fredag den 12. august 2011

Hvorfor forfølges Baha'i

Hvorfor islam forfølger Baha'i


Dette er de bedste tider og de værste tider som talemåden lyder. Menneskeheden kæmper på den ene side med at befri sig fra sin resterne af sin barbariske fortid mens man er optaget af en opmuntrende ny levevis.

Det er den samme historie. Det gamle forsøger at bekæmpe det nye på mange fronter. Det nye i dette tilfælde er det enorme paradigmeskifte i ideer og trosoverbevisninger der kræver den totale udslettelse af alt. Dette har holdt menneskeheden nede i en sump af krige, uretfærdighed og elendighed. I dette ideernes rige spiller religioner en farverig rolle og den gamle og de nye støder ofte voldeligt sammen. Ideer og tro er vor software der bestemmer, hvordan vi gebærder os. Og softwaren fra fortiden duer ikke længere fordi den er udfaset ved tidens nye behov, ligesom den er inficeret med ødelæggende virus. 


Selv et overfladisk kig er tilstrækkeligt til at vise at Islam softwaren er forældet, er så grundigt manipuleret af utallige sekter, undersekter og skoler at den knap kan betragtes som en enheds trossystem. Menneskene bag er deres ideer. Ethvert angreb på troen og ideerne provokerer de berørte til handling. 


Dette sammenstød med troen er årsagen til at islamisterne iværksætter deres styrke mod den fremstormende ikonoklastiske Baha'i tro. Faktisk så ærer Baha'i Islam og respekterer alle andre religioner. Baha'i troen har mange læresætninger fælles med Islam, så meget at nogle kalder den "Islam Light," fordi, selvom den holder fast ved nogle af Islams principper, så afskaffer den de islamiske love der er gammeldags og bagstræberiske.  Baha'i siger deres tro ikke er en anstødssten der som mål har at afmontere Guds skole, kaldet religion: Et dårligt opdelt skole, hvor alle hævder de tilbeder den samme Gud, men dog bliver ved med at undertrykke, bekæmpe og dræbe hverandre i den samme Guds navn.

Baha'i har en meget rosenrødt og muligvis urealistisk syn på menneskeheden. De siger deres mål gælder ethvert menneske uden hensyn til nogen eller nogle overvejelser skal have alle sine Gudgivne rettigheder og have lov til at tilbede sin Skaber på den facon han synes er passende. De har en slags kærlighedsdue agtig vision om verden, hvor alle vil leve som værdsatte medlmmer af den store menneskefamilie. Tilsyneladende har de 'ramt' en givtig åre med cirka 6-7 millioner mennesker fra hele verden fra enhver etnisk, religiøs og national sfære. Denne vision vil ikke få de resterende 6-7 milliarder mennesker til at konvertere snart, men den sætter dog islamisterne ide om med tvang at påtvinge verden deres såkaldt Ummah med dens stenalder Sharia lov i skarp kontrast. 

Baha'i tror at Gud sendte sine undervisere til sin skole, tid efter hinanden med nye lektioner, for at hjælpe folket med at opnå højere og højere niveauer af menneskelighed. Problmet består i, tror de, at menesker holder fast ved den gamle 'skole' og den gamle lære og tøvende gør modstand mod at acceptere den nye lære og dens undervisning. Baha'i opfatter på Guds profeter som fornyere, der kommer fra tid til anden for at nedrive adskillelsernes mure, og bringe Guds børn sammen i et stort friluftsklasseværelse bort fra  deres tåbelige fangehulslignende  murede forestillinger om eksklusivitet og uvidenhed. 

Her følger så nogle af Baha'i lærerne der støder sammen med Islam og provokerer islamister til at gøre alt hvad de kan for at smadre den nye religion. 

* Guds folk. Muslimer tror at de er Allahs udvalgt folk, og anerkender intet andet trossystem som lovligt. Baha'i tror at alle mennesker er Guds udvalgte folk: At der kun er en Gud, en religion af Gud, og et folk af Gud, hele menneskeracen. 


* Perler på en snor. Muslimer fastholder at Muhammad er Profeternes segl; at Gud sendte sin bedste og sidste budbringer til menneskeheden og enhver der hævder at være en budbringer er en bedrager værdig til døden. Baha'i tror at Gud altid har sendt sine undervisere med nye og opdaterede lektioner for at uddanne menneskehedem og også vil gøre det i fremtiden. Der har været utallige guddommelige undervisere i menneskehedens historie som er dukket op hos forskellige folk. De siger at disse undervisere er som perler på en snor, at Bah'u'llah er den seneste, men ikke den sidste perle. 

* Uafhængig tænkning. Blind efterligning er bandlyst for Baha'i. Baha'i tror at menneskesindet og fornuftens gave burde lede person til at tage beslutninger i alle sager. Til dette formål sætter de stor pris på uddannelse og en uafhængig undersøgelse af sandhed. 

Baha’i betragter kvinders uddannelse som ligeså vigtig som mænds, da kvinder er børnenes første undervisere og kan udføre deres værdifulde del ved selv at være uddannede. Som kontrast, ser muslimerne hend til de religiøse autoriteter for vejledning og tillader ofte ikke kvinder en uddannelse og at tænke selvstændigt. 

I anerkendelse af vigtigheden af selvstændig uafhængig tænkning er ingen født som Baha'i. Når nogen er født som mulsim betragtes vedkommende som muslim hele livet. Hvis vedkommende beslutter at forlade Islam betegnes han som frafalden og bliver automatisk fordømt til døden. I modsætning forventes det at hvert barn der er født i en Baha'i familie selv skal gøre sig sin uafhængige beslutning vedrørende om personen ønsker at være en Baha'i eller ej. Valgfrihed og selvstændig uafhængig tænkning er værdsatte værdier hos Baha'i i skarp modsætning til de snævertsindede islamister.

* Religion eller videnskab. Baha’i tror at sandhed sprænger alle grænser. Videnskabelig og religiøs sandhed kommer fra den samme universelle kilde. De er to sider af samme mønt- For Baha'i er videnskab og religion som fuglens to vinger der gør det muligt for menneskeheden at flyve hen mod potentialet for sin formåen; at enhver religiøs tro der modsiger videnskab er overtro. Muslimer tror, at deres religiøse skrifter og dogmer, uanset de kan bevises som falske, er videnskab overlegen.

* Lighed mellem kønnene. Muslimer fasholder det synspunkt, som det udtrykkes så klart i Koranen, at mænd hersker over kvinder. Baha'i forkaster denne holdning og går ind for en uforbeholden lighed med hensyn til rettigheder for de to køn. Dette Baha'i princip frikøber den ene halvdel af menneskeheden fra en status som tjenende 'husdyr' til et helt og fuldt deltagende og selvstændigt menneske. Formålet er at gøre en ende på den hjerteløse udnyttelse af kvinder og kræver at kvinder skal behandles med al den respekt som Loven kræver. 

* Fælles beslutningsproces . Islam, er ifølge sin natur patriarkalsk og autoritær. Baha'i tror på værdien af beslutningsprocesser der opnås gennem rådgivning og samtaler; en proces hvor alle, uden forbehold, har en stemme. Dette princip med fælles beslutningsprocesby er en vederstyggelighed for en stor del af den islamiske priviligerede gejstlighed der har dikteret i problemstillinger efter deres forgodtbefindende og til deres fordel. Ligeledes på alle niveauer i samfundet, herunder familien, har alle berørte medlemmer lejlighed til, endog et ansvar for at fremkomme med deres synspunkter uden de behøver frygte. Baha'i læren betoner helt klart dette forpligtelse til en demokratisk beslutningsproces i deres skrifter, "Sandheden strålende lys kommer først frem efter et sammenstød med divergerende meninger."

* Verdensomspændende. Baha’i elsker deres fædrelande, men udvider dog den samme kærlighed til hele Planeten og dens folk. Baha'i tror at kærligheden ingen grænser kender og ikke har brug for grænser. Man kan elske sit land og verden samtidig. Denne kærlighed til verden benyttes ofte som en undskyldning for islamisterne til at beskylde Baha'i i Iran som værende forrædere overfor deres eget fædreland. Det er af denne grund at de nuværende mullahder der styrer Iran falskt kan hævde at Baha'i er agenter for det Zionistiske Israel og det amerikanske allierede. 

* Fjernelse af fordomme. Fordomsfuldhed af nogen slags er fremmed for Baha'i troen og underminerer i alvorlig grad dens kardinal princip om menneskehedens enhed. Muslimer er berygtede når det gælder fordomsfuldhed. Fordomme overfor andre udnyttes til det yderste af islamisterne. Som kontrast siger Baha'i skrifter, "...igen, med hensyn til religiøse, racemæssige, nationale og politiske dagsordener: Alle disse fordomme er et angreb mod selve menneskelivets rod; hver og en begår de blodsudgydelse og forårsager verdens ødelæggelse. Så længe disse fordomme overlever vil der vedblive med at være fortsatte og frygtindgydende krige."

* Frasigelse af et præsteskab. Et hovedemne til konflikt omfatter undsigelsen af et præsteskab. Baha'i tror at menneskeheden er modnet tilstrækkeligt til at den ikke længere har brug for en professionel gejstlig kaste til at betjene folkenes religiøse behov. Som med et pennestrøg sætter denne Baha'i lære hundredetusinder af mullaher og imamer fra bestillingen og ophidser denne magtfulde kaste af en uvirksom gejstlighed til at kæmpe for at fastholde deres yderst priviligerede parasitiske positioner.


Baha'i Gardens - Haifa

Det er bydende nødvendigt for verdens frie folk at forsvare samvittighedsfriheden, herunder religionsfriheden, uden hensyn til personens egen personlige tro. Det er af denne grund, at som en person der ikke er en Baha'i finder jeg det værende min højtidelige pligt at tale på vegne af et fredeligt folk, der forfølges grusomt af de vilde islamister.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Amil Imani is an Iranian-American writer, poet, satirist, novelist, essayist, literary translator, public speaker and political analyst who has been writing and speaking out about the danger of radical Islam both in America and internationally. He has become a formidable voice in the United States against the danger of global jihad and Islamization of America. He maintains a website at www.amilimani.com. Imani is the author of the riveting book Obama Meets Ahmadinejad and the upcoming thriller Operation Persian Gulf.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.9942/pub_detail.asp 

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/06/ddsdom-for-at-undervise-om-krlighed.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails