torsdag den 20. maj 2010

Borgerlig revolution under udvikling!

Revolutionen: Vær med eller stå ikke i vejen

Een af straffene for at nægte at deltage i politik er, at det ender med at du bliver regeret af fjolser.

– Den græske filosof Plato (c. 428-348 f.v.t.)

Henry Lamb

Amerika er ved at udvikle en åbenbaring som ikke er set siden kongen forsøgte at påtvinge, med magt, en politik ned i halsen på de uvillige kolonister. Amerikanerne sagde; "NEJ!," derpå "For Helvede, Nej!" Så måtte kongen vige.

En moderne selvindbildt konge, kommanderer nu en hær af venstreorienterede lemminger der forsøger at påtvinge deres magtsyge dagsorden ned i halsen på uvillige amerikanere. Den 15. april sagde Tea Party deltagerne, "NEJ!," og derpå den 12. september sagde Tea Party deltagerne i Washington og over hele nationen, "For Helvede, Nej!" (Artiklen er skrevet i 2009.)

Derpå skal kongen og hans lemminger til at forføje sig.

De amerikanske kolonister vidste at der skulle mere end Tea Parties til at nationen kunne befri sig for kongen og hans politik. De arbejdede uden den fordel som en offentlig talerstol har, og de organiserede deres frivillige til delinger af soldater der var besluttede på at erklære uafhængighed og gøre sig fortjent til den frihed de higede efter.

Nutidens amerikanere ved at det vil kræve mere end Tea Parties at slippe for Washington og den selvindbildte konge og hans venstreorienterede hær af lemminger. For hver amerikaner der dukker op til et Tea Party er der endnu 50 usynlige amerikanere der organiserer sig til delinger af soldater der er fast besluttede på at forsvare U.S. Forfatningen og kræve den frihed som nations grundlæggere skabte grobund for, og vandt.

Den selvindbildte konge og hans venstreorienterede lemminger kan ikke se det, nægter at se det. De betragter Tea Parties som intet andet end simple, rå udtryk for de uvaskede masser, der umuligt kunne vide hvad der tjener nationen bedst.

Nyhedsorientering for Kongen: Revolutionen er på vej!

Patrioter organiserer sig i hver stat, i hver county, i hver forstad for at transformere den energi der kommer til udtryk i Tea Parties til konkrete handlingsplaner. Naboer bliver blidt skubbet ud af deres tilsyneladende ligegyldighed for at møde op og lære om de stemmemuligheder vælgerne har, og alternativerne til Kongens politik.

Kandidaterne udtrykker deres støtte til Forfatningen og sværger en ed for at forsvare principperne ved mindre regering, mindre beskatning og mere velstand gennem det frie marked, og de får stadig flere støtter.

Kandidaterne måles på deres forfatningsmæssige rygrad, ikke på deres parti tilhørsforhold.

Ud af alle Tea Parties folkemængderne rejser sig en forvisning om, at Forbundsregeringen har glemt alt om magtens begrænsninger, som Forfatningen påbyder den. Amerikanerne ønsker disse begrænsninger genindsat og respekteret.

Det kongresmedlem der stemte for regeringens sundhedssystem eller kongens cap and trade (handel med CO2 kvoter) trampede på Forfatningen - og på egen ed på at forsvare den - for ikke et eneste Kongresmedlem kan pege på en specifik magt i Forfatningen der giver myndighed til disse love. En præsident stiger op til at være konge - i egne øjne - og tramper på Forfatningen - ved at han udnævner dusinvis af zarer, med det klare formål at undgå de forfatningsmæssige krav om at 'lakajer' med beføjelser skal være godkendt af Senatet.

Disse eksempler er blot de seneste i en lang række af misbrug der har hærget et tålmodigt vælgerkorps, hos begge politiske partier, under adskillige administrationer. Gennem Tea Party'er over hele landet, siger amerikanerne at nok er nok.

En revolution er undervejs, vær med eller stå ikke i vejen.

Rekrutterne i Revolutionshæren er ikke bekymrede om parti tilhørsforhold. De leder efter kandidater der først og fremmest vil sværge at forsvare Forfatningen. Tomme ord duer ikke; de som stiller op til Kongressen skal være med til at stemme for Enumerated Powers Act (H.R. 450), lovgivning der vil kræve at hvert medlem af Kongressen der kommer med lovforslag skal gøre det med helt specifik forfatningsmæssig begrundelse

De som stiller op, og kandidater der kunne ønske sig det, skal offentligt sværge, at de helt og fuldt går ind for de forfatningsmæssige principper i de møder som afholdes lokalt i hver stat - og det før valgdagen. Disse møder er under planlægning og der bliver flere og flere. Kampagnemidler indsamles lige nu. De som er på valg - selv den magtfulde majoritetsleder i Senatet Harry Reid - kan begynde at mærke presset fra det ikke så tavse flertal af amerikanerene der er djævleblændt forhippet på igen at kræve deres frihed fra et tyrannisk regeringsstyre.

Almindelige mennesker der ellers aldrig har blandet sig søger nu hen til de lokale organisationer, hvor deres mening og stemmer og anstrengelser kan forstærkes. De læser de love deres repræsentanter ikke læser. De bevæbner sig med kundskab, mod og beslutsomhed for at kræve svar af deres opstillede, og forkaste de som ikke har levet op til deres ed.

Amerikas kolonister vandt ikke deres frihed i et enkelt slag. Det vil heller ikke ske i nutiden gennem et enkelt valg. Valgene i 2010 vil være de første i mange slag der skal vindes ved stemmeboksen i de næste år. Amerikas regeringer - på alle niveauer - skal genbefolkes med patrioter der ærer og respekterer Forfatningen som allerførste kvalifikation for at besidde et embede. Når de er valgt vil deres opgave være at standse væksten i forbundsregeringens magt, og begynde at sende den retur til staterne og til folket, til friheden og magten og velstanden som Forfatningen giver.

Henry Lamb Henry Lamb

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=110238

1 kommentar:

Anonym sagde ...

En sådan revolution skal hurtigst muligt brede sig til Danmark og det øvrige Europa.

falkeøjepedaci

Related Posts with Thumbnails