lørdag den 12. marts 2011

Nazi teorien bag global opvarmning

Nazi Oprindelsen til teorien om global opvarmning

Mark Musser

En af de første pionerer i teorien om apokalyptisk global oparmning er Guenther Schwab (1902-2006), en østrisk nazist (i). I 1958 skrev Schwab en fiktions roman bygget over Goethes (1749-1832) faustianske religiøse skuespil med titlen "Dans med Djævelen." Samtidig med at nogle få videnskabsfolk sent i 1800 tallet havde fremført muligheden af en mindre global opvarmning stammende fra industriel forurening benyttede Schwab Goethes dramatiske værk til at konvertere teorien til en apokalyptisk krise. Bogen fremlægger mange lurende miljømæssige skræmmemuligheder herunder global opvarmning som følge af befolkningstallet. Tidligt i 1970'erne var den blevet oversat til flere sprog og havde solgt mere end en million eksemplarer.


På et punkt i sin roman gør Schwab sig til tanker om det skrøbelige forhold mellem ilt og kuldioxid i atmosfæren. Idet han formoder at planeten kun har cirka 100 år tilbage, udbreder Schwab sig over den forsatte stigning i kuldioxid der vil "absorbere og fastholde den varme der kommer fra jorden. Dette vil forårsage at klimaet bliver mildere og Polernes is vil begynde at smelte. Resultatet vil være en stigning af havet og hele kontinenter vil bliver oversvømmet."

Schwab havde været en inderlig naturelsker siden sin barndom, og i 1920'erne blev han meget aktiv i den fremvoksende miljøbevægelse i Østrig. Senere sluttede han sig til Nazipartiet. Selvom dette måske lyder mærkeligt for mange der i årenes løb har 'købt' den marxistiske propaganda om at nazister var ekstreme højrefløjskapitalister, så var det at de grønne der meldte sig til Nazipartiet faktisk ret så typisk for dengang. 

Den mest udbredte gruppe af mennesker i Nazipartiet repræsenteredes af de grønne, og Guenther Schwab var kun en af mange. De grønnes interesse i øde steder fandt en niche i Adolf Hitler der beherskede Det Tredje Rige fra sin bemærkelseværdige bjergejendom højt oppe i de Bavariske Alper, ved navn Berghof. Eller bjerggården, Bayern.


I 1950, efter krigen spillede Guenther Schwab form for miljøbevidsthed også en fundamental rolle i udviklingen af den grønne anti-atomkraft bevægelse i Vesttyskland. Det at atombomben blev benyttet og Den Kolde Krigs kernekapløb hjalp med til at globalisere de grønne til en apokalyptisk 'freds' bevægelse med Guenther Schwab som en af de oprindelige fortalere. 

Den hidtil usete ødelæggelse af Tyskland som følge af en industrialiseret krigsførelse som aldrig før var set i verdenshistorien tjente kun til yderligere at radikalisere de tyske 'grønne' i en apokalyptisk bevægelse. Deres had mod global kapitalisme blev endnu mere giftig netop fordi kapitalisterne nu var førende i det farlige kernekapløb der truede hele planeten.


Senere hen sluttede Schwab sig til det rådgivende panel hos "Samfundet for Biologisk Antroplogi, Arvehygiejne og Adfærdsforskning." Schwab var især bekymret for den spirende befolkningseksplosion i Den Tredje Verden som han var sikker på ville med tiden ville strømme ind over Europa. Ved at gå ind for moderne racevidenskab med grundlag i genetik troede Schwa,b at befolkningsbomben, sammen med den tilknyttede miljøforværring, kunne afværges. Her viser Schwab sin grundlæggende tro på Nazi SS doktrinen om "blod og jord"-- en eksplosiv sammenblanding af racehygiejne og miljøbevidsthed ladet med øko-imperialistiske ambitioner der havde altødelæggende konsekvenser på Østfronten i 2. Verdenskrig.


Den succes Schwabs bog fik hjalp ham til at oprette en international miljøorganisation ved navn "Verdens Liga for Forsvaret af Livet." Ikke overraskende blev Werner Haverbeck, tidligere Hitler jugend medlem og Nazi miljøbevægelsesleder i Det Trede Riges Liga for Folkelig National Karakter og Landskab, senere formand for Schwabs organisation. I 1973 gav Haverbeck amerikansk kapitalisme skylden for miljøkrisen i Tyskland. Det var en unaturligt koloniseringsimport der havde inficeret Tyskland som et fordærvet fremmed lig.
 


Såvel Schwab's som Haverbecks organisationer var også værktøjet i oprettelsen af Det Grønne Parti i Tyskland i 1980. Sådanne overraskende pinlige kendsgerninger blev senere klaret med lidt hovedrengøring og masser af kosmetik og duftstoffer, der blev yderligere forstærket ved at karakterisere sådanne grønne som ekstreme 'højrefløjs' økologer -- en etiket med det formål umiddelbart at skulle vildlede og besmitte alle miljømæssige studier af Det Tredje Rige. Værst af alt dette er at Haverbecks hustru også er Holocaust benægter.


Lang tid f'ør Al Gore's "En ubekvem Sandhed" spillede den grønne nazist Guenther Schwab en stor rolle i at igangsætte frygten for global opvarmning. Med kun en smule tak til Schwab, blev den Store Trængsel ved Global Opvarmning fremført i den moderne bevidsthed gennem kollapset af tusindårsriget 'Det Tredje Rige.' Der er derfor et hagekors i de tyske skove, der skal holdes nøje øje med.


http://www.americanthinker.com/2011/02/the_nazi_origins_of_apocalypti.html


Her på synopsis ligger et par andre meget interessante artikler af Mark Musser om den grønne bevægelse og dens tilknytning til nazismen:
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/12/de-grnne-i-historiens-lys.html
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2010/04/hitlers-grnne-drbermaskine.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails