mandag den 15. februar 2010

Politikere er nødvendigvis onde

Politikere er et nødvendigt onde

Burt Prelutsky

Min ekskone udførte engang et af de mest djævelske stunts det ene menneske kan udføre overfor et andet. Da hun var barn besluttede hun at ville lære sin lillebror navnene på de forskellige farver. Men af grunde, som kun hun og Satan kan kende til, lærte hun ham alle de forkerte navne. Så selvom han ikke har farveblind, så voksede han op som 'farvedum' og troede at alle lilla farver var gule, grøn var orange og hvid var brun.

barack_obama

Grunden til at jeg kom i tanke om dette var at jeg opdagede, at det var den nu afdøde Tim Russert der satte etiketter på de blå og røde stater. Ved at rød i så lang tid har stået for Sovjetunionen og politikken hos de halvhjerner rundt om på kloden der gik ind for kommunismen, da spekulerer jeg på om mon Russert mon med vilje havde til hensigt at mudre vandene til, eller om han måske også har haft en storesøster med en forkvaklet hjerne.

Rigtig mange mennesker, herunder de på højrefløjen, der bør vide bedre, har give Obama mange positive tilkendegivelser ved at han gik noget imod sin venstreorienterede base og sendte 30000 tropper til Afghanistan. Nuvel, General McChrystal havde oprindeligt krævet 80000 ekstra, og satte så sit krav ned til 40-60000, da det blev klart at Obama efter at have brugt to år på at insistere på at Afghanistan, og ikke som Irak, var en god krig der bare skulle vindes, og at han faktisk troede at han personlig kunne besnære al Queda og Taliban ligeså nemt som det lykkedes for med de logrende medier i Amerika.

Det skal også tages i betragnting at der ingen politisk risiko er for Obama. Er der nogen der dog tror at hans kernevælgere vil forlade ham til fordel for, lad os sige, Sarah Palin? Sandheden er, at Obama kunne beordre militæret til at bombe London, Paris, Rom, og hans venstreorienterede disciple ville fortsætte med at synge til hans pris.

Ikke som Republikaneren der vil blive hjemme på valgdagen, hvis partiets nominerede ikke består lakmusprøven i politiks renhed, da vil de venstreorienterede falde for enhver småforbryder der har et (D) efter sit navn. Når man erkender hvor mange agnostikere og ateister der er venstreorienterede, da er det forbavsende hvor religiøse de er når det drejer sig om politikere. Sådan er det altså ved hvert valg - selv uden de onde fremtoninger i form af SEIU (fagforening) ACORN og Chicago Maskinen - da har de virkelig dumme menneskers parti en klar fordel.

Skønt dem på venstrefløjen betragter sig som værende brillante og sofistikerede så sætter de alligevel typer som Obama, Pelosi, Reid, Waxman, Kerry, Murtha, Leahy, Frank, Conyers, Waterms Biden, Lee og Dodd, op på piedestaler.

Når jeg nu nævner Obama så har jeg endelig fundet ud af, hvorfor, hver gang han kommer med et forslag, fra stimulus pakken til sundhedsreformpakke, der altid er en prislap på med en pris på 800-900 milliarder dollars. Det skyldes det samme som når detailhandlere meget ofte sælger varen for 19.99 dollars eller 99.99 dollars. Fordi vi formodes at have fået t-shirten for under 20 og sewaterne for under 100, således formodes vi også at skulle være taknemmelige for Washingtons elendige ide ikke koster os en billion dollars.

Hvor er det dog en skam at politikere er et nødvendigt onde. Der er mere brug for nogle end andre, men for størstedelens vedkommende er de bare ondskabsfulde. Faktisk, fordi jeg er sådan en halvvenlig gammel knark, så ville jeg så gerne tro, at hver gang en politiker lyver, ja da får en engel hans vinger.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails