onsdag den 16. november 2011

Kom så ud af den plantage!!!

Symposium: Kom ud af den forbandede plantage!

Ellis Washington

Sokrates (470-399 B.C.) – en berømt og anerkendt græsk filosof fra Athen der underviste Platon og Platon - Aristoteles og denne igen Alexander d. Store. Grækerne kaldte denne form for  - dialektik- begyndende fra en tese eller et ledende spørgsmål, derpå diskuteredes ideerne frem og tilbage mellem meningsudvekslinger for at afgøre, hvor udmærket ideerne klarede sig overfor et kritisk gennemsyn med dialogens ultimative princip værende veritas - sandheden. Personerne
  • Sokrates
  • Allen West (R-Fla.)
  • Herman Cain (GOP kandidat)
  • Rev. Jeremiah Wright (Obama's præst i  20 år)
  • Rep. Maxine Waters (D-Calif.)
  • Barack Obama (44th U.S. præsident)
  • Publius (pseudonym for skribenten)
The Old Plantation (1790-1800), anonymous

Sokrates: Vi er samlet her i dag ved dette symposium for at diskutere racespørgsmålet og dette vedholdende paradoks. Hvordan kan timillionvis af ellers fornuftige, veluddannede og moralsk set konservative mennesker se bort fra det historiske blod og ofrene som Slavefrigørelsesbevægelsen og Det Republikanske Parti har givet for de sorte amerikanere? Hvordan kan denne flok mennesker i 80 år i stadig større antal stemme på Det Demokratiske Parti siden valget af FDR i 1932 - det parti det holdt deres forfædre som slaver, KKK’s parti, medlidenhedsdrabets parti, abortpartiet, de eksploderende ghettoers parti velfærdsslaveriets parti og den sorte families udslettelses parti?

Republikaner West, hvordan ser du din rolle, som en sort konservativ, - i bestræbelsen på at overbevise dit folk om, at de skal vende tilbage til det parti der løslod dem fra den vederstyggelige slavelænker?

Allen West: Du har denne det 21. århundredes plantage derude, da Det Demokratiske Parti (slaveherrerne) for evigt har antaget at den sortes stemme er deres. Man har oprette visse sorte lederskaber, der sådan set blot er opsynsmænd på plantagen, og nu er folket på plantagen i oprør, fordi de ikke regnes for noget, de får ingen respekt, og man er ligeglade med dem. Derfor er jeg her som en moderne Harriet Tubman for at lede folket der på jernbanesporet bort fra plantagen og til en større grad af selvbevidsthed.

Sokrates: Javist, er Californiens Demokratiske medlem af Repræsentanternes Hus, Maxine Walters altså en “plantageopsynschef”?

Allen West: Så absolut, det man ender med at få, og nu må´jeg være brutal ærlig er, at de hvide venstreorienterede har overdraget den opgave,til visse ledere eller “formodede ledere” af de sorte samfund - såsom en Jesse Jackson, eller Al Sharpton, eller Maxine Walters eller Barbara Lee - “Pacificér og hold det sorte samfund fast bag ved os, uanset fiaskoen med vor velfærdspolitik.”

Sokrates: Rep. Waters, kan du med gode argumenter afvise West’s dom over Det Demokratiske Partis 80 årige jerngreb af den sorte vælger, der har decimeret den sorte familie med forfejlet venstreorienterede velfærdsprogrammer, og gennem den samvittighedsløse politik med abort, myrdet i timillionvis - mere end nogen anden racegruppe?

Rep. Maxine Waters: En talsmand for Waters fortalte medierne at kongresmedlemmet sandsynligvis vil ignore West’s kommentarer (fordi de historisk set er indsikutable). Angående Tea Party bevægelsen har Waters raset med “Tea Party kan gå direkte til Helvedet!” (læs denne artikel på synopsis)


Medlemmerne af Congressional Black Caucus

Rev. Jeremiah Wright: En nation der vil holde et folk i slaveri i 244 år (vil).....udnytte dem og de fattige mennesker som et hele økonomisk. Og en nation der økonomisk vil udnytte andre har brug for udenlandske investeringer og alt andet, og vil skulle bruge sin militære styrke for at beskytte (de investeringer). Alle disse problemer er knyttet sammen. Hvad kan jeg da sige til Castro ….som en trofast Guds tjener? Kan jeg true (ham) med døden, eller skal jeg stille mig på hans side i mit liv?

Regeringen giver dem stoffer, bygger større fængsler, vedtager love om ‘tre gange og du er ude’ og så ønsker de vi skal synge ‘God Bless America.’ Nej, nej, nej, ikke God Bless America for at behandle være borgere som værende ringere end mennesker. Gud forbande Amerika,. så længe hun forsøger at at handle som Gud selv, og mener hun er suveræn.....Amerika er selv skyld i at hun steger i sit eget fedt.

Sokrates: Præsident Obama, faktisk så var Rev. Jeremiah Wright Deres og hustrus præst i 20 år. Han giftede Jer i 1992. Han døbte jeres døtre, og gennem sin ‘beskyttelse af de statskontrollerede medier, vidste amerikanerne ikke at De underlagde Dem en sådan hadoptændt racistisk demagog, hvor tavsheden hos en fremtidige amerikansk præsiden demonstrerer Deres kujonagtige samtykke.

Præsident Obama: Uuuhhh, Sokrates, da Rev. Wright kom med de hadfylte anti-amerikanske, anti-kristne udfald, var jeg ikke i kirke på de søndage. Det var som da jeg var i Senatet i Illinois og jeg stemte “Tilstede.” Jeg var der ikke. Jeg er ikke socialist. Jeg elsker Ronald Reagan og min politik er ligeså retfærdig som hans. Change! Change! Change! ¡Sí, se puede! Yes we can! … (ad infinitum).

Herman Cain: De gode nyheder, er at en masse sorte amerikanere kan tænke selv. Nu er der dog nogle der er så hjernevaskede, at de endog ikke vil overveje en konservativ ide. Hvordan vil han mon forandre (change) deres tankegang? Frels du de som kan frelses, hvis de kan frelses fordi de ikke blot ikke ønsker at høre ideen bag min 9-9-9 plan ….Jeg forsøgte at give den til nogle (sorte) mennesker, og de ønskede den ikke fordi de så mig som Republikaner. De så mig som konservativ, det kalder jeg at være hjernevasket, ikke at være åben for en anden holdning.

Publius: I en latterlig præsident debat på Savannah State University in 2008, fremholdt jeg Frederic Douglass og Booker T. Washington (læs denne på synopsis)og konkluderede med denne række af dialektiske Sokrates spørgsmål:

Hvad er dog galt med dit folk (sort Amerika)? Hvor længe vil i give lov til at jeres sind bliver holdt i lænker af Stor Regerings indstillingen og Det Demokratiske Parti?

Tidligt i 1930’erne lovede Franklin Delano Roosevelt dig en “New Deal” og med hjælp af W.E.B. Dubois, NAAQCP og tusinder af sorte prædikanter fik de dine forældre gjort afhængige af den dødelige narkotika fra velfærdsstaten og “gratis” regeringsgoder.

I 1960’erne samarbejdede LBJ, en åbenlys racistisk demagog der hadede sorte, med MLK (Martin Luther King) og borgerrettighedsbevægelsen og gav jer den naragtige Borgerrettighedslov, og Loven om Stemmeafgivelse, gav jer “Stort Samfunds” programmerne, fasthold jer til et frivilligt fængsel ved navn “projekter” og spildte mere end 5 billioner dollars i nye velfærdsforbrug for at bekæmpe hvad LBJ kaldte sin “Krig mod Fattigdom, og alligevel er fattgidommen i de sidste 40 år steget eksponentielt. .

Værre endnu er der en eksistentiel åndsfattigdom der er særlig udbredt i det sorte samfund som er forblevet udiagnosticeret, som ikke er blevet anerkendt og ikke er blevet behandlet - lige til i dag.

Min intellektuelle mentor, Dr. Levon Yuille siger ofte i sit radioshovw, “Hvis sort kan tilgive Præsident Bill Clinton og Demokraterne for at få den sorte middelklasse gjort mindre, hvorfor kan de sorte så ikke tilgive Reagan/Bush for den længste periode med økonomisk vækst for den sorte middelklasse i Amerikas historie?” (Se forskningerne af  Dr. Melisa Harris-Perry.)

Sort Amerika!, hvornår vil I sige til Jer selv, fortælle Jeres børn, fortælle Jeres samfund, fortælle Jeres Black Caucasian Caucus og fortælle de hvide slaveherrer i Det Demokratiske Parti at I ikke har brug for velfærdsslaveriet i 1960’erne og at I ikke ønsker dagens Obamacare. Jeg ønsker ikke regeringens tandlægehjælp, Medicare, Mediaid, Social Securtiy, Fødevaremærker, alt den fup ved grøn energi og al regeringens ost? Jeg vil købe min egen ost. (Læs evt. denne artikel på synopsis.)

For næsten 150 år siden blev den store slavefrigørelseforkæmper Frederick Douglass spurgt: Hvad vil ske med slaverne hvis de får friheden? Trods alt er mange af dem analfabeter, har ingen opsparing og er afhængige af deres herrer? Douglass’ svar i en tale fra 1862 var tydelig, og autoritativ: “Befri slaverne og lad dem derpå være.

Han sagde at hvis vi ikke kan stå på egne fødder, så må vi falde. Friheden var endnu mere vigtig for Douglass og hans generation end pragmatisme eller duelighed.



Nøjagtig 110 år tidligere skrev Booker T. Washington dekretet til de sorte masser i sin selvbiografi, “Bort fra Slaveriet!” og på denne dag siger jeg til hele det sorte Amerika (samtidig med der slås i bordet): Se at komme ud af den forbandede plantage!

        
Ellis Washington is a former editor of the Michigan Law Review and law clerk at The Rutherford Institute. He is an instructor at Spring Arbor University, the American College of Education, and the National Paralegal College. Washington is a co-host on "Joshua's Trial, a radio show of Christian conservative thought. He is a graduate of John Marshall Law School and has written extensively on constitutional law, history, politics, philosophy, critical race theory and other subjects. His latest book is "The Nuremberg Trials: Last Tragedy of the Holocaust" (2008) and law review article, "Natural Law Considerations of Juvenile Law" (2010). Visit his website, Ellis Washington Report.

Read more: Symposium: Get off the d-mn plantation! http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=353113#ixzz1aIdL1SWv

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails