tirsdag den 17. januar 2012

Halvmånen over Nordeuropa

Halvmånen over Nordeuropa
                           
Rod Little  
 

“...det som burde være bekymrende....er den ekstremt høje muslimske befolkningsandel i nordvest Europa og deres krav om adskillelse. Der er en række af storbyer og mindre byer, fra Rennes i syd, til Lille, Bruxelles, Antwerpen, Zeebrügge, Rotterdam, Bremen, til Aarhus i Danmark langt mod nord, hvor den muslimske befolkning er ved at nå eller overskrider 20% (og i visse tilfælde udgør de flertallet). Tegnet ind på et kort da ligner disse, grove og i det store og hele deprimerende bymæssige sammenslutninger, meget passende en næsten fuldkommen halvmåne over Nordsøen til Europa, en halvmåne af stigende islamisk indflydelse.  

Der har været nogen ophidsede proklamationer fra de muslimske samfund om, at disse steder en skønne dag - og det ikke så langt ude i fremtiden - kan udgøre et Islamisk Kalifat; det som de panikspredende Yankeer omtaler som Eurabia. Problemet er, at denne tro på multikulturalismen har givet opmuntringer til sådanne forhåbninger og, som resultat, er der i Islam en voksende tiltro til, at de modsattrettede ideologier i sådan uforsonlige liberale stater som  Holland, Belgien og Danmark kan knægtes og besejres. Det er derfor hollænderne pludselig er blevet vrede, har forbudt burkaen og brændt et par moskeer. Derfor danskerne er blevet ophidsede over et nyligt forsøg på muslimsk censur.”

       


Rod Little, British commentator, writing in the UK Spectator magazine in an article titled “The crescent of fear,” November 12, 2005.
FSM: Quote of the Day   

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails