torsdag den 10. november 2011

Had den Rige kampagnen!

Obama's 'Had den rige' kampagne

Lloyd Marcus

I sine såkaldte ‘skabe nye jobs’ taler udnytter Obama klasse misundelse, dog under dække af retfærdighed. Præsident Obama fortsætter med at eskalere sit splittende angreb på de som har opnået noget, og dermed ganske bevidst sætter han amerikanere op mod hinanden.

Obamas “Had Den Rige” kampagne appellerer til vor lavere natur og opmuntrer til begærlighedens synd. Hvis Obamas forkastelige kampagne viser sig at få succes, vil det være en trist kommentar til, hvordan vi er blevet som folk, og hvor langt vi er kommet bort fra det at være amerikanere.

Det gør mig vred at Obama og hans medslyngler i de venstreorienterede medier har gjort de som har opnået noget, de som tager risici, til angrebsmål. Det gør mig vred at Obamas tilhængere mener at de har ret til at tage frugten af andres arbejde.

Amerikanerne er i ekstrem grad generøse og villige til at hjælpe mennesker i nød, hjemme som udenlands. Men ingen har ret til at gøre indgreb i overfloden der er kommet som et resultat af en persons ‘blod’ sved og tårer.

Enhver regering der konfiskerer og omfordeler velstand er umoralsk og ond.

Gud har designet livet således, at succes kræver en rygrad - med andre ord, at der tages en risiko. At satse på det sikre giver kun lidt fortjeneste. Guds system er det modsatte af de venstreorienteredes. De stræber efter at opnå “lige løn” eller “retfærdighed,” som de beskriver det, gennem lovgivning og omfordeling.



Mary og jeg fodrede måger på stranden ved at kaste kiks i sandet nær os. Efter de havde vurderet risikoen kom mågerne nærmere for at æde. To dristige måger fik et festmåltid af kiks ved at æde direkte af Mary’s hånd. Så var der de måger der var for ængstelige til at komme så tæt på så de kunne få kiks. Interessant nok skreg disse ængstelige måger i frustration og angreb endog de dristige måger, der netop nød belønningen ved at de tog en risiko.

Hvis et flertal amerikanerne er uden rygrad, som de misundelige måger der kræver at regeringen tager fra de dristige og giver til dem, så er Amerikas ånd død.
.

Faktisk så har denne ‘rettighedstankegang’ givet mig kvalme. Min mor arbejdede som rengøringskone i hvides private hjem. Min far var en af de første sorte til at bryde ud af race barrieren i Baltimore Fire Dept. Mine forældre var hårdtarbejdende kristne og folk man kunne ære og respektere. Mine fire yngre søskende og jeg selv blev oplært til ikke at skylde nogen noget. I dag er vi alle ansvarsbevidste borgere med succes.

Jeg har en mistanke om at mine forældres mentalitet var typisk for de fleste amerikanere i 1950’erne. Velgørenhedsforeninger og kirker hjalp den fattige før regeringen erstattede fædrene (Præsident Johnsons Krig Mod Fattigdem) i 1964, og dermed slaveholdt den fattige i en vugge til grav afhængighedsforhold af regeringen udelukkende med det formål at sikre flere Demokratiske stemmer. Denne strategi fortsætter med at smadre den sorte familie. Over 70% af sorte babyer er født uden for ægteskab.

Sortes fremskridt, fra at være bragt hertil fra Afrika som slaver til at en sort er blevet valgt som leder af den frie verden, er symbolet på Amerikas godhed og storhed. Og dog udviser Obama og hans selskab en alvorlig mangel på karakter, og spiller hensynsløst racekortet, offerkortet og klassemisundelseskortet, som er designet til at opslitte amerikanerne til at fremme Obamas administrationens socialistiske dagsorden.

Store ledere appellerer til deres medborgeres højere natur og karakter, inspirerer dem til at gå i dybden med deres sjæl, og ‘flyve højere’ end de ikke troede muligt for dem. Amerikas første præsident George Washington var en sådan inspirerende leder.


Som amerikaner, der tilfældigvis er sort fik jeg prædikatet, “Lloyd, du burde være henrykt over den historiske kontekst ved at Amerika valgte sin første sorte præsident.” Det var jeg ikke.

Idet jeg føler mig som den ensomme stemme i ødemarken, vovede jeg at følge instruktionen fra en ekstraordinær leder, Dr. Martin Luther King Jr. Derfor bedømte jeg Barack Hussein Obama efter hans karakter fremfor hans hudfarve.

Obamas indrømmede plan om “at sprede velstanden” og hans anti-amerikanske forbindelser fortalte mig, at han var den forkerte mand til at lede den største planet på jorden. Obamas opslittende, diktatoriske og bølleagtige opførsel har bevist jeg havde ret.

Vor præsident er intet andet end en bølle fra Chicago samfundsagitatorerne der har pisket en utilfredshedens ånd op, inspirerer til racehad og had mod de som har opnået noget.

Konklusionen på enhver af Obamas taler vedrørende økonomien er du har for lidt, fordi de fyre der har for meget.

Obamas holdning er ikke en præsident værdigt, gennemført ussel, den appellerer til vor lavere instinkter og er gennemført foragteligt. Må Herren hjælpe os.

Lloyd Marcus, proud unhyphenated American, is the chairman of The Campaign to Defeat Barack Obama.  

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails