lørdag den 26. februar 2011

Er 58% af amerikanerne tossede?

Er 58% amerikanere tossede?

Joseph Farah


Er  58% af amerikanerne skrupskøre?


Eller det 99% af U.S. medierne der er så håbløst ude af kontakt med den førende amerikanske holdning til værdier,  at de har 'overset' en af årtiets største skandaler?


Jeg stiller disse spørgsmål fordi der er en disharmoni mellem undersøgelser der viser et dramatisk forøget antal af amerikanere der bliver mere og mere skeptiske om Barack Obama's oprindelse og hans forfatningsmæssige valgbarhed som præsident og så den måde den etablerede presse agerer på.


En undersøgelse fra augst 2010 af CNN viser at 58% af amerikanerne ikke tror Obamas fortælling om hans fødseslsted. En ny undersøgelse af Republikanere viser at 51% ikke tror Obama blev født i USA - med kun 28% der gør.


Samtidig, i hovedet på tåber som Bill O'Reilly, da lever man, hvis man ikke er sikker på Obamas oprindelse eller mener han bør møde den stadig større offentlige mistillid med nogle krystalklare beviser, muligvis i et hvidt værelse med tyk beklædning på væggene. Lad mig sige det ligeud, som det eneste nyhedsmedier i U.S. der har forfulgt historien om Obamas mystiske oprindelse med ihærdighed: Disse undersøgelser sætter mig og WND i førerpositionen af den amerikanske meningsdannelse og resten af pressen langt ude på et sidespor.


Jeg er med dette problem så ganske moderat -- ikke villig til at konkludere, trods Obamas åbenbare uvillighed til at gøre det rigtige og anstændige og frigive sin fødselsattest, sine uddannelsesoptegnelser, sine rejseoptegnelser og andre dokumenter han har forseglet under lås og slå som var de nationale sikkerhedskoder - at han var, virkelig var født i udlandet. Jeg er mere og mere mistænksom overfor hans forfatningsmæssige valgbarhed, og jeg er sikker på han med vilje skjuler noget. Det er ganske rimelige konklusioner med grundlag i fastslåede kendsgerninger. Det er også konklusioner der sætter mig sådan cirka i midt i den offentlige mening.





Men den næsten hysteriske verbale skraldespand fra Bill O'Reilly og hans lige placerer dem på yderkanten - blandt mennesker der vil tro, hvad som helst som præsidenten hævder. Det er bare ikke sundt for en fri republik at have en presse der er i lommen på den mest magtfulde person i landet. 


Det bør heller ikke være et spørgsmål om opinion nu da vi er mere end halvvejs gennem Obamas periode, om han er forfatningsmæssig klar til at beklæde embedet.


Det bør være en sag om den absolutte, ubenægtelige, uigendrivelige kendsgerning. Og det er det ikke.

Heldigvis er de som besidder valgte embeder, i det  mindste på statsniveau, ikke intimideret af latterliggørelsen og hypoteserne fra de elitære medier.


Det er derfor mindst 11 statslige lovgivende myndigheder nu for tiden arbejder på lovgivning for at sikre amerikanerne at de aldrig igen skal udholde denne form for tvivl om den person der sidder i Det Hvide Hus. Som WND - og kun WND - har rapporteret, er embedsmænd over hele landet ved at fremføre love der vil kræve af præsidentkandidater, begyndende i 2012, at de skal kunne bevise deres forfatningsmæssige valgbarhed før de nærmer sig stemmeurnerne i de stater.

Dette er selvfølgelig et helt igennem fornuftig og passende foranstaltning. Det bør der ikke kunne være kontrovers om. Trods alt, hvem ville ikke ønske at sikre sig af  fremtidige præsidentkandidater kan indfri et minimum af kriterer i Forfatningen før de går i valgkamp?

Dog er det alligevel meget kontroversielt i mediernes øjne. I stedet for at holde øje med de mest magtfulde mennesker i landet for at sikre de følger landets lov, er pressen gået i selvsving over den kendsgerning af de 'obskure' politikere i staterne nu tager sagen i egne hænder for at sikre at Forfatningen overholdes.
Hvad galt er der i det?

Det kan synes som om at Obama ikke er den eneste med noget at skjule.


Tilsyneladende har de førende medier også en interesse i sagen.


Kunne det være at de er angste for at blive afsløret?


Kunne det være at de ser deres egen fremtid fanget i Obamas net?


Kunne det være, at de har misset en kæmpeskandale, så de har en skjult interesse i at kendsgerningen bliver holdt hemmeligt for evigt? 
Nej, jeg tror ikke at 58% af amerikanerne er skrupskøre. 

Nej,men jeg tror, at 99% af U.S. medierne er så håbløst ude at føling med den fremherskende amerikanske mening og værdier, at de nu aktivt dækker over en af de allerstørste skandaler i dette årti.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=266053
Joseph Farah


Joseph Farah is founder, editor and CEO of WND and a nationally syndicated columnist with Creators Syndicate. He is the author or co-author of 13 books, including his latest, "The Tea Party Manifesto: A Vision for an American Rebirth," and his classic, "Taking America Back: A Radical Plan to Revive Freedom, Morality and Justice," now in its third edition and 14 printings. Farah is the former editor of the legendary Sacramento Union and other major-market daily newspapers. 

Disse artikler dækker samme emne:
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/01/er-obama-fdt-pa-hawaii.html
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/01/fdt-i-usa-eller-kenya.html
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/04/obama-nomineringspapirer-er-falske.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails