mandag den 23. januar 2012

Gangster regering og politisk korrekthed

Jøderne er tavse - Politisk Korrekthed

James Lewis


Vi lever i en tid med offentlig kujoneri. Det gælder millioner af amerikanere og europæere, selv når vi står over den simple Politiske Korrektheds heksejagter der dog ikke ender med at folk brændes eller fængsles, men 'kun' at deres rygte, ære og karrierer smadres. Mennesker har måttet møde det der var langt værre end Politisk Korrekthed. Men vi kan ikke samle os sammen til at stå den imod. De venstreorienterede bøller vinder hver gang - fordi de fleste af os lukker øjnene. 

Ordentlige, anstændige mennesker bliver hele tiden hånet og generet af de tåber på CNN, de gennemført dumme TV-stjernebobler, der har påtaget sig at diktere hvad vi, et frit folk, skal have lov til at gøre og sige i det offentlige rum. Men vor forfatningsmæssige ytringsfrihed og forsamlingsfrihed betyder dog intet, hvis vi ikke benytter dem. Tavshed er det samme som samtykke. 

Dette er gennemført pinligt. Hvor er vor selvrespekt? Hvornår mistede vi vort mod? Hvorfor forlod vi vort høje moralske stade på grund af bøller og en moralsk nedtur fra den oldgamle ørken? Hvem fandt på disse regler. Det var ikke mig. Gjorde du?

I dag føler vi os skyldige overfor indbildte synder der fremføres af fjolserne på New York Times og Washington Post. Dette er Winston Churchill vendt på hovedet. Aldrig har så mange overgivet sig til så få. Kan du virkelig  forestille dig at skulle undskylde for typer som Al Sharpton og Bill Clinton eller overfor Obama, for de beslutninger du selv har foretaget? Men det er lige præcis det vi gør som folk. Michael Barone, den mest ærværdige hæderskronede politiske videnskabsmand blandt de politiske 'kloge' har allerede givet det navnet "Gangster Regering."




Hr. Obama tog netop på besøg hos Al Sharpton lige efter at han meddelte han stiller op igen. Giver det dig tro på hans moralske følsomhed? Eller er det blot med til at give endnu mere bevis på den samme historie vi kender alt for godt? Og i det tilfælde, hvordan kunne du da muligvis støtte Obama eller hans parti? 

Internationalt er tingene blevet endnu værre. Vi bøjer os i knæ overfor en uendelig række at depraverede klovne i FN og i udlandets hovedstæder. Den gale mand Gaddafi (nu død og borte) gik rundt med en personlig livvagt bestående af 30 officielle jomfruer med Kalashnikovs, en international tøjmannequin der har fået et fly til at eksplodere over Skotland og fik en kvindelig politibetjent dræbt i London med riffelild. Gaddafi var kendt for at være den arabiske verdens gale hund. De ting han har gjort mod sit folk er så rædselsfulde, at de knap kan beskrives med ord. Alligevel havde FN Menneskerettighedskommissionen Muammar Gaddafi, det folkedrabsanklagede Sudan og Ahmadinejad som fuldgyldige medlemmer - og de venstreorienterede medier er bange for at sige hvor gennemført sindssygt det er. 

I et sundt samfund vil mennesker der forsvarer det uforsvarlige få deres rygte uopretteligt smadret. Hvis vi afklæder og fængsler 'krænkende præster, nuvel så lad os gøre det også med magtsindssyge, krænkende berømtheder og politiske demagoger. Whoopi Goldberg, af alle mennesker, forsvarede en kriminel Oscvar vindende flygtende barnemisbruger med de udødelige ord, "Det var faktisk ikke voldtægts voldtægt." (Roman Polanski)

Nuvel Whoopi Goldberg, jeg vil slukke for dine frembringelser for altid. Jeg opfordrer enhver der læser dette til at gøre det samme. Hvis tilstrækkeligt mange af os nægter at betale en krone til selskaber der ejer og trækker i trådende på de depraverede idioter i kulturlivet, så vil deres jobs være helt borte. Hvorfor kan de normale og anstændige mennesker i dette land ikke finde sammen om dette? Det er jo så nemt. Bliv blot siddende og gør det. 

Cameron'erne, Merkel'erne og Sakozy'erne havde deres svindelnummer ved navn Libyen og de er krøbet i skjul igen. Efter at have bedt Libyen om at smide deres tyranniske galning på porten kunne de knap finde jetfly til arbejdet. Dette er foragteligt. Civiliserede nationer vil holde de som hjælper og støtter kriminelle ansvarlig overfor loven. At hjælpe og støtte civilisationens fjender er meget værre end skatteplyndring, som det Demokratiske Parti tilsyneladende praktiserer som en rutine forholdsregel. 

Den afsky vi føler for dette niveau af moralsk depravititet har ikke ændret sig en tøddel siden Nazisterne. Blot fordi det finder sted i Europa eller Mellemøsten betyder det ikke at vi burde støtte blodige totalitære styrer. Det har det lokale Universitet gjort præcis således siden 1960'erne, og vi, som et folk, har aldrig løftet et røstens ord i protest, fordi, trods alt, skulle der jo være akademisk frihed. Det er derfor de totalitære på venstrefløjen nu kontrollerer ytringerne i skolerne og på universiteterne. Jovist, den neo-Stalinistiske venstrefløj gør netop det -- men vi er alle underlagt deres ondskab uden at protestere. Det gør os i allerhøjeste grad langt mindre heroiske. 

FN er beskæftiget med fordrejet demagogi hver eneste dag, og alle der læser nyhedsoverskrifterne, filtreret af de moralske dværge i medierne ved det udmærket. Dette er således at Et Parti Maskineriet fungerer: Da Mare er korrupt som dagen er lang, men ingen kan bekæmpe City Hall.

I et brutalt tyranni må de undertrykte handle. Men i et demokrati, kan vi gennem valgene gribe magten tilbage -- hvis -- og kun hvis - vælgerne kan indse sandheden. Hvis vi ikke handler, er det udelukkende, fordi vi mangler vore forældres og bedsteforældres enkle moralske sener. Det er ikke vanskeligt og farligt  at handle. Det der kræves er en koncentreret indsats af alle de mennesker der skammer sig, og er flove over den moralske nedtur hos vort politiske lederskab. Vi kan hindre korrupte korporationer der kontrollerer de depraverede berømtheder. Vi kan stoppe med at betale for reklamer der samarbejder med de korrupte og ondsindede medier. Vi kan begynde at fortælle dem nøjagtigt, hvad vi mener om dem. Du har ytringsfrihed. Ingen har banket dig eller smidt dig i fængsel som man gør andre steder. Du har frihed, men hvis du ikke benytter den da kunne du ligeså godt leve i det grusomme lille tyranni Myanmar.  

Vor generelle mangel på mandsmod er endog endnu mere ynkeligt for de som kender fortiden så godt, herunder den amerikanske jøde, der kan se at Israel  i stadig større grad bliver omringet af moralsk tilbagestående revolutionære, bevæbnet med raketter og missiler (og atomvåben om et års tid). Vi gør absolut ingenting, mens Amerika og Israel, og anstændige europæere, hvor de end befinder sig, og om de mon eksisterer, bliver forhånet og gjort til syndebukke. Det kan ikke undre de andre vinder.

Saddam Hussein, Kaddafi, Ahmadinejad, hver eneste sleskede lille spirende Generalissimo i verden kan spytte i ansigtet på de to mest anstændige nationer i verden: Amerika og Israel. Hvorfor mon? Hvor er vor selvrespekt? Hvorfor får de utallige krænkere så mange chancer til at flå og slå de mest ordentlige og fredelige folk i verden? Og vore tåbelige medier samarbejder med dem, ikke sandt? 

Demokraterne styrer de fleste amerikanske jøders loyalitet. Men Demokraterne er blevet gennemsyret af de som hader intolerance, demokrati og respekt for suveræne nationer. Venstrefløjen har regnet med at de amerikanske jøder er narhoveder. Obama er ingen undtagelse -- han bliver støttet af en indre cirkel af ideologiske fanatikere, nogle af dem med jødiske rødder, men på en eller anden vis har de aldrig fundet ud af at opføre sig civiliseret. Det betyder intet, hvem du er. Det betyder noget, hvordan du agerer. Hvis du arbejder sammen med ondskab, da er du en kriminel i hjertet, og måske også i gerning. Civiliserede nationer afviser kriminelle uanset, hvem de er.

Israel har dømt sin eks-præsident Katzav for voldtægt. Den forbrydelse er ikke noget man kan være stolt af, men retssagen er. Få lande i verden kan handle med den form for moralsk ansvarlighed og vedholdenhed. United States var engang et sådant land. I dag kan jeg have tvivl om vi stadig har den simple integritet til af behandle alle med retfærdighed. Hvis Venstrefløjen bliver ved med at vinde, da mister vi den smule moralske integritet vi har tilbage, fordi påtvungen magt giver påtvungen korruption. Vi kan se det hver dag i Washington D.C.

Jøderne er bladt de mest forfulgte folkeslag i historien - ikke det eneste, men forfulgt slemt nok til at huske, hvordan det er. Jøderne burde derfor være de som var allermest vågen overfor fremkomsten af prædikanter af had, den slags som hjemmesiden MEMRI oversætter til engelsk hver dag. I en anstændig verden da ville New York Times lade en RSS køre på MEMRI. Det ville være med til at tredoble deres historiers troværdighed. NYT kunne genskabe sig sit ry for ærlighed og integritet på et øjeblik, og redde de sidste rester af deres forretningsmodel. Tilsyneladende er de alt for korrupte og moralsk forblindede til at gøre noget sådant.




Personlig bryder jeg mig ikke at bogafbrændinger. Det er mig inderligt imod. Men jeg ville på symbolsk vis brænde Hitler's Mein Kamp og værkerne af Josef Stalin og så mange andre bøger der hjernevasker ignorante mennesker i dag - symbolsk kun, for at demonstrere foragt for det værste som onde mennesker er i stand til. Det forekommer at være en moralsk gerning i en verden, hvor PR stunts styrer overskrifterne hver dag. Hvis Venstrefløjen brænder det amerikanske flag, og flår Forfatningen i stykker, da er der måske en rolle for en symbolsk demonstration af den moralske nedtur hos Venstrefløjen og den islamiske fascisme. At dræbe uskyldige mennesker er langt, langt værre end at 'grille' en opfordring til folkemord og forfølgelse. 

En lille minoritet af amerikanere og europæere, kristne og jøder og ikke religiøse har længe været klar over fremkomsten og øgningen af neo-fascismen fra Venstrefløjen og islamiske reaktionære. Men flertallet sover trygt, i psykologisk benægtelse, eller er angste for at sige fra. Som lam der føres til slagtning.

Konservative spørger sig selv hele tiden, hvorfor stemmer jøderne dog på Venstrefløjen? En del af svaret synes at være at jøderne bliver forført af utopiske løfter. Hvis blot vi vælger en renskuret sort Demokrat fra Chicago Maskinen som amerikansk præsident - ja da er alle problemer i Mellemøsten løst. Jøderne kan sukke efter fred, fordi de har følt krigenes rædsel og forfølgelse. Dette kan så let forveksles med de falske forhåbninger om der blot kræves en smule kompromis, en smule fredssnak, og så bliver alt godt og rigtigt i Mellemøsten.

Men der er ingen undskyldning for bevidst stupiditet. Jeg er ligeglad med, hvor gode dine hensigter er, hvis du ikke har modet til at åbne øjnene da samarbejder du med ondskab.

Selv før Obama var Israel den eneste nation i verden der direkte var under trussel af en atombombeudslettelse af sindssyge regimer -- under dække af FN kriminokratoen Mohammed El Baradei der naturligvis modtog en Nobel Pris for sit samarbejde med atomgalningene i Teheran. For blot nogle få dage siden kom E. Baradei ud af skabet, og at gå ind for at Egypten går i krig mod Israel, hvis det forsvarer sig mod raketterne fra Gaza. Det er en del af hans valgkampagne i Egypten tro det leller lad være. Nogen der blev overrasket? Hvis det er tilfældet så har du ikke været opmærksom. Uvidenhed om loven er ingen undskyldning, og dumhed overfor ondsindethed er meget, meget værre.



Har nogen mon bemærket disse kendsgerninger hos New York Times, hvor Baradei blev slikket op og ned af ryggen mens han fremførte løgne om Irans atomprogram? Er nogen her egentlig vågen? Det synes jeg ikke.

Ahmadinejad fejrer et atomart Harmageddon der vil komme, og Venstrefløjen går i panik over American Tea Party.

Jamen, du godeste dog! Man kan næsten ikke tro det.

New York Times dækkede for de værste forbrydelser hos Hitler og Stalin da dets korrespondenter vidste lige præcis hvad der foregik. De kendsgerninger er nu helt og aldeles almindeligt kendt. I dag dækker NYT-narhovederne over Irans atomvåben og spredningen af islamisk fascisme, selvom de lige præcis ved hvad der foregår. Samarbejde og medviden bliver en forbrydelse. Mediernes samtykke er det der holder korrupte politiske maskiner i live. Som en følge heraf må de som ejer og er i bestyrelserne for medier holdes moralsk ansvarlige for den nederdrægtighed de dækker over. De fortjener ikke at tjene millioner på at sprede giftige løgne. Hvis de beskæftiger sig med systematisk bagvaskelse burde de overholde de samme standarder som almindelige mennesker. I mange lande er bevidst bagvaskelse der medfører materiel skade på uskyldige en offentlig forbrydelse.

Tyrkiet er nu under ledelse af Det Muslimske Broderskab og pro-demokratiske tyrkere er blevet tvunget ud af politiet og de væbnede styrker. Egypten går samme vej, efter Obama brutalt skubbede Mubarak bort fra magten. Den Totalitære Venstrefløj spreder bagtaleriske rygter, som f.eks. Goldstone Report om Israel - den samme bagtalelse man fremførte om United States i sagen med Abu Graib (hvor fjolserne allerede var blevet arresteret og skulle for en domstol da medierne fik billederne, og benyttede Abu Graib til at håne George W. Bush i fem år,)

Man kan ikke læse om Venstrefløjen fra de to sidste århundreder uden at vide, at de er morderiske fjender af civiliseret liv, hvilket som helst sted i verden. Det er derfor de dyrker venskaber med de værste totalitære - de som tyranniserer kvinder og dræber børn, de som går ind for selvmordsbombninger på uskyldige civile i tusindvis. Den Totalitære Venstrefløj arbejdede hånd i hånd med Nazisterne og i dag gør det samme med reaktionære stopklodser i Teheran, Cairo og Jedda. Du skal ikke blot tro mig fordi jeg siger det. Betragt dem selv gøre det. Det er ikke en hemmelighed. De lader det nemlig ikke være en hemmelighed.

Er du ellers  klar til et udsyn så tal med alle du kender. Lad dig ikke være skræmt. Du lever i et frit land og du holder det frit ved at udøve dine rettigheder.
Nu her godt inde i Obamas periode som præsident falder Mellemøsten fra hinanden. Saudierne er skræmte og på tilbagetog, fordi Obama holder af, at smadre alle de ustabile arabiske regimer -- og saudierne er ikke selv særlig stabile. Selv det middelalderprægede Saudiarabien mener, at Amerikas ledes af en un homme aliene (en fjende på hjemmebane) som Sarkozy kaldte ham. Iran sender moderne krigsskibe til Middelhavet. Russerne har en ny flådebase i Syrien, og Assad har endnu et kernekraftanlæg under opbygning.

Samtidig søger Obama om genvalg og jeg vil vædde på, at der er et flertal af hjernedøde venstreorienterede der igen vil stemme på ham. Obama har været venlig overfor de værste, de farligste tyranner i Iran og Nordkorea, og nu gør han det allermest overraskende nogen amerikansk præsident nogensinde har gjort. Bevidst skubber han til ustabile allierede så de falder.

Rygter går om at selv Hillary er klar til at gå af. Mon hun har modet til at fortælle sandheden? Hvis ja, kunne jeg godt stemme på hende. Min standard er nu sandfærdighed: Donald Trump, Sarah Palin, Hillary. Jeg er ligeglad. Vi lider under de giftige løgne, og noget forfriskende sandhedsluft ville minde os om, at sandhed eksisterer.

Almindelige amerikanere har tilladt et af vore politiske partier at bliver overtaget af den totalitært indstillede venstrefløj -- de mennesker der øjeblikkeligt forsøger at få kontrol over ytringsfriheden, fordi de ved at hvis man få dig til at holde kæft om politik, så kan du behandles som en hjælpeløs. Det er derfor der er ytringskodeks på amerikanske universiteter og i nyhedsmediernes redaktionslokaler. Ventrefløjen har totalitære tendenser. Siden "Berkeley Ytrings Friheds Bevægelsen" i 60'erne har Venstrefløjen smækket døren til ytringsfrihed i. Vi har nu fået Forbudt Tale fra venstrefløjen, Det er derfor de angriber det frie internet gennem løgnen om "netneutralitet."
Vi lever i en korruptionens tid, og en kujonens tid blandt frie mennesker.
Men de amerikanske jøders tavshed om Israels skæbne er den mest ildevarlsende realitet i dag. 


http://www.americanthinker.com/2011/04/the_silence_of_the_jews.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails