søndag den 2. januar 2011

Obama og arabisk imperialisme

Obama og Arabisk Imperialisme

Amil Imani

Har du mon spurgt dig selv, hvorfor Barack Hussein Obama begyndte sin præsidentperiode med at chokere Amerika ved sin stor anlagte undskyldnings- og forsoningstur til den "muslimske verden."? Har du nogensinde spurgt dig selv, hvorfra han dog har fået den holdning at Amerika er "et af de største muslimske lande i verden"?(se denne artikel på synopsis) Hvordan i alverden har han fået den opfattelse af Islam har været del af Amerika siden grundlæggelsen.

Har du undret dig over hvorfor præsident Obama nægtede at sige noget på vegne af den halve million iranere der strømmede ud på gaderne i deres store byer i sommeren 2009 mens de gav stemme til deres modstand mod det ulovlige mullahkrati der har holdt det iranske folk som slaver i mere end 3 årtier? Eller hvorfor Obama tillod sin rådgiver i national sikkerhed John Brennan efterfølgende at omtale Jerusalem, hovedstaden for Israel gennem årtusinder, som "Al Quds" -- det arabiske muslimske navn for byen? "Et sådant signal fra en arabisk amerikaner der arbejder i Det Hvide Hus kan ikke være en tilfældighed, men i stedet fremstår det som et tydeligt tegn på arabisk hældning, et slag mod israelerne. For at understrege sit anti-Israel spin har præsidenten netop afsluttet en tur til Indonesien, endnu et besøg i et større muslimsk land. Obama har endnu ikke besøgt Israel."

Kan du huske hvordan Obama skar Benjamin Neanyahua, den israelske premierminister, ned i Det Hvide Hus under hans besøg? Og hvordan han støtter Hamas åbenlyst via Udenrigsminister Hillary Clinton - ved at sende hundrevis af millioner af vore skattedollars til vore svorne fjender, de islamistiske terrorister der er fast besluttede på at ødelægge Israel? Og husk også at Obama arbejder helt utvetydigt hen mod dette mål trods det han læser op fra sin teleprompter. I Washington Post lederen "Hr. Mubarak versus hr. Obama," afslører avisen helt klart Obamas forkærlighed for arabisk imperialisme.
Han burde afslutte udenrigsministeriets praksis med at tillade Ægypten at udøve veto over hvilken borger gruppe der modtager U.S. hjælp, og han bør opmuntre Kongressen til at forbinde militære støttemidler med menneskerettighederne, som det har været for adskillige demokratier der er U.S. allierede. Først og fremmest bør Obama gøre det krystalklart, at han ikke vil lade sig skubbe rundt med eller undsiges af arabiske stærke mænd. Hvis Mubarak slipper af sted med det, da vil andre hurtigt følge hans eksempel.
Nu har Obama informeret United States Navy om at Den Persiske Golf, ikke længere skal omtales som sådan (skønt det er den blevet kaldt i årtusinder). Fra nu af skal den hedde "Den Arabiske Gulf."

Det er yderst ulogisk og svært uansvarligt for Obama administrationen uden forbehold at tvinge vore mænd og kvinder i U.S. Navy til at benytte navnet "Den Arabiske Gulf" i stedet for dets historiske navn. Dette er fuldstændigt i modstrid med Obamas Nyt Års Meddelelse til Persien, til det iranske folk for blot et år siden, og hvor han kaldt Iran for en "stor civilisation."

Man kan undre sig over hvad motivet er for denne besynderlige handling hos Obama administratioen -- måske blot magtens arrogance, eller kapitulation for de finansielle belønninger der tilbydes af de nyligt oprettede sheikdømmer og Arabiske herskere i Regionen Den Persiske Gulf, der til formål har at fremme deres stilling i verden på bekostning af andre.

I 1974 i et interview med afdøde Shahen af Iran, spurgte Mike Wallace majestæten, hvorfor araberne kaldet det Den Arabiske Gulf.
Her kan ses et udmærket svar af Majestæten vedrørende problemet.

At formilde de arabiske lande (de samme arabiske lande der smadrede World Trade Center i New York) vil hverken ændre det historiske navn for Jerusalem eller det havområde der kaldes Den Persiske Gulf. En ting er for Obama administrationen at fremstille et verdenskort, noget andet er at manipulere med det. En virksomhed kan markedsføre sine egne varer, noget helt andet er at falbyde ting man ikke ejer. Der gik ikke lang tid før iranere rundt om i verden lod frustration komme til udtryk på U.S. Navy Facebook website, hvilket resulterede i en lam reaktion fra administratoren af dette site:
Grunden til at Navy vælger at benytte "Den Arabiske Gulf" og ikke det historisk benyttede "Den Persiske Gulf" er at "Den Arabiske Gulf" er det navn der anerkendes af vore regionale arabiske partnerlande og benyttes af U.S. Navy i 5. Flåde for operationer i området.


Iranerne var hurtige til at svare igen med deres opfattelse af hvad humor er: Med baggrund i svaret på Facebook, og efter de arabiske partneres opfattelse, i alle flådens operationsområder, så ville det kunne se ud som at Amerika ville blive til -- United States of Arabia I en anmodning har iranerne krævet "med dyb respekt, at U.S.Navy lader denne nylige ækle oversigt gå tilbage da den kan resultere i ubegribelige og uigendrivelige konsekvenser i målet med at skabe gode forbindelser med Irans folk på et kritisk tidspunkt i historien. U.S. udenrigspolitik bør støtte verdslige, frihedselskende kræfter for at opnå længerevarende goder."



I den Arabiske Bugt sejler hangarskibene USS Essex, nærmest, og US Belleau Wood side om side mens mandskabet skifter skib (cross decking) Photo: US Navy.

Ved at kræve at navnet Den Persiske Gulf fastholdes vises, at perserne med rette er stolte over deres arv og kamp for at bevare integriteten ved de historiske dokumenter der henviser til samme. Iranerne ønsker at holde fast ved deres ikke-arabiske arv, og er meget imod ethvert forsøg på at nedgøre eller ændre noget aspekt ved deres iranske samfund. (læs denne artikel på synopsis) Selv inde i Iran har det iranske folk hele tiden kæmpet imod lignende forsøg hos deres brutale diktatur af det herskende IRI Regime. Den Persiske Gulf har en lignende symbolsk plads i Irans historie og kultur.

Iranere over hele verden, ligesom alle mennesker der er interesserede i at bevare den historiske og kulturelle integritet og optegnelser, er virkelig krænket af denne arrogante handling af Obama administrationen. At benytte praksis af den slags svarer til forsoning/indrømmelse, der igen kun tjener til at skærpe appetitten hos voldelige aggressorer. En sådan præcedens kan meget muligt bane vejen for en flodbølge af indrømmelser på alle områder hos ethvert folks kulturelle og historiske arv.

http://www.americanthinker.com/2010/12/obama_and_arab_imperialism.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails