torsdag den 2. september 2010

Rædslerne i Guantanamo!

Rædslerne i Guantanamo

Humberto Fontova
"Vi levede omgivet af rotter, kakerlakker, skorpioner - og det må jeg sige- med menneskers ekskrementer, ja ekskrementer - denguefeber og tuberkulose hærgede fangerne. Fyrre fanger var proppet ind i celler der blot målte 32 kvaddratfod."
- Julio Galvez

"Jeg levede i totalt mørke, med hænderne bundne; med rotter og ekskrementer overalt. Det var kun det der lugtede af.""I
- Lester Gonzalez

"Mange fanger forsøgte selvmord. Jeg så fanger stikke nåle i deres øjen. Jeg så fanger rulle sig selv ind i skummadrasser og sætte ild til, fanger der sprøjtede lort og urin i øjnene, fanger der drak sprøjtede benzin i deres private dele, og andre steder blot for at de kunne blive behandlet."
- Normando Hernandez.
"Jeg tilbragte 17 måneder i isolation i en celle på 4 gange 4 meter."
- Jose Luis Paneque
Ja, ja, du har vel nu bemærket at citaterne stammer fra personer med spanske navne. Tillad mig at sige undskyld for min lidt bedrageriske titel på artiklen. Men det er den mest præcise. For ser du, Guantamo er ikke kun navnet på en U.S. Militær base i Cuba, men det er også navnet på en provins på Cuba der har 94 (castro) fængsler. Nogle fanger fra de andre cubanske fængsler (Castro's Cuba praler med at der er to til trehundrede fængsler; Batistas Cuba nåede op på tolv) blev fornyligt under tvang deporteret (ikke "løsladt"), som MSM og Castro spinnet påstår) til Spanien, hvor de kunne afsløre deres ovennævnte rædsler. (se denne artikel på synopsis)

Forbrydelserne hos fanger hos Castro? I al væsentlighed har de sagt ting om Fidel Castro i offentlighed der ligner det som Dixie Chicks, Michael Moore, Congressional Black Caucus, Oliver Stone, Sean Penn, Alec Baldwin, Nancy Pelosi, Charles Rangel mv. mv. mv. sagde om George W. Bush offentligt.

Så er det jeg får den tanke, hallo! Måske - også kun måske -- når nu en nævenyttig MSM "undersøgende journalist" eller show producent Googler omkring for sin næste Guantanamo fængsels rædselshistorie, eller TV-udsendelse - da kunne han finde denne artikels 'snyde titel' og derpå blive chokeret over (som man kun kan blive det i den profession) at Castro fængsler også myrder folk!

"Drøm du bare videre!" siger du. Og du har jo fuldstændig ret. Hvad tænker jeg dog på?!
Fanger, som vi alle ved fra den umålelige mængde MSM artikler er der også i U.S. enklaven i Guantanamo provinsen. Og som vi kan lære af en spansk journalist ved navn Marc Bassets der fornylig besøgte U.S. basen, så er mange af disse fanger alvorligt plaget af omstændighederne. (Ingen journalister vover forresten at komme nær Castros fængsler. Deres arbejdsgivere i Havanas pressebureauer ville blive "i alvorlig grad sat i fare" ved en sådan uforskammethed.

Under alle omstændigheder stammer det der plager fangerne i U.S. fængslerne fra deres bekymringer om at sikre sig rigtig gode siddepladser i fængslets store sal så de kan se VM i fodbold. Fængslets wide-screen TV kan modtage over tyve kanaler, herunder Al Jazeera, så der var altså nogle observatører der mente at deres trængsler er en smule overdrevne.

Blandt de andre rædsler som Bassets afslører:
* For at lindre fangernes lidelser bliver de seks Halal menuer lavet om - men kun hver anden eller tredje uge!
* Selvom fangerne får tusinder af kalorier dagligt - får de to gange om ugen lov til at få Pepsi-Cola og is!T
* Selvom der er et fængselsbibliotek - så indeholder det kun 17000 bøger!
* Selvom fangerne kan lære engelsk, bogføring og dyrke kunst - så kan dette være noget kedeligt!

Den verdensomspændende MSM jamrer over juraprocessen der anbragte fangerne i U.S. Guantanomo fængslet. Hvis de dog blot ville vise en molekylestor indignation over den proces der sætter fanger i fængsler på Castros side.

"Vi straffer individer der nægter at deltage i den kollektive bestræbelse, og som fører et antisocialt og parasitisk liv," lød Beria og Vishinskys anklager mod millioner af ofre for Stalin. "Vi straffer individualister og antisociale kættere."

"Individualisme skal forsvinde!" tordnede Castros chefbøddel, Che Guevara (dette idol for "gør det du skal" bohemetyperne) i en tale i 1961 i Havana. Interessant nok så var flabede Ernesto Guevaras underskrift på hans tidlige korrespondance netop "Stalin II" "Juridiske beviser er en arkaisk borgerlig detalje," erklærede Che Guevara. "Vi henretter ud af en revolutionær overbevisning ...vi sender (til tvangsarbejdslejre) de som begår krænkelser med revolutionens moral." Desværre viste Che Geuvaras definition af "krænkelser" sig at være ret så omfattende. I sin bog Against All Hope, afslører Armando Valladares, der led i 22 år i Castros fangekældre, tvangsarbejdslejre og torturkamre, hvordan der på et tidspunkt i 1961 var 350000 politiske fanger i Castros Cuba. Og det ud af en befolkning der dengang var på 6,4 millioner mennesker.

I sin bog Gulag, anslår Anne Appelbaum at der hele tiden befandt sig to millioner mennesker i Stalins Gulag. Det var ud af en befolkning på 220 millioner.

Brug nu tasterne på din lommeregner...lad os se? Det viser sig, at det at kalde Castro en "Stalinist" er at underdrive hans undertrykkelse. Castro og Che Guevara fængslede og torturerede cubanere i en højere procentdel end Stalin (Guevaras store idol)fængslede og torturerede russere.

Nu tilbage til hr. Armando Valladares, der blev U.S. statsborger. Kan du forestille dig en bedre udnævnelse om U.S. ambassadør for FN Menneskerettighedskommission? Det kunne præsident Ronald Reagan heller ikke, så han udnævnte hr. Valladares til stillingen i 1987, og det medførte en stor skandale hos "den oplyste" verdensopinion. Gauchoen havde fuldstændig ret med hans "Ondskabens Imperium og hans "riv den mur ned" replikker.


Humberto Fontova is the author of four books, including Fidel: Hollywood's Favorite Tyrant and Exposing the Real Che Guevara. Visit hfontova.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails