mandag den 28. maj 2012

Kristendommen er færdig - siger Iran

Iran: Opdagelse vil få Kristendommen til at kollapse

Siger at Barnabas i tyrkisk ‘Bibel’ forudsiger Muhammads komme    
                            
Reza Kahlili

Iran’s Basij Press hævder at en udgave af Barnabas Evangeliet, fundet i 2000, vil bevise at Islam er den endelige og rette religion og at ‘åbenbaringen’ vil forårsage at Kristendommen vil kollapse på verdensplan.
                   
Turkiet konfiskerede en læderindbunden tekst, skrevet på dyreskind, i en anti-smugler operation i 2000. De tyrkiske myndigheder mener at teksten kunne være en autentisk version af Barnabas Evangeliet, en af Jesu apostle og medarbejder med apostlen Paulus. 

Denne version af Barnabas Evangleiet blevet skrevet i det 5. eller 6. århundrede og den forudsagde Profeten Muhammads komme og dermed religionen Islam, hævder Basij Press.

 
Man siger, den kristne verden benægter eksistensen af et sådant evangelium.

Imidlertid har religiøse lærde sagt at en anden version af Barnabas Evangeliet, opdaget for hundred år siden blev skrevet for mindre end 500 år siden, hvilket altså ville være efter Muhammad.
 

I kapitel 41 i Barnabas Evangeliet, hæver Basij, er denne udtalelse: “Gud i skikkelse af Ærkeenglen Michael drev dem (Adam og Eva) ud at himlen, (og) da Adam vendte sig om, bemærkede han at der på toppen af porten til himlen stod skrevet:
‘La elah ela Allah, Mohamad rasool Allah,’” der betyder Allah er den eneste Gud og Muhammad er hans profet.

Den tyrkiske hær har taget Barnabas Evangeliet i besiddelse, fordi “Zionisterne” og Vestens regeringer forsøger at undertrykke dens indhold, påstår Basij Press. 

Ifølge Barnabas Evangleiet i Tyrkiets varetægt og igen ifølge Basij Press, blev Jesus aldrig korstfæstet og at han ikke var Søn af Gud, men at han selv forudsagde Profeten Muhammads komme. Bogen forudsiger endog den sidste Islamiske Messias’ komme, siger rapporten. 

“Opdagelse af den originale Barnabas Bibel vil nu undergrave Den Kristne Kirke og dens myndighed og vil revolutionere religion i verden,” siger Basij rapporten. “Den mest betydningsfulde kendsgerning er dog at denne Bibel har forudsagt at Profeten Muhammad ville komme og dermed i sig selv godkendt Islam som religion og dette alene vil få magtforholdene i verden ud af balance og skabe ustabilitet i den kristne verden.” 

Basij rapporten konkluderer at opdagelsen er så betydningsfuld at den vil påvirke verdenspolitikken og at verdens magter er udmærket klar over de kommende virkninger af denne begivenhed.


Tyrkiet planlægger at lægge Bibelen ud til offentlig beskuelse. Skønt de tyrkiske myndigheder mener dette kunne være en original udgave af Barnabas Evangeliet, så tror andre at det kun går tilbage til det 16. århundrede og er en forfalskning, fordi det dermed ville være skrevet århundreder efter Muhammads liv.

“Det iranske regime er forpligtet til at fjerne Kristendommen med alle midler nødvendige, uanset om det betyder henrettelsen af kristne konvertitter, afbrænding af Bibler eller aktioner mod undergrundskirker,” sagde Erick Stakelbeck, vært ved Christian Broadcaster Network’s
“Stakelbeck on Terror” show og omhyggelig observatør af iranske forhold. 

“Ved at tale varmt for den såkaldte Barnabas Bibel - der med stor sandsynlighed er skrevet i det 16. århundrede, og ikke er accepteret af nogen førende kristne trosretninger - er regimet endnu engang ved at forsøge at sætte den kristne tro i miskredt. Rekordsstore antal af unge iranere forlader Islam og tager imod Kristus, og mullaherne ser Kristendommen som en stadig større trussel mod deres myndighed.”

 
Vatikanet har krævet at se skriftet, men det vides ikke om Tyrkiet har givet lov til den mulighed.
På det seneste har Irans ayatollaher være meget klare med udmeldinger om at Islam er den sidste og eneste rette religion sendt af Gud. 

Stor Ayatollah Jafar Sobhani har i en meddelse for nylig annonceret at Koranen var den sidste Hellige Bog og giver den mest komplette religion til verden og Muhammad er den sidste Profet som omtalt i Koranen, således er der ingen myndighed der skal adlydes i andre bøger. Koranen viser helt tydeligt at kun de som har accepteret den sande religion Islam er de som vejledes, sagde han.  

Som omtalt fornylig, afslørede en tidligere efterretningsofficer i Revolutionsgarden at titusinder af Bibler var konfiskeret og brændt i Iran efter ordre af Irans øverste leder Ayatollah Ali Khamenei, der sagde Bibelen ikke er en hellig bog og at brænde den er helt i orden. 

Mens det islamiske regime i Iran fortsætter med at undertrykke sit folk med krænkerlser af menneskerettighederne og udfordrer verden med sit atomprogram, sagde Khamenei, “I lyset af erkendelsen af det guddommelige løfte af den Almægtige Gud, vil Zionisterne og Den Store Satan (Amerika) snart blive besjeret. Allahs løfte vil blive indfriet og Islam vil være sejrherren.”


Reza Kahlili oversatte denne iranske video om islamiske profetier om en Messias komme og ødelæggelse af Israel


Reza Kahlili is a pseudonym for a former CIA operative in Iran’s Revolutionary Guards and the author of the award-winning book, A Time to Betray. He is a senior Fellow with EMPact America, a member of the Task Force on National and Homeland Security and teaches at the U.S. Department of Defense’s Joint

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Efterhånden på tide at satan kommer med al magt og forvirrer mennesket (igen) Og mange kristne vil følge denne nye sandhed og "verdensfred"

Pas på brødre og søstre i Kristus!
Imam Mahdi og Isa er falske profeter omtalt i åbenbaringen kap. 13

Lad brænden herske så et evigt kongerige kan opstå

Related Posts with Thumbnails