torsdag den 30. september 2010

Dræb Velfærdsstaten!

Dræb velfærdsstaten!

Ellis Washington
Republikken vil ophøre med at eksistere når Regeringen tager fra de flittige og giver til de som nægter at arbejde.

~ Thomas Jefferson

Når man læser i Det Gamle Testamente om Israels konger, især i 1. og 2. Kongebøgerne og i 1. og 2. Krønikebøgerne så er det et diabolsk refræn, der er dybt rodfæstet i menneskesindet, der giver genlyd på disse sider.....og gennem alle tider:

Og Salomon udøvede ondt i Herrens øjne, og fulgte ikke Herren helt, som David hans far.

~ 1 Kings 11:6

Når man studerer Kongeperioden i det gamle Israel kan man finde mange slående ligheder med Amerikas historie og, hvordan vi svigtede med at bevare vor elskede republik - vi tillod den at blive perverteret af sekularister, progressive og liberale og opløses til en patetisk, socialistisk velfærdsstat.

Gud måtte hele tiden dømme Israel for at være ligesom de andre hedenske nationer, og for at falde for Baal-dyrkelsen. Hvis Baal tilbedelsen var den Trojanske hest i oldtiden der gentagne gange fik Israel til at falde fra, så er velfærdsstaten helt sikkert morderen af republikker i moderne tider og det vil føre til ødelæggelsen af Europa og Amerika.

Baal tilbedelse = Stats tilbedelse; Afgudsdyrkelse = Tilbedelse af Staten.

Præsident Franklin Delano Rossevelt (1939-1945) udnyttede mesterligt den nationale angst da børsmarkedet brød sammen i oktober 1929, der indledte Den Store Depression. FDR slog med lethed den siddende præsident Herbert Hoover, en progressiv republikaner og brugte eksistentielle tragedier som en forløber for at vise, at han var en forandrende præsident som Jefferson, Lincoln og hans fætter, Theodore Roosevelt. FDR's New Deal søgte at omforme Amerika fra en moralbaseret republik efter bibelske forskrifter og naturlove til en europæiseret socialistisk velfærdsstat baseret på misundelse, korruption, falsk kapitalisme, racefordomme og det som Leon Trotsky kaldte den evigvarende revolution."

Før FDR havde kirken og moralbaserede velgørenhedsorganisationer hjulpet den fattige gennem frivillig kristen barmhjertighed, uden at staten blandede sig eller kontrollerede. FDR var magtbegærlig fremfor nogen anden og antog aforismen fra hans Chefdommer John Marshall: "Magten til at beskatte er magten til at ødelægge." Idet han fornemmede et nationalt mandat skabte FDR en veritabel suppe af bogstaver med hidtil usete rettighedsprogrammer og nye bureaukratier, beregnet til at smadre amerikanske særkendetegn og holde Demokraterne ved magten for evigt.

Her er blot nogle få af FDR's New Deal programer:

  • Worker's Progress Administration (WPA)
  • National Labor Relation Board (NLRB)
  • Social Security Act (SSA)
  • National Labor Relations Act (NLRA kædede fagforeninger sammen med Det Demokratiske Parti)
  • Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC)
  • Agricultural Adjustment Administration (AAA)
  • National Industrial Recovery Act (NIRA)
  • Securities and Exchange Commission (SEC)
  • Tennessee Valley Authority (TVA)

FDR var klar over at hans New Deal i det store og hele var forfatningsstridig; så derfor, i 1937, påbegyndte hans sin berygtede Højesterets Overtagelsesplan. For at få hans New Deal programmer til at bestå forfatningsprøven, truede FDR Retten med endnu seks dommere håndplukket af ham selv. Idet de frygtede en formindskelse af deres magt krøb SCOTUS til korset, og bedømte FDR's New Deal programmer som værende i overensstemmelse med Forfatningen, og Amerika har måttet betale for socialismens synd lige til idag.

FDR fristede os alle og gjorde lovliggjort tyveri til en kunstform under den marxistiske forklædning af "at omfordele velstanden," retfærdig lighed, og social retfærdighed. Under Hitlers Nationalsocialisme, (Nazi), der var i funktion sideløbende med FDR administrationen, huskede folk med glæde: "I det mindste fik Hitler togene til at køre til tiden" (en frase man også anvendte om Italiens Mussolini). På samme måde, årtier efter FDR's New Deal, husker folk med glæde "Hver mand havde et arbejde." Sandt, men Amerika havde indgået en faustiansk handel med Djævelen for at få de jobs, for at få en vugge-grav velfærd. FDR's New Deal kostede Amerika vor kollektive værdighed, vor frihed, vore ukrænkelige rettigheder...vor sjæl.

Ted Sonnier skriver i et blog indlæg, "Hvorfor Jefferson havde ret," at "De penge som folk tjener, ærligt og redelig, tages fra dem uretfærdigt. Dette er det vedvarende problem i velfærdsprogrammer. Det er også den første sten der falder ud af Republikkens grundvold. Den næste sten er afhængigheden af større og større regering, og den tankegang at kun regeringen kan klare problemerne der følger med denne føderale assistance, der igen fører endnu til større indblanding og ueffektiv regeringsførelse og det stadige tab af frihed."

Det er sandt, at fordi Amerika ikke har lært lektionen fra velfærdsstatens ondskab under FDR og LBJ, blev en certificeret socialist som Barack Obama valgt som præsident for USA. Som en konsekvens har Obama åbent omtalt sin administration som "FDR, Del II."

Løsningen for Amerika? Ligesom Gud måtte udrydde Baal tilbedelsen fra det gamle Israel og Judah gennem smerte, krig, socialt kaos og ultimativt gennem fangenskab hos assyrerne (722 f.v.t.) og det babyloniske fangenskab (586 f.v.t.), således må Amerika udrydde FDR's diabolske New Deal og velfærdsstatspolitikken ved at vende tilbage til de grundlæggende principper med basis hos Gud, føderalismen, Naturens Love, bibeltro, troskab overfor Forfatningen, frihed og Veritas (sandhed).

Jefferson, som de store profeter fra oldtinden, forudsagde det forræderi denne generation ville befinde sig i da han fastslog: Republikken vil ophøre med at eksistere, når Regeringen tager fra de flittige og giver til de som nægter at arbejde (igler). En undersøgelse bekræftede her fornylig denne kendsgerning, at 47% af amerikanerne ikke betaler nogen indkomstsskat til forbundsregeringen.

Alle præsident Obamas politikker, ligesom FDR's, søger at ødelægge Amerika indefra som en forløber for i afgørende grad at omskabe republikken til en servil Marxistisk velfærdsstat.

Velfærdsstaten kan ikke blive "reformeret," men ethvert aspekt af den skal der sættes navn på, rives op med rode og ødelægges systematisk. Al lovgivning fra Kongressen og politik programmet fra de 'gamle' republikanerene skal være med til at dekonstruere den venstreorienterede velfærdsstat. Hvis vi opnår dette mål. så vil med tiden det Demokratiske Parti blive smadret og helt fortjent ende som Whig Partiet i det 21. århundrede.

Jeg ville ønske at den britiske intellektuelle George McDonald referede til velfærdsstaten da han så smukt intonerede, Ud - Satan skal væk,, med hud og hår.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=144865



Ellis Washington is former editor of the Michigan Law Review and law clerk at The Rutherford Institute. He hosts a radio program Thursdays at 11 a.m. Eastern on 1620 AM in Atlanta. It can be heard online at the Radio Sandy Springs website. His weekly podcasts are available Mondays at The Conservative Beacon. Washington is a graduate of John Marshall Law School and a lecturer and freelance writer on constitutional law, legal history and critical race theory. He has written over a dozen law review articles and several books, including "The Inseparability of Law and Morality: The Constitution, Natural Law and the Rule of Law" (2002). Washington's latest book is "The Nuremberg Trials: Last Tragedy of the Holocaust."

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jeg må sige, at jeg ikke er enig med det her. Den amerikanske velfærdssmodel er baseret på en ide om at den stærkeste ovelrver,og at ingen hjælper ingen. Hvordan kan det passe sammen med guds budskab om kærlighed og nåde, som forfatteren selv bringer ind?

Related Posts with Thumbnails