dine frokostpenge og taler om sex?"

"Må jeg så sige Fise?"

Til sidst sagde jeg, "Lille skat, hvis du begynder at bruge dårligt sprog, som SKIDE, så fører det til FUCK, og det fører så til cigaretter, og det fører til alkohol, og det fører til marihuanna, og derpå heroin."

"Mor, mener du at hvis jeg siger Fise, så bliver jeg afhængig af heroin?"

"Jeps, eller værre endnu, du bliver til Rahm Emanuel. Sov godt!"

Victoria Jackson

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails