tirsdag den 15. maj 2012

Gæld som en prærieild

W. James Antle, III                 
                    
Mitt Romney giver en stor tale om den nationale gæld i Des Moines i dag som del at hans offensiv mod Obama administrationens store forbrug af forbundsmidler. Her er nogle uddrag:

En præireild af gæld hærger over Iowa og vor nation og hver dag undlader vi at handle, vi giver næring til den ild med vor mangel på handlekraft. Dette er ikke et Demokratisk eller Republikansk problem.
 

Ilden er fuldstændig ligeglad med om der står et æsel eller en elefant (symboler på de to partier synopsis kommentar) i din forhave, den vi dog indtage og fortære dit hus. Der er masser af skyld i begge partier. Men i mine år som forretningsleder, en Olympiade og en stat, har jeg lært et simpelt princip om ledelse der aldrig fejler: Ledere leder. Jeg vil lede os ud af denne gæld og forbrugskrise.

Romney om Obama:

Præsident Obama begyndte sin periode i embedet med en billion-dollars stimulus pakke - den største, mest uigennemtænkte engangs udgift i forbundsregeringens historie. Og husk dette: Den stimulus var ikke blot det rene spild - det var for lånte penge og spildte penge. Vi skylder stadig de penge, vi betaler stadig renterne, og således vil det være lang tid efter at dette præsidentskab afsluttes til januar.

Så var der Obamacare. Selv nu kender ingen den præcise omkostning af det nye program. Den usikkerhed har gjort stor skade på vor økonomi. Arbejdsgiverne ansætter ikke, virksomhedslederne er bekymrede, alt sammen på grund af en massiv europisk-lignende rettighed som amerikanerne ikke ønsker og ikke har råd til.

Romneys ry som en person der har erfaring, som kan vende udviklingen i kriseramte finansielle institutioner kan måske være hans stærkeste kort i denne præsidentkampagne, og det er helt sikkert en kvalifikation som landet har brug for hos den næste præsident. Der er ikke desto mindre stadig alvorlige spørgsmål om prisen på hans faktiske politiske forslag, da han er tøvende om nedskæringerne hjemme og specifik om hans forsvarsbudget forøgelse.

http://spectator.org/blog/2012/05/15/romney-a-prairie-fire-of-debt

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails