onsdag den 5. januar 2011

Historiens lære til Venstrefløjen

Venstrefløjen ser igen en knytnæve på vej mod den

James Lewis

Ønsker du at vide, hvorfor Demokraterne i Kongressen skumler og siger "fuck ..præsidenten?" Ønsker du at vide, hvorfor Cancun banditterne kræver verdensomspændende magt til gårsdagens klimafascime?

Dette er Dunkirk, folkens. Det er Slaget om Midway og Gettysburg smeltet sammen. Dette er historiens vendepunkt. Dette er, hvor Ondskabens Imperium får sin genkomst. De næste få år er måske de mest historisk betydningsfulde i vore liv.

Venstrefløjen står ved toppen af sin magt siden Ondskabens Imperium faldt i 1991, med en Obama der besætter Det Hvide Hus i dag, omgivet af sine kommissærer. Venstrefløjen skubber stadig på i klimabedraget netop fordi det er den største mulgiehd for at opnå totalitær magt i historien og det kan de ikke lade sig glide af hænde - selvom ingen længere tror på Al Gore. Billioner af dollars vakler på randen, ligesom Chicago Climate Exchange, og de venstreorienterede har alle travlt med hindre det i at falde skrigende i afgrunden. Dette er som taget fra en tegnefilm med Road Runner.

Men den største trussel som venstrefløjen ser den er Guvernør Sarah Palin. Det er ikke kun den amerikanske venstrefløj - Eliten i Europa hader guvernør Palin på samme måde som de fik fråde om munden over Maggie Thatcher. FN korruptokraterne frygter hende allerede. Lige nu er den verdensomspændende venstrefløj mere rædselsslagne end vi aner.
Her følger hvorfor:

(a) Palin er Regansk langt mere end nogen anden politiker vi har set i to årtier. Da Sovjet Imperiet var bekæmpet, var det af tre ledere med den fulde overbevisning om Vestens fortræffeligheder: Ronald Reagan, Margaret Thatcher og Pave Johannes Paul II.

(b) Palin er karismatisk langt mere end Obamas påtagne stil. Man kan se at Obama ikke er særlig glad når han kommer med det der sveskeansigt, ligesom han har bidt i en citron. Obama ser mut og sur ud hver gang han ikke bliver hyldet og tilbedt af masserne. Han har brug for den tilbedelse for at hans skrøbelige ego kan klare sig. Obama kan ikke skjule sit sure fjæs når tingene går ham imod.
I kreml i dag kan du være helt sikker på at de videofremviser Obamas sveske ansigt, gang på gang for at se, hvordan Vor Helt klarer sig. Og Putin smiler, ja storler over billederne. Putin er en russisk nationalist, og han ønsker ikke at Obama skal blive den nye Lenin. Hvis nogen skal være den nye Leninn ønsker Putin det skal være Putin.

(c) Sarah Palin er en forfatningsforkæmper i stil med Reagan. Den hårdnakkede venstrefløj forstår dette selvom de lader som om, at det gør de ikke. Det ved kun altfor godt hvad de selv er og hvad de vil. Den hårde venstrefløj består af wannabe totalitære. Man kan se det på deres udtalte frygt for at miste magten.

George Washington chancen for at trække sig som præsident og drage hjem velkommen, men disse mennesker lever kun for drømmen om magten. De er besatte af den. Det er derfor Demokrater endelig fremviste deres vrede og bitterhed mod Obama i offentlighed. Tror du at det kun var eet Kongres fjols der mumlede "f...præsidenten" for sig selv? De har alle sagt det igen og igen. De har været vågne om natten, og skreget det højt. Se alle de små talebobler i tegnestriberne der stammer fra Demokraterne i D.C. og man kan se et gigantisk "fu..præsidenten!" Og Obama ved det.


Det er derfor vi har brug for en forfatningstro præsident igen - fordi magtbegæret er en almindelig menneskelig karakterbrist. Obama er ikke den første, Han er en gennemsnitmagthungrende politiker som det er blevet demonstreret i de sidste seks tusinds års historie. Politiske parasitter har plaget menneskets eksistens siden Ægypten og Sumerene.

Vi har brug for at opleve, at vore ledere forlader fra magten hele tiden. Harry Truman drog hjem og var lykkelig over at forlade giftormegården i Washington D.C. Jimmy Carter ville ikke opgive magten. Og Obama vil blive ved med at dukke op, som en dårlig Jimmydukke i de kommende årtier. Kan Venstrefløjen se den perfekte gentagelse af Sovjetunionens historiske sammenbrud? De har set denne film før.

Husk at Sovjetunionen forkrøbledes og faldt for egne indre modsætninger. Det Vesten gjorde var at afsløre dets karakter og skæbne.

Husk også på at Reagan, Thatcher pg Johannes Paul alle blev udsat for morderiske ansalg. Reagan og Puaul blev alvorligt sårede og levede med smerten resten af deres liv. Thatcher var mere heldig, men med nød og næppe. Johannes Paul's mordforsøg og planlægning kunne spores direkte til KGB. Reagan's og Thatcher's angrebsmænd var også radikale på venstrefløjen.

Til sidst viste Sovjet Imperiet sig at være 91% Potemkin landsby og 9% ægte. Men det krævede en ægte fast karakter og ægte mod at få korthuset til at vælte. Reagan, Thatcher og Johannes Paul forudså meget svære tider, men de gav ikke op. Det er læren for borgerlige. Lær den eller mist den. Lær af din egen historie. Den anden side er desperate. Hele deres magt svarer til falskhed. Det er på tide at de konservative går efter sejren.

http://www.americanthinker.com/2010/12/the_left_sees_historys_fist_co.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails