fredag den 19. august 2011

Kujoneri styrer venstrefløjen

Israel, venstrefløjen og moralsk kujoneri

James Lewis

I livet er der moralske holdepunkter. I 1938 var det at være imod Hitler et sådant holdepunkt i Europa; i 1990 var støtten til friheden i Sovjetimperiet et andet.

I dag har vi en ny prøve på vor karakter.

Amerikanerne har aldrig haft særlig svært ved at kunne skelne de gode  fra de slemme. Det er altså ikke svært. Hvis de er halshuggende mordere der går omkring og brænder pigerskoler ned i Afghanistan, begår tilfældige voldtægter i Norge, og med lastbiler bomber civile på markedspladser i Irak, så er chancerne for at de er ‘de slemme fyre’ ekstremt store.

Kan du se det? Det var ikke så svært. Hvorfor kan de venstreorienterede så ikke fatte hvad et barn på seks år kan? Efter jeg har brudt min hjerne med det problem i årevis, tror jeg, at det i bund og grund handler om kujoneri.

I dag er vi omringet at moralske kujoner: mennesker der har valgt at udviske forskellene mellem god og slem. Hver dag når de hører nyhederne kravler de igen, som snegle ind i deres huse, fordi moralsk kujoneri ikke kun indtræffer en gang. Det er en livslang praksis. Mod er en muskel der kan optrænes, og det samme gælder kujoneri.

Israel er ikke det eneste spørgsmål som venstreorienterede bliver ved med at forvanske. Undvigelser er sådan de lever deres liv. Stil et åbent og ærligt spørgsmål og du får et undvigende svar. Hold øje med deres øjne.  

Israel er ikke deres eneste fiasko i moralsk henseende. Hver gang Hollywood kommer med endnu et Caligula stunt så ved de de vil slippe af sted med det på grund af den passive underforståede forståelse hos millioner af venstreorienterede, der bliver ved med at følge med uanset hvor fordærvet kursen er. Hollywoods moralske uhyrer skubber grænserne stadig længere ud, og venstreorienterede betaler dem for det. Venstreorienterede over hele verden betaler til at dine børn fordærves.

Nej, Israel er ikke deres eneste fiasko.

Israel er vor moralske holdepunkt i dag, fordi landet står forrest i bekæmpelsen af den islamistiske fascismes risorgiamento. Hvis du ikke tror det er sandt, så kig ordentligt efter. Du kan Google tonsvis af indiskutable kendsgerninger.

Uafhængighedserklæringen havde en krystalklar holdning til tyranni: Civil War fjernede den utålelige skam ved slaveriet og bevarede Unionen; 1. Verdenskrig fik hindret den preussiske imperialisme; 2. Verdenskrig slog Hitler og Imperiet Japan ud; Den kolde Krig medførte Sovjets fald.

Fem historiske problemer, og alle gav de udtryk for vore grundlæggende værdier.

Amerika tog de rigtige valg - og ikke de nemme - på fem skelsættende tidspunkter i verdenshistorien.

Du kan mene det er patriotisk humbug, men det er sandt. Lincoln kaldte den forfatningsbaserede regering det “sidste, og bedste håb for menneskeheden,” og han benyttede ikke tom retorik. Lincoln skulle tage de sværeste valg i Amerikas historie, og han kom altid tilbage til grundværdierne. Til sidst, efter alt var sagt og gjort, ved vi det så udmærket.

De nyeste udbrud af barbariet i verden kan bare ikke ignoreres -- medmindre du er en venstreorienteret og blind. (jeg gentager vist mig selv). Hvis du kan se den samme internationale fare, som alle andre gør, så kan du enten bekæmpe den eller føje dig efter den. Den ‘hårde venstrefløj’ som Bill Ayers og Code Pink, har valgt at slutte sig til fascisterne, fordi de hader og foragter frie folk. De er foragtelige slyngler. Vi ved hvor anstændige mennesker står, fordi moralen ikke har ændret sig. Den er som den altid er. Du ved det og jeg ved det.

Amerikanerne gik ikke rundt og undskyldte for vor grundlæggende anstændighed for fremkomsten af El Jefe El Magnifico, Barry den Bombastikse. Europa havde Prins William Den Tavse, men vi kan ikke gøre det samme, fordi vi har Barry Der Aldrig Vil Holde Kæft. Hver gang hans stemmetal falder kommer han med endnu en ynkelig klage over nationalt TV, og så falder hans stemmetal endnu mere. Det er en slags tic, han ikke kan kontrollere.

Et frisk hold af ledere er ved at dukke op. Nogle af dem er republikanske præsidentudfordrere. Nogle er frihedskæmpere i Europa, som Ayaan Hirsi Ali og Geert Wilders. Millioner af moderne muslimer foragter i det skjulte deres hustrubankende og børnemisbrugende ideologier.

Om blot Vesten ville stå bag egne værdier da ville resten af verden drage et lettelsens suk og komme til fornuft. Almindelig anstændighed er ikke så anderledes i Cairo og Kansas. Sluk for hadpropagandaen og den muslimske verden vil finde vej tilbage til moderniteten. De ønsker faktisk ikke at leve i elendighed og fortvivlelse.

Hvilket bringer mig tilbage til israel.

I de sidste par uger har Israel oplevet sin egen Cotton Cheese Oprør, et demokratisk udbrud der kan sammenlignes med Amerikas Tea Party i sin alarmtone. Samtidig med at  naboen Syrien har sendt 200 tanks for at dræbe så mange Sunni oprørere som muligt, har Cottage Cheesers haft en fredelig demonstration. Hundredtusinderaf unge mennesker gik i protest mod de høje fødevarepriser og boliger. De slog små pæne telte op i byerne og indfaldsvejene til Tel Aviv og Jerusalem. Der overnattede de og sang slogans og fik opmuntringer fra tusinder af bilister.  

Det er ligeså ‘skræmmende’ som Tea.

Netanyahu regeringen reagerede hurtigt. Ikke en eneste mand, kvinde eller barn blev angrebet af tanks. ingen blev skadet. Politiet var der i stort antal, men jeg har ikke set billeder af protesterende der kastede Molotov cocktails, som man gjrode i London, Paris og Athen. Der var endog ingen der kastede en smøreost. Men hundredtusinder af almindelige mennesker fik gjort opmærksom på deres problem i fuldkommen frihed og Kabinettet i Jerusalem tog det alvorligt og gik i aktion for dem. Valgte embedsmænd løb omkring og forsøgte at klare tingene, som man burde forvente af dem.

Seks måneder inde i Obamas “Arabiske Forår” er der ikke kommet et eneste demokrati i den arabiske verden, trods det at Obama tvang Hosni Mubarak til at trække sig -- en 82 årig gammel allieret der havde bevaret freden i 30 år. Den egyptiske-israelske fredsaftale ligger nu i laser takket være Obama og den falske fup nummer med “Arabisk Forår.”

Det eneste stabile land i Mellemøsten er lille Israel, der ikke har behøvet at gå til folkeafstemning for at klare Cotton Cheese krisen. Det var der ikke brug for.

I mellemtiden har Obama Den Stygge Ulv, pustet og blæst huset omkuld, blot med den undtagelse, at alle de dårlige diktaturer er belvet erstattet med friske nye diktatorer. Det var så ‘Den Oplyste’ og hans Håb og Forandring for den muslimske verden.

Islamisk fascisme har fået et frisk pust gennem Obamas samfundsdisorganisering. Det Muslimske Broderskab i Egypten har sværget at begynde en krig mod Israel. Irans fascister har ovetaget det tidligere frie land Libanon, og Iran har sendt sine tortur bataljoner for at hjælpe Syrien til at slå sin 80% sunni muslimske befolkning til tavshed. Teheran jagter stadig Den Grønne Bevægelse uden et stille protestpip fra Washington. Ahmadinejad er kommet enndu nærmere missiler udstyret med kernevåben. Om tre år har de muligvis rækkevidden til at ramme os her hjemme.

I dag kan intet arabisk land stole på United States. Vi plejede at støtte moderate regimer, men vi har svigtet vor største arabiske allierede. Tro ikke at de lektioner glemmes på Taiwan, i Sydkorea og Japan. Eller i Beijing og Moskva.  

Vor Helt har åbnet for Pandoras æske, men det var Jimmy Carter der begyndte det ved at falde for den forførende charme hos Ayatollah Khomeini. Takket være Jimmy Carter er de allermest talentfulde mennesker i Mellemøsten blevet udsat for tre årtier med misbrug, tryanni og krig. Jimmy har aldrig spekuleret på at sige “undskyld.” For ser du han troede virkelig han gjorde det rigtige.

Men det hele begynder med den moralske kujonagtige indstilling hos det venstreorienterede Vesten. Millioner af venstreorienterede stemte på Bombastiske Barry, fordi medierne truede med at kalde dem racister hvis de ikke gjorde. Derfor fejlede de venstreorienterede som de altid gør, og de glemte at tænke. De blev godt og grundigt snydt af Chicago Maskinen og af emagogerne, og de vil aldrig indrømme det.

Derfor -- hvis du ønsker at se de sande formidlere af den radikale venstreorienterede-islamofascistiske alliance, så se blot på dine kujonvenner og naboer.
Jeg er udmærket klar over det ikke er gode nyheder, men jeg synes du burde have det at vide.

http://www.americanthinker.com/2011/08/israel_liberalism_and_moral_cowardice.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails