tirsdag den 1. februar 2011

Gaddafi den næste?

Er Gaddafi den næste?

Rick Moran

Muamar Gaddafi's "Jeg er blot en simpel beduin" trick har slidt ham ned i cirka 30 år. Og  frigivelsen af et dokument gennem Wikileaks fra US ambassadøren i Libyen kan flå det tæppe godt og grundigt til side, så også det libyske folk kan få det fulde udsyn.

Tilsyneladende er Gaddafi's famile blevet rigere og har opført sig upassende på en meget uislamisk facon.

Den sidste sending af amerikanske diplomatiske telegrammer frigivet af WikiLeaks indeholder en hemmelig besked til Washington i februar sidste år fra U.S. ambassadøren Gene A. Gretz, der skrev at Gaddafis familie, især to af hans særligt utilregnelige sønner havde "givet tilstrækkeligt skidt til en "livlig soap opera" og kunne bringe landets stabilitet i fare.

Han sagde at skidtet, inkluderede en serie af alkoholbetingede Nyt Års Fester betalt af den ene Gaddaffi søn i St. Barts-med sangerinden Beyoncé, og som angiveligt havde kostet mere end 1 million dollars at gennemføre for at byde 2010 velkommen, og anklager og misbrug i hjemmet mod en anden Gaddaffi søn i London; han er blevet anklaget for at banke sin hustru i en suite på et London hotel, og derpå sende hende på hospitalet med en brækket næse.
Libya's Playboy Son
Et sandt islamisk ikon far Muamar Gaddafi                                           Den ene af Gaddafis sønner til fest


Der er ingen rapporter om nogen uro i Libyen som kunne antyde at Gaddaffi kunne ende som hans kollega i Tunesien præsident Zine al-Abidine Ben Ali og dennes familie der flygtede i eksil i denne måned, eller i Ægypten, hvor protesterende på gaderne er gået med i påstandene om, at præsident Hosni Mubarak forsøger af orkestrere en udemokratisk magtoverdragelse til en af sine sønner.
Cretz har også rapporteret om at Gaddafi sønners playboy narrestreger er gået over til at være politik. Det ser ud til at der er ved at blive opbygget en fortørnelse over diktatorens ambitioner om et dynasti til sin søn - det samme som har bidraget til Ægyptens opstand.

Hvis endnu en succcesrig opstand sker i Ægypten da vil det kun være et spørgsmål om tid for andre arabiske befolkninger, hvad der kan gøres med en smule organisation og masser af mod. 

http://www.americanthinker.com/blog/2011/01/is_qaddafi_next.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails