mandag den 14. maj 2012

Patriotiske skøger!

Uncle Sam benytter ludere (og hæmmer sexarbejdere)

Ilana Mercer
                                
“De fremstod som fuldstændig tåbelige idioter. Jeg var overrasket over, at hver gang han (Secret Service agenten) dansede med mig, så løftede han op i sin skjorte så jeg kunne se hans veltrænede overkrop.”

Bodybuildere uden hjerne er hvordan den colombianske call girl Dania Suarez beskrev de regeringsagenter der købte hendes services på Hotel El Caribe, Cartagena, Colombia, før præsident Obama ankom til landet april 2012, for ‘Summit of the Americas.’

“Fjolserne” sagde lækre Suarez, “drak meget og opførte sig frembrusende, den ene af dem sprang op på baren.” De var heller ikke for generte til bede Suarez og hendes kolleger om seksuelle ydelser.

Vore drenge der i udlandet opførte sig helt klart som superprofessionelle!

En smule mere opmuntrende var nyheden om at den ene af de gifte Secret Service agenter der betjener præsidenten betalt af amerikanske skatteyderpenge holder af “normal sex.”

Absurd ‘kødelighed’ er imidlertid at foretrække for en mand der ikke gør sin kontrakt ære. Agenten nægtede at betale Suarez de 800 dollars han skyldte hende, hvilket er grunden til at denne storm i en C-skål først og fremmest kom frem.

Heldigvis for den fejlbefængte agent, er “betalt sex lovligt i Cartagena.” Frem for at få fat på en alfons, henvendte den prostituerede sig til de lovlige myndigheder for at få sit tilgodehavende. En alfons ville sandsynligvis have givet agenten en ordenlig omgang tæsk.

Alt i alt, en million her og der for at hygge sig en stund er intet i den store plan med numre der anvendes af Imperiets fodfolk og håndlangere.

Når man tænker nærmere efter, så hvis regelmæssige besøg hos prostituerede holder den politiske klasse fra at igangsætte billiondollars krige og velfærdsprogrammer, og finansiere Fanni, Freddy og Forbundsregeringen - så ville jeg personligt gerne bidrage til en fond for skøgerne i Washington.
De skøger ville være patrioter.

“Pressestitutes,” på den anden side - Dana Bash fra CNN for eksempel - tænkte overhovedet ikke på den kendsgerning, at på grund af deres opførsel så blev de mænd blot sendt hjem.

Den private sektor ‘stivner’: Ville du ikke bare elske at blive “sendt hjem” når du har forkludret en opgave og efterladt regningen til chefen?

Det gjorde Bret Baier fra Fox News, der plejer at være en god mand, heller ikke, han undlod konceptet med at fyre ‘grisebasse’ sektor affaldet. “Pressestitutes” har alle en fælles indbyrdes forståelse. Ingen der tjener Onkel Sam og hans bureauer bliver nogensinde vanæret eller undsagt. TSA alfonser har licens til at befamle handicappede børn (hvis de er kaukasiske), i undersøgelser, eller slå på det arrede brystvæv på en canceroverlevende (forudsat vedkommende er hvid) i nationens lufthavne - og deres identititeter og jobs er dog stadig beskyttet.

Glem undtagelsen. Der har været konsekvenser. Perverse af slagsen. Et hundrede medlemmer af præsidentens sikkerhedsstab “vil modtage træning i etik.”

Hvis statsansatte “underpræsterer” så burde deres departementer have grund til at feste. Hvorfor? Fordi disse perversitetens huler vil blev belønnet med flere midler med det formål at “helbrede.” Jovist fiasko i regeringen fører uundgåeligt til budgetforøgelser.



Hvor meget mere ‘sygt’ kan det blive -  fiasko fører til succes?

Misforstå mig ikke. Jeg ønsker, at det at arbejde for regeringen skal være et af de allermest farlige jobs (uheldigvis, fortjener fiskeres ærlige arbejde den betegnelse).

Sammenfattet rent intellektuelt, så kom senator Susan Collins, Republikaner, Maine, med en ide der ville kunne afhjælpe dette. Det højtstående medlem af Senate Homeland Security and Government Affairs Committee “foreslog at problemet (med de prostituerede) kunne have været undgået, hvis flere kvinder var i tjenesten,” for at citere CNSNews.com.

Her følger mit eget forslag a a la Jonathan Swift. Efterab de særlige rettigheder i Secret Service. Ikke kun burde kvinder og minoriteter være godt repræsenteret blandt parasitternes sikkerhedsstabe; de burde være overrepræsenterede.

Tilpas adgangsprøverne, de fysiske som mentale. Gør politibetjent udvælgelsesprøven nemmere. Eller tilgodese det ønskede køn og race med lavere adgangskrav. Drop kravene om Intelligenskvotient med to standard afvigelser, om nødvendigt! Og at ramme plet - skide være med det
.

Skarpskytterne i den nye “forbedrede” adgangsprøve behøver ikke få en angriber til at falde; de kan nøjes med at skramme ham. Blot det at rette våbnet sådan nogenlunde i retning af angriberen er nok.

Støt også de kanonfede for jobs i Secret Service. Kvæl D.C. sønnerne i bjerge af beskyttende flæsk, kvindeligt, mandligt eller andet.

Det er mit beskedne forslag.


Ilana Mercer is a classical liberal (libertarian) writer and a fellow at the "Jerusalem Institute for Market Studies." She is the author of "Into the Cannibal's Pot: Lessons For America From Post-Apartheid South Africa." "The titular tease," explains Ilana in the book, "is meant as a metaphor and is inspired by Ayn Rand's wise counsel against prostrating civilization to savagery." Ilana's website is IlanaMercer.com.. She blogs at www.barelyablog.com.

http://www.wnd.com/2012/05/uncle-sam-turns-tricks-and-stiffs-sex-workers/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails