fredag den 1. juni 2012

Homoseksuelle og Cuba

Cuba ophører med at forfølge bøsser??

Paul Kengor

I sidste uge på American Thinker havde jeg en artikel om Obamas holdning overfor “bøsseægteskaber,” som jeg betragtede i lyset af den Marxistiske/kommunistiske indstilling til det traditionelle ægteskab (ligger her på synopsis). Jeg bemærkede, at den nuværende præsident for USA nu er i besiddelse af den allermest radikale/og ikke traditionelle syn på ægteskab og at denne radikale/ikke-traditionelle indstilling er helt i overensstemmelse med Marxismen/Kommunismen. Jeg citerede Karl Marx for “at afvise familien” og understregede de handlinger rettet mod familien som kommunisterne historisk set, fra Bolsjevikkerne i Rusland til CPUSA (Communist Party USA) har haft, og generelt også hos andre kommunistiske nationer

Blandt de nationer er Cuba.

Det skal bemærkes at jeg gav rum for undtagelser ved de Marxistisk/kommunistiske overgreb på ægteskabsinstitutionen: Jeg fremhævede at russerne ikke var særlig glade for bøsseægteskab. Josef Stalin var ingen korsfarer for bøsserettigheder. Det er Fidel Castro heller ikke.


De herrer Raul og Fidel Castro
Tværtimod så har kommunistregimer en tendens til at være militant anti-homoseksuelle. Jeg husker præsident Richard Nixons farverige vurdering fra Det Ovale Værese af russerne og homoseksuelle, som blev fanget på bånd til eftertiden: “Russerne. De skiderikker, de udrydder dem (homoseksuelle), de får ikke lov til at te sig. Du ved hvad jeg mener, ikke sandt? Jeg aner ikke hvad de gør med dem.”

Hvem ved helt præcist, hvad russerne gjorde med de homoseksuelle? Vi ved imidlertid hvad Fidel Castro gjorde med dem. Han fik dem låst inde som offentlige onde, satte dem i fængsel eller på sindssygeanstalter. Overvej en gang den helt hysterisk blinde plet blandt amerikanske venstreorienterede, så hvordan de hylder Cuba for landets ‘glorværdige’ uddannelsessystem og “gratis” sundhedspleje samtidig med de ikke kan se Fidel’s nederdrægtige forfølgelse af bøsser. 



Dette fører mig frem til en spændende moderne udvikling som jeg blev gjort opmærksom på af Ben Johnson fra LifeSiteNews. Ben ringede til en temmelig nysgerrig præsident Obama fan og hans fortaler for bøsseægteskab: Mariela Castro, niece til  den hensygnende og alderdomssvækkede cubanske tyran - Fidel Castro.
 
Mariela Castro datter af Raul

Kammerat Mariela hylder vor præsidents handling. Hun kalder Obamas udtalelse om bøsseægteskab for “human” og “forstående,” sagde den har “stor værdi” og “indflydelse” og ønsker at vor præsidents “ord vil blive taget alvorligt i de politiske og lovmæssige beslutninger der skal tages i de forskellige stater og i hele verden.” Hun håber at sådanne udtalelser fra Obama vil blive fulgt op at “konkrete tiltag.” 

Dette er ganske forbløffende. Her er en højtstående cubansk kommunist der offentligt går ind for ikke kun bøsserettigheder, men for bøsseægteskab.

Som Ben Johnson fortæller er Mariela, fra fødselen en baby med rød ble og en “erfaren sexolog,” og leder af noget der kaldes Cuban National Center for Sex Education (CENESEX). I Havana, af alle steder, og i klart dagslys, førte hun an i noget der blev kaldt en “LGBT” aktivist parade, hvor som Johnson fortalte “cirka 400 transvestitter spankulerende bag Castro, formede en conga(tromme) række gennem gaderne for at fejre Femte Cubanske Dag Mod Homofobi, som observeret andet sted den 17. maj. De marcherende råbte, ‘Ned med homofobi! Længe leve den seksuelle diversitet!’”

Fra paraden i Havana 17. maj

Endnu mere afslørende så fastholder Mariela at hendes far, (Raul Castro) den gamle mand og gamle bøssehånerbror går ind for ægteskab mellem personer af samme køn, “men han har ikke sagt det offentligt.” Ydermere er Fidel, ifølge sin datter en ‘skabs’ bøsserettighedsfortaler: “Han har udført noget arbejde for det, talt om behovet for at der gøres fremskridt med rettigheder for seksuel orientering og kønsidentitet.” 

For at fremme skridtet frem mod “bøsseægteskab” siger Mariela at Cuba vil lave sit “Familie Kodeks” og landets “Forfatning” om -- hvilket forestiller jeg mig ikke kan være en kompliceret juramæssig proces. 

Alt dette er ret så bizart. Hvad foregår der? Hvorfor denne pludselige omvendelse hos Castro og kommunist Cuba? Giver det nogen som helst mening? 

Jeg tror det giver god mening. Svarets rod er endnu engang det Marxistiske/Kommunistiske angreb på ægteskabet. Ubevidst eller bevidst, anført enten af ‘tidens ånd’ eller af en anden åndelig kraft, der så længe har ledt kommunister, så er den kommunistiske prioritet ikke om bøsserettigheder, men det fortsatte angreb på familien. Dette er et angreb på en oldgammel og bibelsk institution. 

Som Whittaker Chambers (citeret i min sidste artikel) holdt af at sige, så er det forfejlede kommunistiske verdenssyn grundlagt på den første synd i Edens Have, da mand og kvinde først blev føjet sammen af Gud og derpå adskilt af Den Ene Onde: “I skal blive som guder.” 

For ateistiske kommunister er dette blot det seneste anslag i den århundred-lange fastholdte opblødning af ægteskabet og familien. Stillet over for en konflikt mellem deres forkærlighed for at forfølge familien, og for at forfølge homoseksuelle er den kommunistiske krig mod traditionel moral og tro og familien nu i en fase hvor man pludselig er begejstret for bøsser. Så længe den traditionelle familie blot ødelægges så fremmes Marxismen. Kommunister vil gøre hvad som helst der skal til for at ødelægge familien; bøsseægteskab synes at være det nyeste belejlige værktøj. De er vedholdende. 

I Det Kommunistiske Manifest karakteriserede Marx kommunismens mål med “afskaffelse af familien” som værende revolutionært, “den mest radikale rysten af de traditionelle forhold.” Jovist, omtaler Mariela Castro sin nye ‘sag’ som “revolutionerende.” Hun ønsker at bryde den “patriarkalske familie model.”


Nuvel, det gør præsident Barack Obama tilsyneladende også. Mens han gør det hyldes han af, og er allieret med Castro’erne. 


Så, således, endnu engang har vi, endnu en bemærkelsesværdig lighed mellem Barack Obama og kommunisterne. Der synes ingen ende at være på disse forbløffende sammenfald.''

Endelig som en enteressant krølle på denne historie: Om ikke det er foruroligende nok i sig selv, så rapporterer Ben Johnsson at denne “revolutionære process” i Cuba er med midler/underskrevet af den amerikanske skatteyder. 

Han siger, at i 2011 brugte Staten (USA) 300000 dollars på at fremme den homoseksuelle aktivisme i Cuba. Midlerne gik til at “styrke græsrodsorganisationerne for at skabe forhold der tillader meningsfuld og uhindret deltagelse af medlemmer af de lesbiske, bøsse, biseksuelle og transkønnede (LGBT) samfund på alle områder i det cubanske samfund.” 

Ydermere, med endnu et afslørende træk, så har præsident Obamas bøsserettighedskammerat Mariela Castro fået et visum så hun kan besøge USA til en akademisk konference i San Francison. Visum blev givet af Hillary Clintons Udenrigsministerium.
 
Mariela Castro, datter Raul Castro, holder et skilt der kræver at Præsident Obama løslader fem cubanske efterretningsagenter fængslet i USA før begyndelsen af en parade der markerer den international dag mod homofobi i Havana den 12. maj. (AP Photo/Javier Galeano)
Javier Galeano / AP

Da jeg første gang hørte nyheden om det visum, regnede jeg med at det blot var endnu et eksempel på Obama administrationen der bløder op overfor kommunistiske regimer. Nu, i betragning af Marielas slægtskab med Obama om “bøsseægteskaber,” kan der være meget mere i historien. 

Dette, mine damer og herrer er chokerende, faktisk revolutionerende. Og det blev altsamme gjort muligt ved de glemsomme amerikanere der helt tankeløst stemte for “håb og forandring” i november 2008. 

Barack Obama's "fundamentale transformation" af Amerika fortsætter denne gang med nogle pudsige sengekammerater der, engang tilbage i tiden var i strid opposition til vor præsident. 


Paul Kengor is professor of political science and executive director of The Center for Vision & Values at Grove City College.  His books include The Crusader: Ronald Reagan and the Fall of Communism and Dupes: How America's Adversaries Have Manipulated Progressives for a Century.  His forthcoming book is The Communist: Frank Marshall Davis, the Untold Story of Barack Obama's Mentor.

Read more: http://www.americanthinker.com/2012/05/cuba_abandoning_its_persecution_of_gays.html#ixzz1vsE7AhVd

Artikel om homoseksuelles forhold på Cuba efter revolutionen:
http://www.havanatimes.org/?p=57764

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails