fredag den 3. september 2010

Paris advarer hele Vesten

'Islamiseringen af Paris - en advarsel til Vesten

Dale Hurd

PARIS - Fredag i Paris. Et skjult kamera viser billeder fra gaderne, som er blokeret at store flokke af muslimske tilbedere, og med beskyttelse af en privat sikkerhedsstyrke. Dette er alt sammen ulovligt i Frankrig: Tilbedelse offenligt, blokering af gaderne, og privat sikkerhedsstyrke. Men politiet er blevet beordret til ikke at blande sig.
Det beviser at selv om nogen i den franske regeing øsnker at være mere kontant overfor muslimerne og har forbudt burqa, da fortsætter andre dele af den franske regering med at give Islam en særstatus.
En ganske almindelig franskmand der har set islamiseringen af Paris besluttede, at verden skulle se, hvad der skete med hans by, Han benyttede et skjult kamera og lagde sine optagelser ud på YouTube. Han er blevet truet på livet og derfor benytter han aliaset "Maxine Lepante."


Hvad Lepante viser

Hans kamera viser, at muslimerne "blokerer gaderne med afspærringer. De beder på den nøgne asfalt. Og indbyggerne i hans kvarter kan ikke forlade deres hjem eller komme hjem under disse bønner.

"De muslimer der overtager gaderne har ikke fået lov. De har ikke henvendt sig til Politiet, så det er fuldstændigt ulovligt," siger han. Muslimerne i gaderne har fået uofficielle rettigheder som ingen kristne gruppe sandsynligvis ville kunne få under Frankrigs Laicite' eller lov om verdslige forhold.

"Den siger at mennesker har ret til at dele enhver tro de måtte ønske, uanset religion," forklarede Lepante. "Men de skal gøre det hjemme eller i en moske, synagoge, kirke og så videre."

Nogle fremhæver at muslimerne beder på gaden fordi de har brug for en større moske. Men Lepante har bemærket biler der kommer fra andre områder i Paris, og han mener det er en ugentlig udstilling af den stadig voksende muslimske indflydelse.

"De kommer her for at vise at de kan overtage visse franske gader for at vise at de kan erobre enhver del af fransk territorium," sagde han.

Frankrigs islamiske fremtid?

Hvis Frankrig står overfor en islamisk fremtid da har en russisk forfatter allerede skrevet om det. Romanen hedder "Notre Dame Moskeen, 2048," en bestseller i Rusland, ikke i Frankrig.

Den franske udgiver, Jean Robin, sagde de franske medier ignorerede bogen fordi den var politisk ukorrekt.

"Man anser islam som en religion for de fattige, derfor kan man ikke sige til de fattige, 'I tager fejl,' for ellers er man fascist," forklarede Robin.

Bogen skildrer en dyster fremtid når Frankrig er blevet en muslimsk nation, og den berømte katedral er blevet til en moske.

Om det scenario er for langt ude, ja, det afhænger af hvem man spørger. Man siger at muslimerne ikke udgør mere end 10% af den franske befolkning, skønt ingen ved det helt sikkert fordi fransk lovgivning forbyder man optæller befolkninger efter deres religion.

Men muslimernes fødselsrate er betragteligt højere end de indfødte franskes. Nogle muslimske mænd praktiserer polygami, med hver ekstra kone som får børn og som modtaget en velfærdscheck.

"Problemet med Islam er mere end et problem om antal," sagde den franske filosof Radu Stoenescu, en ekspert i Islam, der debatterer med muslimske ledere på fransk TV. "Problemet er om principper. Det er et åbent spørgsmål. Er Islam en ideologi eller blot en troslære?"

"Det betyder intet, hvor mange de er," tilføjede han. Problemet er de som følger Islam; de er på en måde et politisk parti, der har en politisk dagsorden, der i store træk går ud på at indføre Sharia og opbygge en islamisk stat."

Benægter man det eller orker man ikke?

Fra 1980'erne indtil fornylig, var det at kritisere og være imod Islam betragtet som et socialt tabu, og derfor hjalp regeringen og medierne på effektiv vis med til at Islam kunne spredes over hele Frankrig.

"Vi forventede at Islam tilpassede sig Frankrig og så er det Frankrig der tilpasser sig Islam" sagde Robin.

Vedrørende kontroversen om burqa fortalte en fransk muslim at europæerne burde respektere muslimernes klædedragt. En parisisk kvinde der bar et hovedtørklæde sagde, "sløret er i Koranen" og "vi underkaster os Gud og ingen anden."

Men selv om mange elitære i regeringen i Frankrig helst ikke vil se problemerne med Islam, så gælder det ikke, i stigende grad, mennesker på gaden. Nogle har fået nok at det de betragter, som den øgende islamisering af Frankrig.

De er begyndt at udstille flæsk og vin "aperitiffer," eller holder cocktailselskaber på gaden. Det er patriotiske demonstrationer der som formål har at slå mod Islam. Der er planlagt endnu en national demonstration lørdag den 4. september.

En advarsel til Vesten

Det franske Parlament skal debattere burqaloven her i september. Jean-Francois Cope, præsidenten for 'Unionen for en Folkelig Bevægelse', et politisk parti, har en advarsel til Vesten og Amerika.

"Vi kan ikke acceptere at en sådan praksis udvikler sig, fordi den ikke er forenelig med livet i et moderne samfund, forstår du," sagde han. "Og dette spørgsmål gælder ikke kun i Frankrig. Du vil også stå overfor denne udfordring."

For yderlige indsigt i rutchebaneturen mod et post-kristen vestligt samfund da se nærmere på Dale Hurd's blog Hurd on the Web.

For yderligere indsigt i islamiseringen rundt om i verden besøg Stakelbeck on Terror.

http://www.cbn.com/cbnnews/world/2010/August/Islamization-of-Paris-a-Warning-to-the-West/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails