lørdag den 11. september 2010

De ødelagde mine tårne!

De ødelagde mine Tårne!

Når jeg kører ind i New York via Lincoln Tunnelen da følger jeg de andre biler i den lange, smukke kurve der fører til indgangen, og når jeg ser til venstre kan jeg se udover Hudson Floden. Ved Manhattan, stod Twin Towers of the World Trade Center som symboler på vor økonomiske magt.

Jeg har haft lejligheder til at spise, og se ud af vinduerne fra the World, en restaurant der befandt sig på 106. og 107. etage i Nordtårnet, og var i dyb forundring over New Jersey Panoramaet på den ene side, kvarterer på den anden og hele det betagende syn af Manhattan.

Hver gang jeg tænker på 11.september 2001, har jeg kun en følelse, og det er en dyb uforløst vrede over at en gruppe morderiske selvmords islamister ødelagde "mine tårne."

De dræbte 3000 mennesker når man regner angrebet på Pentagon med sammen med passagerer i de fire passagergerfly der blev benyttet til at gennemføre ødelæggelsen.

Jeg kan undre mig over at amerikanerne dengang, og siden, har udvist en sådan tilbageholdenhed, en sådan tolerance så nationens lille antal af muslimer ikke led overlast, men i dag kan fortsætte med at bygge moskeer til deres gudsdyrkelse.
Bestræbelsen for at bygge en moske så tæt på Ground Zero demonstrerer hvor ude af vinkel og hvor ude at fornemmelse det politiske lederskab er med de fleste amerikanere. New York's borgmester, Michael Bloombergs besynderlige opførsel er helt uforståelig. Præsidenten føjede sig til ham ved en middag i Det Hvide Hus for at fejre Ramadan, men trak noget i land den følgende dag for at undgå kritik.

De som foreslog Ground Zero Moskeen demonstrerer en arrogance og en foragt for amerikanerne og for alle de "ikke-troende" der er selve Islams grundtanke, men de amerikanske ledere af forskellige religiøse overbevisninger er faldet over hinanden for at undskylde denne øvelse i triumfalisme.

Korstogene fra 1095-1291 var en bestræbelse for at generobre det jødisk/kristne land fra den muslimske erobring. Spanien blev invaderet i 711 og muslimerne herskede i syv hundrede år indtil de blev drevet ud af deres sidste tilholdssted Grenada i 1492. I 1683, blev muslimerne afgørende slået ved Wien. Hvor anderledes Europa ville have været om det var gået anderledes.

Islam er en sværdets religion. Dens barbari udstilles dagligt når kristne missionærer dræbes i Afghanistan eller israelske civile dræbes, en gravid mor, hendes mand og deres to børn for en uge siden.

Et sundt fornuftigt samfund ville helt klart have fjernet ruinerne af 9/11 og genopbygget de To Tårne, men Ground Zero, her ni år efter angrebet forbliver nøgent og man er knap begyndt.

Al Queda og alle som abonnerer på dens hensigt om at ødelægge Vesten og Vestens civilisation og de friheder der hyldes af Vesten er endnu ikke besejret, men de fortsætter med at true Indien og selve Europa endnu engang.

Jo længere vi kommer fra 9/11 des mere svag bliver vreden hos de som har korttidshukommelse eller ingen forståelse for historien.

Det ironiske er at 9/11 afspejler langtidshukommelsen hos mange islamister hvis religion kræver at alt land der tidligere var blevet erobret i Islams navn skal genvindes og at alle folk der følger en tro anderledes end Islam skal reduceret til d'himmier, andenklasses borgere der styres af muslimer.

The World Trade Center tilhørte verden. De var mine tårne, og dine tårne. De repræsenterede en verden bundet sammen med handel, en verden der værdsatte al slags handel og bekvemmeligheder, en verden hvor jobs og velstand kunne skabes.

The World Trade Center symboliserede en fornuftig, rationel verden.

I dag ni år senere, er beretninger fra Mellemøsten, fra Afghanistan, de palæstinensiske enklaver fra Pakistan, fra Yemen og fra Iran, beretninger om ivrigheden efter at skaffe sig atomvåben, de er fyldt med nyheder om irrationelle fejlbehængte, uduelige samfund; en islamisk rotterede, der hele tiden søger at smadre Israel, og stadig afprøver vore grænser og forsvar for at ødelægge Amerika.

Det er en god dag at være vred på, at beslutte at vi og Vesten ikke skal lade os besejre.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Alan Caruba writes a weekly column, “Warning Signs”, posted on the Internet site of The National Anxiety Center, and he blogs at http://factsnotfantasy.blogspot.com. His book, “Right Answers: Separating Fact from Fantasy”, is published by Merrill Press.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails