fredag den 24. september 2010

Ofrene for Obamas bedrag

De største ofre for Obama Svindelen

Lee Cary

Den Fjerde Store Vækkelse i amerikansk historie fortsætter med at sprede sig blandt de som drak af Obama kampagnens Kool-Aid (den drik som Jim Jones forgiftede med cyanid, og dermed dræbte 918 tilhængere i kolonien i Guyana) Statistisk set er de allermest nidkære troende af - håb og forandring - samtidig de største ofre for Obama Bedraget - de fattige, unge arbejdsløse sorte.
whitefieldpreaching

"En følelse af skuffelse på grænsen til fornemmelsen af forræderi er vokset over hele landet især i de 'moderate stater som Indiana, hvor folk nu åbent siger de ikke helt forstod, at de stemte på præsidenten i 2008." TIME magazine, "How Barack Obama Became Mr. Unpopular."
- Michael Scherer, September 3, 2010
TIME magazine opførte sig som frelste for Senator Obama under valgkampagnen. Man demonstrerede næsten religiøs forventning. Forsiden på TIME var en gentagen hymne til Obama som Kandidaten. Men nu rapporterer TIME om en vidt udbredt national "følelse af skuffelse" over Obama som præsident.

TIME stod ikke alene i blandingen af Obama Kool Aid som offentligheden kunne drikke.
Den 4. september 2008, kaldte tidligere New York Guvernør, Mario Cuoma, som var gæst på Larry King's Live show Kandidataen Obama for "en ny form for intelligens."
Han er en ny form for intelligens. Han er ung og kvik. Han har en anderledes tilgang til verden, en mere kosmopolitisk tilgang. Han er alt de vi har brug for. Det vigtigste er at de der 80% af amerikanerne har ret. Vi har brug for forandring.
Søndag den 19. oktober bad den pensionerede general Colin Powell, som gæst på "NBS's Meet the Press" om støtte til Kandidaten Obama, og kaldte ham en transformerende figur" der ville "tryllebinde verden."
Og jeg er kommet til den konklusion at på grund af hans evne til at inspirere og den inkluderende form af hans kampagne, fordi han rækker ud mod alle over hele Amerika, fordi han er den han er og med hans retoriske evner -- og det skal man tage i betragtning -- sammen med hele hans substans -- han har stil og substans, han har den standard der skal til at at blive en succesrig præsident, at være en ekstraordinær præsident.
I dag er den eneste Cuomo i nyhederne Marios søn Andrew, som kandidat som guvernør for New York, nu da den nuværende sorte guvernør er blevet tvunget ud på et sidespor. Og i dag dukker Colin Powells navn kun op på plakaten for truppen af motiverende talere, der også udgør tidligere borgmester i NYC Rudy Giuliani, den mand der førte den mest bizarre præsidentkampagne i nyere amerikansk historie.

Konsekvensen ved at Cuomo og Powell hjalp med at blande KoolAid til Obama Svindelen er .... nul og niks.

Når det drejer sig om de som Det Hvide Hus' pressesekretær Robert Gibb's kaldte den "professionelle venstrefløj" ja, så lider de også under deres egen Store Vækkelse. De forventede endnu mere 'åndrig' fart hen mod den altomfattende socialistiske dagsorden. Men de skal nok overleve. De kan jo få ny energi og blomstre hvis Hillary udfordrer Barack ved 2012 nomineringen, og det giver dem så en ny champion for at tilfredsstille deres tørst for mere - stor-regerings Kool Aid.

De professionelle og semiprofessionelle politikere, den professionelle venstrefløj, journalisterne der skamløst rystede af forventning om denne første en-parti, ikke-racemæssige forbundne kandidat ... deres liv fortsætter næsten uændret. De rock'n'roll'er videre. Obama Svindelen har været barsk ved dem. For nogle af dem har det været deres livsblod. Hele deres livsfilosofi. De er ikke ofre for Svindelen, de er blandt de som satte den i gang. Og nu lader nogle af dem som om de er upartiske afslørere. Men det spil virker ikke. De største ofre er de fattige, unge arbejdsløse sorte der bare vil have et job. De lider allermest ved Obamas økonomiske politik, der er bregnet på at knægte U.S. økonomien fremfor at genopbygge den. De fik forandring, men ikke det håb de troede fulgte med.

Michael Scherers artikel i TIME skildrer vælgere i Indiana der støtte Obama: En pensioneret lønningsadministrator gennem 23 år ved en RV fabrik, en ortopædisk kirurg fra South Bend der er utilfreds med ObamaCare, en dybt skuffet "Demokratisk strateg" der arbejder med midtvejsvalget.

Hvad så med de fattige unge sorte der greb ud efter Kool-Aid med en sådan entusiasme, der greb bægeret med begge hænder, og nedsvælgede eliksiren med håb om forandring så begærligt og hurtigt? Hvad skal der ske med dem? Hvordan går det med deres nye Grønne Jobs? Hvor er succeshistorierne der kan berette om deres nyfundne karrierer i de der projekter, lige til at gå til, der kun ventede på at stimulus pakken blev vedtaget? Jovist der var noget i gang, men det medførte kun snavs.

Sommer jobs muligheder for alle de unge er gået helt i stå. Teenagearbejdsløsheden er rekordhøj med 26,1% i juli. Men for de vælgere der støttede Barack Obama er arbejdsløshedstallene særligt dystre.
Arbejdsløsheden blandt sorte teenagere i alderen 16-19 -- skønt den kan være "ekstrem i sine udsving fra måned til måned," fastslår U.S. Bureau of Labor Statistics rapporten -- har været markant forøget gennem hele sommeren. I juli var arbejdsraten på 40,6% en stigning fra 39,9% fra juni og 38% fra maj, sammenlinget med raten for hvide på 28,7% juli 23,2% juni og 24.4% maj.

Teenagere opdelt efter køn. I juli kunne såvel sorte mænd som kvinder se en let forøgelse af arbejdsløsheden. For sorte mænd forblev den den højeste med 43,7%, op fra 43,2% i juni. Sorte pigers arbejdsløshed steg fra 36,5% i juni til 37.1% i juli.
Hvad der mon vil ske med den dårligt forvaltede tillid som fattige sorte unge havde til Obama Bedraget der lovede et bæger med håb og forandring, der kun har tjent til at hæmme en økonomi der bliver stadig dårligere. Vil deres Store Vækkelse, hvis den kommer, føre til oplysning, eller til endog endnu mere kynisme?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails