fredag den 14. maj 2010

Hvad tænker de kvinder dog på?

Hvad tænker disse kvinder dog på?
Siden 1985 er flere end 250 kvinder, tamiler, tetjenere, indere og muslimer blevet selvmordsbombere.
En foruroligende tendens vokser sig frem: Kvinder i Vesten der konverterer til islam og bliver rekrutteret til islams mest morderiske kulter. Hvordan kan en sådan kvindeforagtende bevægelse dog forføre kvinder?

Fornylig blev to amerikanske kvinder anholdt for terroranklager: Den en den lille blonde, kendt som "Jihad Jane" og den anden, Jamie Paulin-Ramirez. Det der er skræmmende er, at der er flere på vej.

Colleen LaRose, hvis internetnavn er "Jihad Jane" konverterede til islam og har optrådt som planlægger og rekrut for at myrde en svensk karikaturtegner der "krænkede islam." Hun forsøgte at finde andre, som hende selv - helst kvinder der ikke så let kunne identificeres som muslimer - for at udføre missionerne. Jamie Paulin-Ramirez, en 31 årig amerikaner (blondine som LaRose) blev arresteret Irland for at planlægge at myrde samme tegner. Hvad kunne disse kvinder have tilfælles?

Sådanne kvinder er ude af balance, ikke særlig godt uddannede (ofte har de gået tidligt ud af skolen), og de ville blive kaldte 'tabere' i vort samfund - men de får opmærksomhed og den tilsyneladende kærlighed hos islamiske radikale. De militante har brug for kvinder og de vil gøre hvad som helst for at rekruttere dem.

LaRose var så hemmelighedsfuld om sine aktiviteter at selv hendes sidste levende kæreste (hun var gift og skilt adskillige gange) ikke var klar over hvad hun havde gang i. Hun havde også haft en afhængighed af alkohol, og hendes tidligere kæreste bemærkede at hun ikke var alt for klog.
Jamie Paulin-Ramirez var ifølge sin fortvivlede mor også gift tre gange - som teenager, derpå med en illegal mexikansk indvandrer der blev far til hendes barn og som blev fanget og deporteret, og nu med en algerisk muslim som hun mødte på nettet. Hun har medbragt sit 6-årige barn til Irland, og hendes mor siger at barnet er ved at blive radikaliseret til at hade kristne og til at blive e "god muslim."

De fleste amerikanske og europæiske kvinder der konverterer til islam gør det af kærlighed og ægteskab med en muslim. I det store og hel har de kun ringe ide om hvordan deres liv være i mandens hjemland. Selvom de gør det vil de imidlertid bedrage sig selv med at deres tilfælde er anderledes - at den der kærlige ægtemand aldrig ville svigte dem (eller deres børn) eller misbruge dem.
Undertiden gør en god uddannelse ingen forskel. Noget lettere at identificere og noget sværere at forklare er sådanne kvinder som den pakistanske immigrant, Aafia Siddiqui, en MIT og Brandeis-uddannet videnskabskvinde der boede i årevis i Boston, men vendte tilbage til Pakistan. Der blev hun morder af amerikanere i Afghanistan (nu dømt i New York).
To tetjenske kvinder var selvmordsbombere (30.03.) i Moskvas metro i myldretiden. Dette er som at se ofrene i øjnene før man myrder dem. En af disse var en barnlig 17-årig der var blevet bortført som 16 og bortgift med sin kidnapper/terrorist. Da han blev dræbt, gav de militante hende valget at blive selvmordsbomber. Hvilket valg!
Disse kvinder er glemsomme (eller ved alt for godt), hvordan militant islam betragter dem når de ikke længere er brugbare for bevægelse. Det seneste kyniske eksempel omtalt i San Francisco Chronicle af klummeskribenten Joel Brinklye, er Saudiarabiens stormufti, der forbød fejringen af børns fødselsdage. Hvor belejligt ikke at kende hvor gammel et barn er før man tvinger hende til ægteskab. Hvor kærlige er forældrene der bortgifter små piger? Sidste år nægtede en saudsik dommer at give en 8-årig skilsmisse, men gav blot hendes mand ordre om ikke at have sex med hende (igen) indtil hun var i puberteten. Hvordan kan en kvinde fra Vesten leve med det?
I Iran, gennem islamisk lov, kan piger blive bortgiftet så unge som 9 år og drenge som 14. Men iranske menneskerettighedsaktivister har lykkedes med at få loven ændret til 13 og 15 (hvilken forandring). Men hvem håndhæver selv denne lov?
Så længe kvinder er villige til at være "nyttefulde idioter" for militant islam, så vil de blive med at at blive rekrutteret, forført og (hvis de er fra traditionelle muslimske familier) presset til at være kanonføde for denne forkvaklede bevægelse.
FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Laina Farhat-Holzman is an historian, lecturer, and author who also writes for the Santa CruzSentinel. You may contact her at Lfarhat102@aol.com or http://www.globalthink.net/.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails